Sony Alpha α7 - α7 ΙΙ - a7 III - a7 IV

Re: Sony alpha A7 - A7r, Α7s και Α7ΙΙ Full Frame Mirrorless

από Κορέα.. 9 Απριλίου έγινε η παραγγελία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δε θα το συνιστούσα, δεν θα κλειδώνουν τούς φακούς όπως στη κάμερα.

παρε δυο καπάκια και κόλλα τα μεταξύ τους με logo ανάποδα και εισαι ΟΚ , προσοχη δεν τσιγκουνεύεσαι την κόλλα γιατι κλαις φακό μετά...:furious3: , καλη λυση για μεταφορά σε τσαντα βαλε βγάλε, για αλλαγή στον πεδίο δεν θα το συνιστουσα...

νομιζω οτι οι φακοι ειναι εκτεθειμενοι, ποτε δεν θα το εκανα αυτο,
θα προτιμουσα 2η μηχανη...

οι τιμές στα 4Κ recorders πέφτουν συνεχώς.... το shogun πήγε στα 1700$ και ένα νέο 4k recorder από την pix στα 1200$ !
http://www.videodevices.com/products/portable-video-recorders/pix-e

pix-e-series-hero-01.jpg

Καλη οξυτητα,εξαιρετικο μποκε,πολυ ωραιο γραψιμο…
Ενας ακομη απο τους 100νταδες φακους στο συστημα sony. Samyang, Mitakon, Voigtlander, Carl Zeiss, Sony Zeiss, ειναι μερικοι μονο απο τους υπηρετες του συστηματος αυτου,-και τι υπηρετες?
Nikon, και Canon κοιμουνται,κοιμουνται και ροχαλιζουν.

τι να πει κανεις γι αυτή τη μηχανή (A7s) ?
Απλα απολαύστε .... μονο με το φως του φεγγαριού!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Sony alpha A7 - A7r, Α7s και Α7ΙΙ Full Frame Mirrorless

Τι δεν καταλαβαινεις,τι δεν καταλαβαινεις???
the E-mount (and FE segment) of Alpha is worth further investment.”
Υ.Γ. Nikon, και Canon κοιμουνται,κοιμουνται και ροχαλιζουν. :guitarist:

Ευχαριστω φιλε. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ Επειδη τρελενομαι οταν παει να υπονομευτη μια τεχνολογικη τομη στην ιστορια της φωτογραφιας.
Sony a7s,a7ii,a7r.
Aδιαβροχα σωματα, Κομπακτ, σε λιγο ολες με εξελιγμενη μαλιστα σταθεροποιηση πεντε αξονων, ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΙ φακοι, Εντυπωσιακοι, οσο και αναπαντεχοι εσθητηρες. Δηλαδη τι στο διαολο αλλο να ζητηση κανεις? Α? ναι,500gr απληστια και 3/4 εγωισμο με 200 δραμια λιγοτερο μυαλο...
Υ.Γ. Samyang, Mitakon, Voigtlander, Carl Zeiss, Sony Zeiss, ειναι μερικοι μονο απο τους υπηρετες του συστηματος αυτου,-και τι υπηρετες?
Nikon, και Canon κοιμουνται,κοιμουνται και ροχαλιζουν. Α,ΝΑΙ παραλιγο να το ξεχασω,και αυτοι υπηρερες ειναι...
Ενας ακομη απο τους 100νταδες φακους στο συστημα sony.

Φίλε μου μαζέψου...

δεν είναι ταιριαστός ο λόγος σου σε ένα φόρουμ, που μέχρι τώρα χαρακτηρίζεται από νηφαλιότητα.

Δεν υπάρχει και λόγος να εκφράζεις τόσο έντονα την αγάπη σου για τη ΣΟΝΥ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony alpha A7 - A7r, Α7s και Α7ΙΙ Full Frame Mirrorless

για την ώρα τομή στο δικο μας μυαλό κανεις , άντε λοιπον ξαναγράψτο και σε ολα τα υπόλοιπα νήματα μήπως και χαλαρώσεις, παρεπιπτόντως πες μας και ποια μηχανη έχεις αν θελεις

εκατοντάδες φακούς έχει δίκιο!
Θα ήθελα να μου πει επειδή ψάχνω καιρό τώρα για φακό 70-300 για τη Sony μου, χωρίς αντάπτορες και μλκίες, έναν φακό που να εκμεταλλεύεται το καταπληκτικό AF της σε αυτά τα εστιακά μήκη.
Επίσης δεν μπορώ να αποφασίσω ποιον 85άρη φακό με AF για πορτραίτα να αγοράσω...τόσοι πολλοί που είναι έχω δυσκολία να αποφασίσω.

Από τους φακούς αυτούς...Samyang, Mitakon, Voigtlander, Carl Zeiss, Sony Zeiss...οι πρώτοι είναι χειροκίνητοι και είναι διαθέσιμοι σε κάθε mirrorless.
Οι Zeiss είναι πανάκριβοι και σε συγκεκριμένες εκδόσεις.
Οi Sony είναι λίγοι (σε αριθμό και απόδοση/τιμή). Δεν βάζω μέσα τον αντάπτορα για να πάρει a-mount φακούς. Ας πάρω την a77 τότε όχι την mirrorless που θα την κάνω transformer.

Μα καλά μόνο εγώ πληρώνω και έχω απαιτήσεις; Οι υπόλοιποι πληρώνεστε?

Θα ήθελα να μου πει επειδή ψάχνω καιρό τώρα για φακό 70-300 για τη Sony μου, χωρίς αντάπτορες και μλκίες, έναν φακό που να εκμεταλλεύεται το καταπληκτικό AF της σε αυτά τα εστιακά μήκη.
Επίσης δεν μπορώ να αποφασίσω ποιον 85άρη φακό με AF για πορτραίτα να αγοράσω...τόσοι πολλοί που είναι έχω δυσκολία να αποφασίσω.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, για την α6000 σου υπάρχει η λύση του πολύ καλού FE70-200, που θα σου δώσει 105-300 σε αντιστοιχία ff.
Για 85άρη σε αντιστοιχία ff με (ακαριαίο) AF, υπάρχει η δυνατότητα στην α6000 σου να χρησιμοποιήσεις τον κορυφαίο FE55/1.8.
Ακριβές λύσεις μεν, αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν.

Μα καλά μόνο εγώ πληρώνω και έχω απαιτήσεις; Οι υπόλοιποι πληρώνεστε?

Μήπως όμως έχεις απαιτήσεις χωρίς να πληρώσεις;
Πάρε πρώτα τους FE70-200 και FE55 και αν δεν σε ικανοποιήσουν τότε δικαιολογημένα να εξάπτεσαι ότι πληρώνεις και έχεις απαιτήσεις.
Οι υπόλοιποι με native φακούς δεν πληρωνόμαστε, αλλά πληρώνουμε (αδρά).

Φίλε μου μαζέψου...

δεν είναι ταιριαστός ο λόγος σου σε ένα φόρουμ, που μέχρι τώρα χαρακτηρίζεται από νηφαλιότητα.

Δεν υπάρχει και λόγος να εκφράζεις τόσο έντονα την αγάπη σου για τη ΣΟΝΥ.

Μαζευομαι,και ζητω συγνωμη.
Και εχεις απολυτπ δικιο,δεν υπαρχει κανενας λογος να εκφραζω τοσο εντονα την αγαπη μου για τη Σονυ.
Οσο δικιο και αν ειχα το εχασα με το υφος και τον τροπο που αποφασισα να αντιδρασω.
Ξανα συγνωμη. Λυπαμαι ειλικρινα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για την ώρα τομή στο δικο μας μυαλό κανεις , άντε λοιπον ξαναγράψτο και σε ολα τα υπόλοιπα νήματα μήπως και χαλαρώσεις, παρεπιπτόντως πες μας και ποια μηχανη έχεις αν θελεις

Το ονομα μου ειναι Οδυσσεας, και αν απο τον Βλασιδη ζητησα συγνωμη, εδω νιωθω δυο φορες την αναγγη προσωπικα, να σου ζητησω ΣΥΓΝΩΜΗ με τον πιο εμφαντικο τροπο.Και να σου εκφρασω απο τα βαθια της καρδιας και τις ψυχης μου οτι λυπαμαι ειλικρινα…

Το δικό μου όνομα είναι Βλάσης.

Όλοι περνάμε ή περάσαμε από τέτοιες καταστάσεις. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε άλλο επίπεδο.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, για την α6000 σου υπάρχει η λύση του πολύ καλού FE70-200, που θα σου δώσει 105-300 σε αντιστοιχία ff.
Για 85άρη σε αντιστοιχία ff με (ακαριαίο) AF, υπάρχει η δυνατότητα στην α6000 σου να χρησιμοποιήσεις τον κορυφαίο FE55/1.8.
Ακριβές λύσεις μεν, αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν.

Μήπως όμως έχεις απαιτήσεις χωρίς να πληρώσεις;
Πάρε πρώτα τους FE70-200 και FE55 και αν δεν σε ικανοποιήσουν τότε δικαιολογημένα να εξάπτεσαι ότι πληρώνεις και έχεις απαιτήσεις.
Οι υπόλοιποι με native φακούς δεν πληρωνόμαστε, αλλά πληρώνουμε (αδρά).

Αντί για φακό αγόρασε σώμα crop έτσι ώστε κλπ κλπ κλπ κλπ. ..
Αυτό είναι το σύστημα SONY σήμερα ; ;
Αν ωριμάσει αυτή η εταιρεία μπορεί να κάνει θαύματα.

O dstil έχει ήδη α6000 και γι' αυτήν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για φακό 100-300.
Στην περίπτωσή του λοιπόν ταιριάζει γάντι ο FE70-200. To θέμα είναι η τιμή.

Όσο και να ωριμάσει η εταιρία, όσο και να καλυφθούν όλα τα εστιακά μήκη, πάντα θα υπάρχει το θέμα της τιμής και κατ' επέκταση και το θέμα όγκου/βάρους των AF ff φακών. Θαύματα δεν γίνονται.

Απάντηση: Re: Sony alpha A7 - A7r, Α7s και Α7ΙΙ Full Frame Mirrorless

συμφωνώ με την τελευταια παράγραφο του Γιαννη,

Οδυσσέα για εμενα θεωρείται λήξαν το θεμα, το όνομα μου είναι Κώστας.