Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III - a7 IV

Re: Sony alpha A7 - A7r, Α7s και Α7ΙΙ Full Frame Mirrorless

δε λέω δε λέω. θα μας τα πεί το sonyalpharumors... υπομονή μερικές ώρες ακόμα
ένα σιγουράκι είναι η καινούρια RX1x με curved sensor που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το amazon έβγαλε την RX1r σε deal για αύριο το πρωί

ότι θέλετε αν μου παραγγείλετε για να γκρινιάξω καθώς η Sony με ακουει.
Πριν λίγα posts γκρινιαξα για τους φακούς και καπάκι έβγαλε 2 prime.

Ακούω επιθυμίες λοιπόν...

@dstil, Σωστός, πραγματικά ήταν τρομερή συγκυρία, πες τίποτα για τις τιμές να πέσει καμία Α7s στο χιλιάρικο !

Mόνο που η Zeiss έβγαλε τους Batis, όχι η Sony.

Loxia και Batis είναι καθαρά Zeiss φακοί, όχι Sony-Zeiss.

Μας χαλάει; όχι
ας τους βγάζει όποιος θέλει, άξιοι να είναι.

Απάντηση: Sony alpha A7 - A7r, Α7s και Α7ΙΙ Full Frame Mirrorless

Λοιπόν.
A7R ii με το σύστημα αυτόματης εστίασης της A6000 + 4k......

Ζητάμε πολλά ;

Λοιπόν, να τι θα ηθελα να εχει,
A7R ii με το σύστημα αυτόματης εστίασης της A6000 + 4k……+ το συστημα πεντε αξονων τις a7ii + 50MP + ενσωματομενο φλασακι,γιατι το ξεχναμε αυτο ρε παιδια,καποιες φορες χρειαζεται+ ΟΧΙ αυτην την τιμη που προανεφερε πιο πανω ο Γιαννης… :award:

Δεν είναι τυχαίες οι τιμές.

Στην ίδια τιμή που βγήκε η 5DS με τον 50άρη αισθητήρα, και η RX1r αντίστοιχα.

Λοιπόν, να τι θα ηθελα να εχει,
A7R ii με το σύστημα αυτόματης εστίασης της A6000 + 4k……+ το συστημα πεντε αξονων τις a7ii + 50MP + ενσωματομενο φλασακι,γιατι το ξεχναμε αυτο ρε παιδια,καποιες φορες χρειαζεται+ ΟΧΙ αυτην την τιμη που προανεφερε πιο πανω ο Γιαννης… :award:

μμμ 4K πιθανώς να έχει και σίγουρα το σύστημα 5 αξόνων της a7II άλλα ενσωματομένο φλασάκι και το σύστημα εστίασης της A6000 δεν νομίζω σε καμία περίπτωση...δυστυχώς είναι ποιο ευκολο να κάνεις γρήγορο σύστημα εστίασης σε μικρότερους αισθητήρες και δεν νομίζω να είναι έτοιμη η sony για να μπορέσει να μεταφέρει αυτούσιο το σύστημα εστίασης της A6000 στην A7r II....ποιο πιθανό είναι να δούμε κάτι τέτοιο στην a7r III...

Και το 4Κ είναι απίθανο να μπει στην έκδοση α7 που είναι για τοπία.

Αν μπει ποτέ, θα είναι στην α7sII, και αυτό αμφίβολο, αφού η Sony έχει να προστατέψει τις επαγγελματικές της βιντεοκάμερες.

Και το 4Κ είναι απίθανο να μπει στην έκδοση α7 που είναι για τοπία.

Αν μπει ποτέ, θα είναι στην α7sII, και αυτό αμφίβολο, αφού η Sony έχει να προστατέψει τις επαγγελματικές της βιντεοκάμερες.

Καλά ναι πιθανότατα..συνολικά θα έλεγα ότι θα είναι ίδια με την a7r με την προσθήκη σταθεροποίσησης στο σώμα και ίσως λίγο καλύτερο af και τέρμα....next year το 4Κ στην a7r!!!! Προσωπικά ποιο πολύ έχω αγωνία για το πότε θα ανακοινώσει και τι βελτιώσεις θα έχει η νέα A6000/A61000/A7000.....

Το EFCS είναι σημαντικό που θα μπει στην α7rII, ώστε να καταπολεμηθεί το shutter shock.
Όπως δεδομένο είναι και το IBIS αφού θα μεταφερθεί αυτούσιο από την α7ΙΙ μαζί με το μεγαλύτερο σώμα της.
Λογικά θα μπει και ο νέος αισθητήρας των 50MP.

Πολλοί ανυπομονούν να κυκλοφορήσει η α7rII για να βγει σε προσφορά η α7r.

μμμ 4K πιθανώς να έχει και σίγουρα το σύστημα 5 αξόνων της a7II άλλα ενσωματομένο φλασάκι και το σύστημα εστίασης της A6000 δεν νομίζω σε καμία περίπτωση...δυστυχώς είναι ποιο ευκολο να κάνεις γρήγορο σύστημα εστίασης σε μικρότερους αισθητήρες και δεν νομίζω να είναι έτοιμη η sony για να μπορέσει να μεταφέρει αυτούσιο το σύστημα εστίασης της A6000 στην A7r II....ποιο πιθανό είναι να δούμε κάτι τέτοιο στην a7r III...

Συνφωνο,απλα ειπα τι θα ευχομουν να ειχε για να υσηχασω για λιγο, + το shutter shock τις a7s. Ολα αυτα θα τα εχει,αλλα μετα απο καμια 4 χρονια τουλαχιστον,για να ημαστε και λιγο ρεαλιστικη. Ενταξει ο ανθρωπος ειναι απληστος,και μετα 4 χρονια παλι αλλα θα θελω. :HTEHETH63: