SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

απο το ιδιο site που μετρησε τη W4000 στο 2.500:1-3.000:1 γιατι νομιζω είναι καλυτερο να συγκρινουμε μετρησεις απο ιδιο site.η μετρηση εγινε στην 46"

Απο ότι βλέπω 2491:1 έβγαλε η 32άρα W4000, ενω 1300:1 η 46άρα A656. Είναι δυνατόν να τις συγκρίνουμε;

ναι αλλα φαντασου η 32Α656 εχει χειρωτερο πανελ απο τις 40" και κατω!

λοιπόν εχτές το β´ραδι γύρισα αργά στο σπίτι, είχε έρθει το "κομμάτι" μου πήρε γύρω στις 2 ώρες να φτιάξω σύνθετο, καλόδια, dvd, video, ρεύματα κτλ κτλ. στο τέλος αν και κομάτια, την χάζεψα για καμιά ώρα και έχω να πώ οτι:
1. ευχαριστώ κατα αρχην όλους εσάς για τις απαντήσεις στο τόπικ περι TV
2. καταενθουσιασμένος με την εικόνα της. (λιγότερο βέβαια σε αναλογικά κανάλια που δεν πιάνουν καλά, αλλά δε με πολυ απασχολεί)
3. κάποιες ρυθμίσεις που είχε ποστάρει κάποιος φιλός μερικές σελίδες πίσω, δείχνει πάρα πολύ σαν crt αλλά μιας και τα χρώματα της δεν ειναι κορεσμένα απο default έπαιξα ανάμεσα στις default και στις παραπάνω ρυθμίσεις,

θερμοκρασία χρώματος "θερμο 1" είναι σίγουρα το καλύτερο.
Φίλε indy έβαλα λίγο να παρακολουθήσω dvd original δισκάκι και όχι μόνο δεν είδα τπτ περίεργο στην κίνηση αλλά έμεινα με το στόμα ανοιχτό...
(χρησιμοποίησα dvd player toshiba sd 470e συνδεμένο με hdmi-το οποίο πήρα προχθές :P)
σήμερα θα τη δω και με το xbox360 συνδεμένο μάλλων με vga καλόδιο και θα σας πω περισσότερα.

ναι αλλα φαντασου η 32Α656 εχει χειρωτερο πανελ απο τις 40" και κατω!

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, με αυτές τις συγκρίσεις σου μπερδεύεις τον κόσμο.
Πως συγκρίνεις το contrast ratio μιας 32άρας με μια 46άρα (αφήνοντας να εννοηθεί πως μιλάς για τις ίδιες ίντσες) ;

Και αυτή η αναφορά σου στην 32A656 με το χειρότερο panel δεν έχει κάποια βάση, εκτός αν μιλάς αποκλειστικά για τα specs της συσκευής.

Σύμφωνα με τα specs λοιπόν η 46A656 έχει contrast ratio 50.000:1 και η 46W4000 33.000:1, οπότε γιατί το συζητάμε;

Η αλήθεια είναι οτι αυτές οι δύο τηλεοράσεις φοράνε ακριβώς το ίδιο panel που θα πεί ότι όσο καλά μπλοκάρει το φώς η μία, το μπλοκάρει και η άλλη. Οι διαφορές είναι στο backlight και το ειδικό film που έχει μπροστά απο το panel. Αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι ικανά να δώσουν υπερδιπλάσιο contrast ratio στην W4000, εξήγησε και σε εμάς πώς γίνεται.

Last edited:
Απάντηση: SONY Bravia W4000

http://translate.google.com/translate?u=http://www.lesnumeriques.com/&hl=el&ie=UTF8&sl=fr&tl=en

Πάντως, στο λινκ που δώσατε παραπάνω αν τα αστεράκια αντιπροσωπεύουν την ποιότητα της εικόνας την W4000 την βγάζουν καλύτερη από την Α656,

This is especially the absence of TNT HD tuner which is losing a star in LE46A656 ....αλλα στο μαυρο σιγουρα τα πηγε αριστα η W4000

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Πως συγκρίνεις το contrast ratio μιας 32άρας με μια 46άρα (αφήνοντας να εννοηθεί πως μιλάς για τις ίδιες ίντσες) ;

Και αυτή η αναφορά σου στην 32A656 με το χειρότερο panel δεν έχει κάποια βάση, εκτός αν μιλάς αποκλειστικά για τα specs της συσκευής.

Σύμφωνα με τα specs λοιπόν η 46A656 έχει contrast ratio 50.000:1 και η 46W4000 33.000:1, οπότε γιατί το συζητάμε;

Οι διαφορές είναι στο backlight και το ειδικό film που έχει μπροστά απο το panel. Αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι ικανά να δώσουν υπερδιπλάσιο contrast ratio στην W4000, εξήγησε και σε εμάς πώς γίνεται.

Νομίζω πως αυτό που ψάχνεται να βρείτε είναι λίγο δύσκολο, αν όχι αδύνατο. Γνώμη μου πως για να γίνει οποιαδήποτε σύγκριση θα πρέπει να έχουμε τιμές ANSI contrast.

Μια υπόθεση που αφορά την επίστρωση της 656 που υπάρχει για να "σκουραίνει" την εικόνα ώστε να επιτευχθεί καλό μαύρο. Αν η 656 έχει το ίδιο μαύρο με την W, καθόλου απίθανο λόγω της επίστρωσης να έχει πιο "σκούρο" λευκό, άρα μικρότερο contrast.

-bye- χαι του εβρυμποντι .
Μετα απο "ανωριμη" σκεψη εδωσα το φως για την εκινηση της αγορας μιας W40ρας .
Αλλωστε που μυαλο ? περιμενω να μου στειλουν το υπολοιπο με κουριερ απ την Νικαια .
Οι μονεγασκοι παντος δεν βλεπουν TV , τις εχουν για ντεκορ στα τοιχια:flipout::flipout:

Αλλωστε που μυαλο ? περιμενω να μου στειλουν το υπολοιπο με κουριερ απ την Νικαια .
Οι μονεγασκοι παντος δεν βλεπουν TV , τις εχουν για ντεκορ στα τοιχια:flipout::flipout:

κοιτα τι σου εχω

Attachments

• GPH_plan.jpg
    GPH_plan.jpg
    76.5 KB · Views: 82

Καλώς τον Άσωτο Υιό -bye-

Αναμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με την D3000.

Αμα σου δειξω εγω τι σουχω ........... θα αλλαξει ο τιτλος απο το θρεντ .

On τωρα:
Ισα που διαβασα τα τεστακια εβαλα και ζυγι την τετραχρονη εγγυηση και αποφασισα να την παρει ..........και να ξαναπαω του χρονου:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Καλώς τον Άσωτο Υιό -bye-

Αναμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με την D3000.

Οταν κατεβω Αθηνα θα την τεσταρω , αν και νομιζω οτι η μαχη στο SD θα ειναι ανιση, οπως και στις Χαιντιλες αντιστοιχα ομως :HTEHEH56:

Η αλήθεια είναι οτι αυτές οι δύο τηλεοράσεις φοράνε ακριβώς το ίδιο panel που θα πεί ότι όσο καλά μπλοκάρει το φώς η μία, το μπλοκάρει και η άλλη. Οι διαφορές είναι στο backlight και το ειδικό film που έχει μπροστά απο το panel. Αν πιστεύεις οτι αυτά τα δύο είναι ικανά να δώσουν υπερδιπλάσιο contrast ratio στην W4000, εξήγησε και σε εμάς πώς γίνεται.

1)εσωτερικα η 32A656:15.000:1,40A656+ 50.000:1.Αυτπ υποδεικνυει διαφορετικο πανελ που λογικα θα χει χειρωτερο μαυρο.
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι πιστευεις πως η Α656 εχει καλυτερο κοντραστ.Αφου το site το εξηγει ξεκαθαρα το θεμα του kontrast στην Α656 το οτι το περιοριζει η χαμηλη φωτεινοτητα!Απο κει και περα το ιδανικο θα ταν να χουμε και το μετρημενο κοντραστ της 46W4000 αλλα δεν πιστευω πως θα χει μεγαλη διαφορα.Στο μαυρο οπως ειδες είναι ουσιαστικα ισες.0,09cd η 46Α656, 0,1 στην W4000 οποτε μιλαμε οτι είναι ισαξιες.Τι το πολυ ψαχνουμε ξανα?στο κατω κατω κατσε να δουμε και το review της Α656 στο HD TV TEST για να μαστε τελειως σιγουροι.Εχουμε ηδη δει δυο review απο site σχετικα εμπιστα και ακομα προσπαθεις να βγαλεις οτι η A656 είναι καλυτερη στο μαυρο ενω ειναι ισαξιες

On τωρα:
Ισα που διαβασα τα τεστακια εβαλα και ζυγι την τετραχρονη εγγυηση και αποφασισα να την παρει ..........και να ξαναπαω του χρονου:flipout::flipout:

καλως τον!πως και δε χτυπας καμια 46"?

On τωρα:

ξειξε μου ....δειξε μου!!!
βρε συ μας παρακολουθουσες τοσες μερες στα κρυφα και αγορασες τηλεοραση :flipout:

υ.γ καλως ηλθες

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Δεν είναι πλάσμα και θα έχει τα παχάκια της, αλλά μπορεί να παίζει καταπληκτικά. Θα μάθουμε σύντομα. Η τελευταία ενημέρωση έλεγε για κυκλοφορία στην Αμερική τέλος καλοκαιριού.

Πως με κόβεις, κατάλαβα ποια είναι ?

εμεις θα παρουμε αυτην για να μην ξαναπαμε Μονακο

http://www.mitsubishi-tv.com/j/i/18326/cid/5701/TelevisionDetails/WD73835.html/c/4471

Eχω εξοδα τωρα και δεν με παιρνει Geo για πολυτελειες 46αρες .........
Εγω παλι θα επαιρνα την ξανθια να παω μονακο και θα αφηνα αμανατι την 73αρα στον αλλον.

Last edited:

Εγω παλι θα επαιρνα την ξανθια να παω μονακο και θα αφηνα αμανατι την 73αρα στον αλλον.

ειστε εκτος θεματος κυριε ................
..................................
.....................αλλα συμφωνω μαζι σου.