η W4000 10bit panel εχει.Οσον αφορα τις συγκρισεις σιγουρα καλυτερη της Α5 το ερωτηματικο είναι η Α6...Αντε να την κανει κι αυτην review!
η W4000 10bit panel εχει.Οσον αφορα τις συγκρισεις σιγουρα καλυτερη της Α5 το ερωτηματικο είναι η Α6...Αντε να την κανει κι αυτην review!
να λοιπον μια λογικη εξηγηση γιατι η τηλεοραση ειναι πολυ φτηνη(αρκετα φτηνοτερη απο την 3000 οταν κυκλοφορησε)
εκπτωσεις στην ποιοτητα.οπως λενε και στα AVFORUMS ο αλλος δεν ξερει αν αγοραζει 10 η 8 bit panel..νοιαζεται μονο για το τι πληρωνει.
ειπα και εγω..52'' 2000
να λοιπον μια λογικη εξηγηση γιατι η τηλεοραση ειναι πολυ φτηνη(αρκετα φτηνοτερη απο την 3000 οταν κυκλοφορησε)
εκπτωσεις στην ποιοτητα.οπως λενε και στα AVFORUMS ο αλλος δεν ξερει αν αγοραζει 10 η 8 bit panel..νοιαζεται μονο για το τι πληρωνει.
10 bit
![]()
8 bit
![]()
Στην πραγματικοτητα ομως η διαφορα πιστευω οτι ειναι πολυ μικροτερη. Εγω αδυνατω με το ματι να ξεχωρισω τις δυο LCD που εχω εκ των οποιων η μια ειναι 10 bit και η αλλη 8 bit.
Τελος με δεδομενο οτι πλεον Toshiba , Samsung και Sony στα καλα μοντελα εχουν 10 bit panel νομιζω οτι εγω προσωπικα δεν τειθεται θεμα να αγορασω τηλεοραση με τιποτα λιγοτερο απο αυτο.
Η V4500 θα εχει πανελ AUO oπως η 558 Xρηστο?
Σύμφωνα με το review, χωρίς auto dimming και με το dynamic contrast απενεργοποιημένο έχει μαύρο ισάξιο της PX80. Μοναδικό μειονέκτημα το τυπικό motion resolution για LCD που δεν έχει 100Hz.
Will 8 bit W4100 LCD TVs for 2008 SONY kill the deal ??
Εχεις σχολιάσει και εσύ.
Για να μην παρεξηγούμε, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την 558 μου. Δεν αμφιβάλλω οτι η W4000 είναι καλύτερη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.