SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

η W4000 10bit panel εχει.Οσον αφορα τις συγκρισεις σιγουρα καλυτερη της Α5 το ερωτηματικο είναι η Α6...Αντε να την κανει κι αυτην review!

Αkren το avatar σου - τα θρυλικα κορακια spy vs spy - με παει χρονια πισω στο
gaming των παιδικων μου χρονων,ωραια χρονια.

η W4000 10bit panel εχει.Οσον αφορα τις συγκρισεις σιγουρα καλυτερη της Α5 το ερωτηματικο είναι η Α6...Αντε να την κανει κι αυτην review!

Will 8 bit W4100 LCD TVs for 2008 SONY kill the deal ??
Εχεις σχολιάσει και εσύ.
Για να μην παρεξηγούμε, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την 558 μου. Δεν αμφιβάλλω οτι η W4000 είναι καλύτερη.

να λοιπον μια λογικη εξηγηση γιατι η τηλεοραση ειναι πολυ φτηνη(αρκετα φτηνοτερη απο την 3000 οταν κυκλοφορησε)
εκπτωσεις στην ποιοτητα.οπως λενε και στα AVFORUMS ο αλλος δεν ξερει αν αγοραζει 10 η 8 bit panel..νοιαζεται μονο για το τι πληρωνει.
ειπα και εγω..52'' 2000

10 bit

10_bit_grad.gif

8 bit

8_bit_grad.gif

Στην πραγματικοτητα ομως η διαφορα πιστευω οτι ειναι πολυ μικροτερη. Εγω αδυνατω με το ματι να ξεχωρισω τις δυο LCD που εχω εκ των οποιων η μια ειναι 10 bit και η αλλη 8 bit.

να λοιπον μια λογικη εξηγηση γιατι η τηλεοραση ειναι πολυ φτηνη(αρκετα φτηνοτερη απο την 3000 οταν κυκλοφορησε)
εκπτωσεις στην ποιοτητα.οπως λενε και στα AVFORUMS ο αλλος δεν ξερει αν αγοραζει 10 η 8 bit panel..νοιαζεται μονο για το τι πληρωνει.
ειπα και εγω..52'' 2000

Απο ότι φαίνεται τα 10-bit panels παρουσιάσανε πολλά προβλήματα (smearing, green push, clouding, flash lights) στις φτηνές σειρές που δεν περνάνε το ίδιο QA με τα high-end μοντέλα (όπως η Χ3500).
Η τελευταία γενιά 8-bit panels δεν έχει τέτοια προβλήματα και τους βοηθάει να ρίξουν και την τιμή.

Βασιλη μην βιαζεσαι.-bye-

Καταρχην οι τιμες στις LCD παιρνουν την κατιουσα περιπου 20% τον χρονο. Δηλαδη αν καποια ειχε περυσι 3,000 ευρω , φετος θα εχει 2,400 ευρω. Μιλαμε για μεγαλη διαφορα.

Κατα δευτερον η Sony απο εδω και περα θα ακολουθει πολυ επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη με σκοπο να περασει Παγκοσμιως την Samsung στις πωλησεις καθως αυτος ειναι ο στοχος που εχουν θεσει.

Κατα τριτον κοιτα τις τιμες της Toshiba XF που εχει παρομοια χαρακτηριστικα με την W4000 ( 10 bit panel , 50 Ηz κτλ) και θα δεις οτι οι τιμες ειναι παρομοιες.

10 bit

10_bit_grad.gif

8 bit

8_bit_grad.gif

Στην πραγματικοτητα ομως η διαφορα πιστευω οτι ειναι πολυ μικροτερη. Εγω αδυνατω με το ματι να ξεχωρισω τις δυο LCD που εχω εκ των οποιων η μια ειναι 10 bit και η αλλη 8 bit.

Στην πραγματικότητα η διαφορά δεν φαίνεται σε μια τηλεόραση. Δηλαδή δεν είναι λόγος για να μην πάρει κανείς την W4000.

Εγω δεν εχω δει κανενα προβλημα στην δικια μου , αλλωστε και η V3000 που ειχε 8 bit panel ειχε προβληματα οποτε νομιζω οτι ειναι ασχετα με τις διαβαθμισεις του πανελ.

Τελος με δεδομενο οτι πλεον Toshiba , Samsung και Sony στα καλα μοντελα εχουν 10 bit panel νομιζω οτι εγω προσωπικα δεν τειθεται θεμα να αγορασω τηλεοραση με τιποτα λιγοτερο απο αυτο.

Τελος με δεδομενο οτι πλεον Toshiba , Samsung και Sony στα καλα μοντελα εχουν 10 bit panel νομιζω οτι εγω προσωπικα δεν τειθεται θεμα να αγορασω τηλεοραση με τιποτα λιγοτερο απο αυτο.

Σωστα.Ειναι πισωγυρισμα να πωλουνται τηλεορασεις με 8 αρια πανελ οταν ολοι οι μεγαλοι κατασκευαστες παρουσιαζουν τετοια.(η προχωρουν και μπροστα)
η σειρα W απαξιωθηκε φετος και μπηκε στην θεση της V.
Υποθετω οτι οι Z και Χ θα εχουν 10αρια αλλα ας περιμενουμε να δουμε τι μαε επιφυλασσει η Σονυ και γιαυτες γιατι τελικα σε καθε τηλεοραση οι αλλαγες ειναι more than meets the eye και θελει προσοχη....(-και av club:worshippy:)

θέλετε να μας εξηγήσετε που βρήκατε ότι φοράει 8-bit panel μια τηλεόραση που έχει X.V.COLOUR ???

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Σύμφωνα με το review, χωρίς auto dimming και με το dynamic contrast απενεργοποιημένο έχει μαύρο ισάξιο της PX80. Μοναδικό μειονέκτημα το τυπικό motion resolution για LCD που δεν έχει 100Hz.

Σιγά το μαύρο που έχει η ΡΧ80...

...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι συγκρίσεις στα review ... και στα forum γίνονται με αυτή...????....τόσο ψηλά έχει βάλει τον πήχη????...δεν νομίζω....λες και δεν υπάρχουν άλλες ....

....πιο ευαίσθητες....:flipout::flipout::flipout::flipout:

για να είναι ακόμα πιο πολύ αδιαμφισβήτητο!!!

Γειά σου ρε Vasdar !!!

Will 8 bit W4100 LCD TVs for 2008 SONY kill the deal ??
Εχεις σχολιάσει και εσύ.
Για να μην παρεξηγούμε, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την 558 μου. Δεν αμφιβάλλω οτι η W4000 είναι καλύτερη.

αφορα την αμερικανικη τιβι,εκει εχουν 8bit αλλα Motionflow εμεις 10bit+xv colour....