Re: Sony alpha A7 & A7r Full Frame Mirrorless
Στην τηλεόραση & στους projectors θύμισε μου που ακριβώς κάνει την επανάσταση ;
Αν δεν είχε αγοράσει την Zeiss και την Minolta, μόνο αισθητήρες θα έφτιαχνε ...
Για να μην πούμε πώς προσπάθησε στο παρελθόν να φιμώσει τους καταναλωτές με διάφορες ηλιθιότητες όπως εκείνα τα περίφημα CDs που δεν έπαιζαν σε Players αυτοκινήτου, ή την πολιτική αλλά ΝSA με τα πολλαπλά κλειδώματα στα Bluray. Ευτυχώς η αγορά τιμωρεί τους αλαζόνες αργά ή γρήγορα..
Ελπίζω τουλάχιστον στο χώρο της φωτογραφίας (όπου όντως πρωτοπορούν αυτή τη στιγμή) να δείξουν οτι έμαθαν από τα λάθη τους..
To θετικότερο όλων είναι ότι sony και με την a7 και με την rx10 πρωτοπορεί, δείχνει το δρόμο , πάει ένα βήμα μπροστά, προσφέρει κάτι νέο.
Σε αντίθετη πλευρά nikon,canon με μία από τα ίδια έχοντας το σταθερό τους πελατολόγιο.
Στον ίδιο δρόμο και η apple στα τηλέφωνα και τα tablet δίνοντας την έναρξη αλλά μένοντας εκεί με ξαναζεσταμένο φαγητό κάθε τρεις και λίγο.
Το έχω ξαναγράψει η sony κάνει ξανά επανάσταση παντού σε tv,video games,photo cameras,camcoders,projectors και όχι μόνο.
Έφαγαν μάλλον καλή δόση ραδιενέργειας οι Ιάπωνες και μεταλλάχτηκαν.
Στην τηλεόραση & στους projectors θύμισε μου που ακριβώς κάνει την επανάσταση ;
Αν δεν είχε αγοράσει την Zeiss και την Minolta, μόνο αισθητήρες θα έφτιαχνε ...
Για να μην πούμε πώς προσπάθησε στο παρελθόν να φιμώσει τους καταναλωτές με διάφορες ηλιθιότητες όπως εκείνα τα περίφημα CDs που δεν έπαιζαν σε Players αυτοκινήτου, ή την πολιτική αλλά ΝSA με τα πολλαπλά κλειδώματα στα Bluray. Ευτυχώς η αγορά τιμωρεί τους αλαζόνες αργά ή γρήγορα..
Ελπίζω τουλάχιστον στο χώρο της φωτογραφίας (όπου όντως πρωτοπορούν αυτή τη στιγμή) να δείξουν οτι έμαθαν από τα λάθη τους..