SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

δεν υπαρχει αλλος εκπροσωπος της Πλαισιο εδω γυρω σε ποιον να τα πω?? υπαρχει ??

οχι τιποτα αλλο να το πουμε σε καναν αλλο αμα εσυ σαν "θυρωρος" δεν εχεις τα μεσα για καλυτερη τιμη...

έχει κανένα νόημα τώρα αυτή η κόντρα;
ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ότι νομίζει
και όποιος θέλει τιμή μπορεί να διαπραγματεύεται με τα καταστήματα μόνος του ή με PM...
το νήμα της W4000 δεν το αφορούν αυτά...

Λοιπόν, ξεκινάμε την ηλίθια πλέον πάλι διαδικασία ...
το nick μου γράφει ...

PSIXAKIAS - ΠΛΑΙΣΙΟ

To ονομά μου είναι πρώτο γιατί έτσι θέλω να με ξέρουν

Το ΠΛΑΙΣΙΟ υπάρχει δίπλα κατόπιν λογικής φυσικά αίτησης του PANOSGR καθώς και άλλων μελών του φορουμ που θέλανε να δηλώνω τουλάχιστον το επάγγελμά μου για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι ψαρεύω πελάτες και ότι είμαι εδώ για να πουλάω.

γκε-γκε?

Συμφωνώ με τον jOPAR σε όλα. Δεν αφορά κανέναν πλέον αυτά που λέμε KOSH και καλύτερα να σταματήσει εδώ το θέμα.

τα γκεγκε στους υφισταμενους σου......εδω χρησιμοποιησε κατι πιο ευγενικο ....

εκτος αν εκνευριστηκες...

Συμφωνώ με τον jOPAR σε όλα. Δεν αφορά κανέναν πλέον αυτά που λέμε KOSH και καλύτερα να σταματήσει εδώ το θέμα.

οκ.....λετς στοπ.

(αλλα μην παιρνεις τους πελατες απο τα μουτρα....πεςτους θα δουμε αν μπορουμε...)

ρε συ kosh δεν ξέρουμε αν είναι αστειεύεται-έτσι πιστεύω πάντως...
ίσως να μην έχει δυνατότητα έκπτωσης και το λέει πλαγίως, ίσως να μιλάει πριβέ με τον φίλο για διακανονισμό τιμής κι όχι δημοσίως...τόσα ίσως
τι να πει θα δούμε κτλ. πολιτικός είναι; να δίνει υποσχέσεις στο φορουμ και μετά μην το είδατε τον ψυχασθενή;; χε

...απλά πιστεύω ό,τι αν φερόμαστε όλοι μεταξύ μας ανάλογα με το ως τώρα κλίμα, θα διατηρήσουμε αυτή τη χαρά που μας δίνει η συμμετοχή σε κάτι ωραίο...

Παιδια ας πεσουν οι τονοι.

Αλλωστε υπαρχει παντα η συνενοηση μεσω PM για οποιαδηποτε συνοηση η λυση παρανοησης μεταξυ μελων.

Οff Topic.

Kosh καιρο ειχαμε να σε δουμε απο τα μερη μας (τηλεορασεις κτλ).-bye-

Kosh καιρο ειχαμε να σε δουμε απο τα μερη μας (τηλεορασεις κτλ).-bye-

Ειναι που αρχιζει η αναζητηση του holy panel.....

η CRT μου μπορει να αρχισει να τρωει τα νυχια της.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Ειναι που αρχιζει η αναζητηση του holy panel.....

η CRT μου μπορει να αρχισει να τρωει τα νυχια της.

Μου έφτιαξες την μέρα με το holy panel. Έβαλα να δω Monty Python And The Holy Grail και έχω λιώσει :flipout:

Join the Crusade -bye-

Παιδιά εγώ πήρα επιτέλους σήμερα τη 40W4000 και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Μόλις κάνω όλες τις απαραίτητες συνδέσεις και όποιες ρυθμίσεις μπορώ θα ποστάρω εντυπώσεις. Αν και δεν υπήρξα ποτέ επίσημο μέλος του club των αναποφάσιστων, μπορώ να πω ότι πλέον δεν ανήκω ούτε ψυχικά σε αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες μέσα στο forum πάντως γιατί μέσα από τις συζητήσεις κατάφερα να φτάσω στην επιλογή της εν λόγω τηλεόρασης.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Παιδιά εγώ πήρα επιτέλους σήμερα τη 40W4000 και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Μόλις κάνω όλες τις απαραίτητες συνδέσεις και όποιες ρυθμίσεις μπορώ θα ποστάρω εντυπώσεις. Αν και δεν υπήρξα ποτέ επίσημο μέλος του club των αναποφάσιστων, μπορώ να πω ότι πλέον δεν ανήκω ούτε ψυχικά σε αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες μέσα στο forum πάντως γιατί μέσα από τις συζητήσεις κατάφερα να φτάσω στην επιλογή της εν λόγω τηλεόρασης.

Σίγουρα καταπληκτική επιλογή.
Καλορίζικη!

Αν θες πες μας και τη γνώμη σου πως σου φαίνεται αισθητικά από κοντά πλεον.
Όλοι λέμε οτι είναι μια άσχημη τηλεόραση στην εμφάνιση, κάτι μου λέει όμως οτι από κοντά είναι πιό συμπαθητική από ότι στις φωτογραφίες.

καλοριζικη!! Βαλε και καμια φωτο οποτε μπορεις! :2thumb22sup:

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Καλησπερα και απο μενα παιδες!!!
μολις εχθες πηρα αυτο το κουκλι που λεγεται w4000 στις 32 ιντσες
Ειναι απαιχτη, και κυριως δειχνει παρα πολυ καθαρα αν και η αποσταση μου απο την tv ειναι λιγοτερο απο 3 μετρα (2,4 μονο)
Βεβαια για να δεις ολα οσα αναφερονται στις προδιαγραφες (33.000 αντιθεση πχ)
...καληνυχτα...!!!
Οπως επισης και που να βρεις 1080 p σημα...παντως εγω που μεταξυ αλλων την ηθελα και για Preview Output monitor (huge HD clips), δειχνει οτι δε μασαει με τιποτα.
Η τιμη της,,,μετρητα 1050, με 24μηνο διακανονισμο που εκανα λιγο πολυ στα 1200 μου ηρθε, και ενα Hdmi 1,3a καλωδιο=35 euro...(ανωτερα βια...)
Αντε να δουμε και λιγο HD ποδοσφαιρο...(μπας και....)
Να εισαστε καλα

Παναγιωτης

μην ορκίζεσαι

6 τεμάχια έχει όλο το πλαίσιο, είτε τη πήρα απο ηλεκτρονική είτε απο πλάισιο, δευτέρα/τρίτη θα έρθει...
το μην ορκίζεσαι πες το σε κάποιον άλλον, γιατί ...κάτι θα ξέρω που σου λέω...

φιλικά πάντα :grinning-smiley-043:gossip:

φιλε καλοριζικη η tv σου βαλε foto να την δουμε...περιμενουμε να μας πεισ,εντυπωσεις γιατι μες στην εβδομαδα σκεφτομαι να παω να την παρω....αν μπορεις να μα πεισ ποσο ειναι το μηκος ακριβως γιατι το ντουλαπι μου ειναι ακριβως ενα μετρο