Sony Bravia W2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Στη δεξια πλευρα και κατω της οθονης υπαρχουν καποιες λευκες θαμπες σκιες οπως τις βλεπω εγω. Δεν ξερω αν ειναι φανερο στις εικονες ομως αν καποιος εχει γνωση του προβληματος παρακαλω να μου πει την γνωμη του και ποσο σοβαρο ειναι (?).

Backlight bleeding. Αλλα οπως ειπα και παραπανω εαν δεν ειναι πολυ εντονο μπορει να διορθωθει

Και εγώ φίλε Ne3ed, δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόοοοοσο τραγικό ώστε να μην διορθώνεται πολύ εύκολα, ακόμα και χωρίς επαγγελματική επέμβαση...
Ποτέ δεν βλέπω με Backlight στο τέρμα (μάλλον το έχω στο 2-3) και αν κάνεις χρήση κάποιων από τα settings που έχουν αναφερθεί ήδη, για την φωτεινότητα/αντίθεση δεν θα φαίνεται τίποτα...

Το CDάκι της συσκευασίας ήταν ένα απλό DEMO και μάλλον όχι καλής ποιότητας... Προτίμησε κάποια HD clips που κυκλοφορούν, ώστε να δεις τις πραγματικές δυνατότητες της TV...

Σκέφτομαι και εγώ για κάποια ISF επέμβαση στα χρώματα της TV, αλλά θέλω πρώτα να οριστικοποιήσω τις πηγές μου και να δοκιμάσω ότι ρυθμιστικό DVD μπορώ να βρω από μόνος μου...

Ως τότε τα χρώματα του Ghost Recon, GTR2, King Kong, Just Cause, Eragon, STALKER, Carbon φαίνονται μια χαρά....! :2thumb22sup:

Παιδια να εχετε υποψην οτι απο την φυση τους οι τηλεορασεις LCD δεν εχουν ομοιομορφο backlight καθως οι λαμπτηρες οπισθιου φωτισμου φωτιζουν πιο πολυ στο κεντρο και λιγοτερο στα ακρα. Εφοσον η αποκλιση (backlight bleeding) ειναι μεσα σε καποια ορια αυτο ειναι φυσιολογικο.

Για παραδειγμα αν καθησουμε και μετρησουμε την διαφορα στην φωτεινοτητα σε ολη την επιφανεια της οθονης το αποτελεσμα θα ειναι καπως ετσι:

0,1425,i=141538,00.jpg

Εγώ πάντως Γιάννη δεν ξέρω αν θα έβλεπα τέτοια φαινόμενα αν δεν είχα διαβάσει τα μύρια όσα σε διάφορα sites...

Τελικά το μυαλό διαμορφώνει το μάτι...?!

Mακαριοι οι πτωχοι το πνευματι.

Οσα λιγοτερα ξερει καποιος τοσο πιο ευτυχισμενος ειναι οχι σαν και εμας που ψαχνουμε ψυλους στα αχυρα...:violent-smiley-030:

Παιδια να εχετε υποψην οτι απο την φυση τους οι τηλεορασεις LCD δεν εχουν ομοιομορφο backlight καθως οι λαμπτηρες οπισθιου φωτισμου φωτιζουν πιο πολυ στο κεντρο και λιγοτερο στα ακρα. Εφοσον η αποκλιση (backlight bleeding) ειναι μεσα σε καποια ορια αυτο ειναι φυσιολογικο.

Αναφορικα με αυτο να σας πω οτι οταν ο Μανωλης εκανε μετρηση το Panel σε 9 σημεια για να μετρησει την ομιομορφια του εβγαλε το ποσοστο 92,8% το οποιο ειπε μαλιστα οτι ειναι πολυ καλο. Αρα το συμπερασμα ειναι οτι 100% ειναι αδυνατο να υπαρχει.

Αναφορικα με αυτο να σας πω οτι οταν ο Μανωλης εκανε μετρηση το Panel σε 9 σημεια για να μετρησει την ομιομορφια του εβγαλε το ποσοστο 92,8% το οποιο ειπε μαλιστα οτι ειναι πολυ καλο. Αρα το συμπερασμα ειναι οτι 100% ειναι αδυνατο να υπαρχει.

8% αποκλιση μαλλον θα ελεγα οτι ειναι λιγη. Ακομη και γυρω στο 15% θεωρειται φυσιολογικη απο πολλους κατασκευαστες.

Τελικα δεν θα με αφησουν να αγιασω. Κοιταξτε ποσο την εβαλε το πλαισιο:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975781&product=934003

Και θα μου πειτε γιατι να την παρεις απο το πλαισιο? Να σας πω την αληθεια δεν εχω και μεγαλη εμπιστοσυνη σε μαγαζια online γιατι μενω επαρχια και φοβαμαι τις μεταφορες.:grandpa:

Αφηστε που πηγα σε γνωστη αλυσιδα εδω που μενω και οταν τους ειπα ποσο την εχει το πλαισιο μου ειπαν οτι θα μου την δωσουν στην ιδια τιμη.

Προβληματα , προβληματα....

Αν και ειναι νωρις ακομα γαι το συγκεκριμενο μοντελο ,κατρακυλανε πολλυ εως παρα πολλυ γρηγορα οι τιμες. Βλεπω το συγκεκριμενο μοντελακι να εχει κανα 1500 ρι κατα χριστουγεννα μερια ,τουλαχιστον on line . Μαλλον η sony παει για strike με αυτο. 40 ρα ,προσεγμενη ποιοτητα κατασκευης ,HDMIομανια να σε ικανοποει στο επακρο, αριστες κριτικες και αντε μετα οι αλλες εταιρειες να πουλησουν τις 37ρες και τις 42ρες με 100 ευρω διαφορα. Μαλλον το μοντελο που θα συμπαρασυρει τις τιμες προς τα κατω εφθασε. Good for us:smileJap:

Καλησπερα σε ολους! Πραγματι ισως να υπερεβαλα λιγο χθες σχετικα με το clouding.. Και ομως υπηρχε και δεν ηταν καθολου ομοιομορφο.. Σταθερα 2 σκιες στην αριστερη πλευρα της οθονης - καθολου εντονες..αλλα ηταν εκει. Και στις φωτο ακομα τις διακρινω. Και μαλιστα τη μια περισσοτερο προς το κεντρο. Anyway αγχωθηκα αλλα χαρηκα πολυ το πρωι που ειδα τις απαντησεις των Rivers, silent και αλλων και ηταν καθησυχαστικες! Thanx παιδια!
Εχω καποιες απορειες σχετικες με την TV και οσο προχωραω με τις συνδεσεις γυρω της μαλλον θα σας τις εκφραζω. Be Good!

Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Αποφάσισα επιτέλους να νοικοκυρευτώ. Παρήγγειλα την SONY KDL 40V2500 από Electroptica, για 1638 . Μέσα και η μεταφορά! Την περιμένω την Τρίτη. Για να δούμε.

Αν και ειναι νωρις ακομα γαι το συγκεκριμενο μοντελο ,κατρακυλανε πολλυ εως παρα πολλυ γρηγορα οι τιμες. Βλεπω το συγκεκριμενο μοντελακι να εχει κανα 1500 ρι κατα χριστουγεννα μερια ,τουλαχιστον on line .

Μπα , μεχρι το Φθινοπωρο το πολυ θα εχει βγει κανουργιο μοντελο.

Παντως το καινουργιο Hi Tech γραφει οτι η 40W2000 ειναι η κορυφαια τηλεοραση (γενικα οχι μονο LCD) κατω απο τα 3000 ευρω. Αν δεν ηταν η νεα σειρα της Samsung που επισης θελω να δω θα την ειχα αγορασει ηδη την W αλλα λεω να περιμενω κανα μηνα ακομη να βγουν και αυτες.

Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Γιάννη, κάνε υπομονή, έρχονται plasma στις 42 ίντσες σε 1080p...

καλά ντε, μην βαράς, μια πλάκα έκανα...

Re: Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Γιάννη, κάνε υπομονή, έρχονται plasma στις 42 ίντσες σε 1080p...

Με την τιμη που θα εχει η Panasonic 1080p θα αγοραζεις μια W2000 για να βλεπεις Blu Ray και μια 42PX70 για να βλεπεις τηλεοπτικο προγραμμα και θα σου μενουν και ρεστα.

Τελικά έκανα μεγάλο λάθος που γράφτηκα στο forum. Δε μ' αφήνετε να αγιάσω...Θέλω τη Sony ΤΩΡΑ!!!!!!!!Όχι τίποτα άλλο αλλά για να απαλλαγώ και από τις αμφιβολίες καθώς μέχρι το Μάη (που θα υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για αγορά tv) όλο και κάποιο καινούργιο μοντέλο θα εχει βγει...Αμφιβολίες το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές...

Τελικά έκανα μεγάλο λάθος που γράφτηκα στο forum. Δε μ' αφήνετε να αγιάσω...Θέλω τη Sony ΤΩΡΑ!!!!!!!!Όχι τίποτα άλλο αλλά για να απαλλαγώ και από τις αμφιβολίες καθώς μέχρι το Μάη (που θα υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για αγορά tv) όλο και κάποιο καινούργιο μοντέλο θα εχει βγει...Αμφιβολίες το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές...

Φιλε προσπαθησε να κανεις αποτοξινωση οσο ειναι καιρος και μην ξαναμπεις στο forum γιατι στο τελος θα γινεις σαν και εμας εδω, ΤV junkie (τηλεορασο-πρεζονι)...:flipout:

Re: Απάντηση: Ερχεται η Sony W2000 αλλα...

Αποφάσισα επιτέλους να νοικοκυρευτώ. Παρήγγειλα την SONY KDL 40V2500 από Electroptica, για 1638 . Μέσα και η μεταφορά! Την περιμένω την Τρίτη. Για να δούμε.

Μεγεια. Εκανες πολυ καλη επιλογη πιστευω.-bye-