Re: Sony alpha A7 & A7r Full Frame Mirrorless
Καμμια μηχανη δεν ειναι τελεια και ο καθενας μας κρινει με βαση τις αναγκες του. Ενα σαιτ ομως, που θελει να αξιολογησει μια μηχανη, οφειλει να αξιολογησει τα... παντα, αφου απευθυνεται σε ολους (και στη διαρκεια, ας τα κατηγοριοποιησει στο στυλ "απευθυνεται σε αυτους", "δεν απευθυνεται στους αλλους" κτλ)...
Για τα jpg τωρα, εγω πχ. εχω καπου 70.000 ληψεις και τα jpg που εβγαλα πρεπει να φτανουν τα... 500 !!!!
Διαβαζω ομως στα σαιτ, μα σε ολα ομως, οτι η ταδε μηχανη δεν εχει raw converter ενσωματωμενο, η δεινα μηχανη εχει 40 φιλτρα ετοιμα, η παραλλη τραβαει bracketing μονο σε jpg και γενικως το jpg οχι μονο ειναι... πανταχου παρων στις κριτικες, αλλα γινεται και εκ των ουκ ανευ τελευταια, αλλοιως προς τι ο ενθουσιασμος για wi fi και διαδικτυακες συνδεσεις ? Oλα τα παραπανω σε jpg αναφερονται και ειναι και πολλα ακομη...
Και γιατι εγω λοιπον, να συμβιβαζομαι με μετριο jpg? Eπειδη θα το ανεβασω στο ινσταγκραμ? Ας το βγαλω εγω οπως το θελω και μετα, δικο μου ειναι, οτι θελω το κανω... μεχρι και 70kb...!!!!
Αρα, καθε νεα μηχανη, απο την αναμενομενη D4s Gti turbo μεχρι και την instax polaroid οφειλει να εχει jpg και μαλιστα σε καθε φουρνια και βελτιωμενο... και οχι σε μηχανη του 2014 να εχω πλαστικουρες, και θολουρες και ριγες μπλε...
Aλλα το εχω πει και παλιοτερα... για τις εταιρειες, πιο ευκολα ειναι οι χαντρες και τα καθρεφτακια, παρα τα βασικα... και αντε δεν τα βελτιωνουν αυτα, τα βασικα... ετσι και τα χαλανε ομως, τοτε κι εγω θα τους κραζω μεχρι εκει που δεν παει, ακομα και αν προκειται για...
light leak :furious3: