Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ενδιαφέρον νήμα στο FM Forum για την επίδραση της συμπίεσης που υφίστανται τα RAW στο τελικό αποτέλεσμα και υπο ποιές συνθήκες.
Σε κάποιο σημείο γίνεται αρκετά τεχνικό, αλλά για όποιον ενδιαφέρεται λίγο παραπάνω αξίζει να αφιερώσει λίγο χρόνο.
http://www.fredmiranda.com/forum/topic/1267511/0
Πολύ εύστοχα ερωτήματα.
Και θα συμπληρώσω ρωτώντας αξίζει πραγματικά τα χρήματα της η a7?
Γιατί κάποιος να την αγοράσει και να μην προτιμήσει μία δοκιμασμένη ff dslr?
Ποια λεπτομέρεια θα διορθώνατε στην διάδοχο της a7?
Οχι δεν πιστεύω οτι είναι το κατάλληλο εργαλείο για γάμο. Όχι οτι δεν μπορεί να το κάνει κάποιος με καλή τεχνική και γνώσεις και όρεξη. Εδώ υπάρχουν πολλοί (στο εξωτερικό) που τραβάνε γάμος αποκλειστικά με φιλμ ή με Leica, που δεν εχει καν AF.
.
Κοίταξε, και συγχωρεμένος ο φωτογράφος του γάμου των γονέων μου, μου έλεγε ότι είχε τραβήξει τις φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και ένα υπέροχο ολόσωμο πορτραίτο της μητέρας μου το οποίο είχε για χρόνια βιτρίνα στο μαγαζί του, με μια Rolleiflex TLR. Αλλά μάλλον ο φίλος μας εννοεί εάν εμπίπτει στο πώς καταλαβαίνουν οι εδώ επαγγελματίες του είδους το "εξοπλισμός κατάλληλος για μυστήριο". Το οποίο είναι ένα μυστήριο από μόνο του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.