SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Ξέρει κανείς σε ποια Hz γίνεται η αναπαραγωγή 24p?

Για να ειναι τοσο ομαλη σε καποιο πολλαπλασιο του 24 προφανως.

Μαλλον στα 72 Hz θα ελεγα χωρις να ειμαι σιγουρος.

Re: SONY Bravia W4000

Η αναπαραγωγή από laptop (VGA) κλειδώνει 1360x768 60Hz, μάλλον λόγω αδυναμίας της κάρτας του laptop. Πάντως η αναπαραγωγή mkv 720p είναι τέλεια.

Στο τηλεοπτικό σήμα δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα (αλλά αναμενόμενο).

Κι εγώ δεν είμαι σίγουρος, αλλά τα 48Hz μου φαίνονται πιο λογικά.

Πρόβλημα flickering έχει αναφερθεί;
Γιατί αν αναπαράγει 24p στα 48 Hz το θεωρώ επίφοβο.
Ο λόγος που ρωτησα έχει να κάνει με απορία φίλου, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την 9603 της philips, η οποία στο site της δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς τη συχνότητα αναπαραγωγής 24p. Ούτε η sony βέβαια δίνει πληροφορίες. Με δεδομένο όμως ότι την w4000 την έχουν αγοράσει αρκετοί, ίσως μπορούν να πουν περί αναπαραγωγής 24p & flickering...

Πρόβλημα flickering έχει αναφερθεί;
Γιατί αν αναπαράγει 24p στα 48 Hz το θεωρώ επίφοβο.
Ο λόγος που ρωτησα έχει να κάνει με απορία φίλου, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την 9603 της philips, η οποία στο site της δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς τη συχνότητα αναπαραγωγής 24p. Ούτε η sony βέβαια δίνει πληροφορίες. Με δεδομένο όμως ότι την w4000 την έχουν αγοράσει αρκετοί, ίσως μπορούν να πουν περί αναπαραγωγής 24p & flickering...

Κανένας λόγος ανησυχίας. Σε LCD δεν παίζει flickering ακόμα και στα 48Hz να γίνεται η αναπαραγωγή. Άλλωστε και τηλεοπτικό σήμα στα 50Hz θα βλέπει χωρίς πρόβλημα.

Last edited:

Κανένας δεν αναφέρει στα πόσα hz παίζει, η μόνη που είμαστε σίγουροι πως παίζει στα 72hz έιναι η pioneer. Το πιο πιθανό είναι να παίζει στα 60hz με 3:2 pulldown απλώς να είναι τόσο καλό που να μην το αντιλαμβάνεσαι. Ισως να έχει και μια δόση απο MCFI.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Δεν εχει pulldown η Sony.

Ψαχνοντας στο Internet για πληροφοριες ειδα να αναφερονται τα 72 Hz ως πιο πιθανα. Μαλιστα να δειτε τα spec των τηλεορασεων Sony (χωρις Motionflow) θα δειτε οτι εχουν συχνοτητα ανανεωσης εως 72Ηz.

μολις την παρηγγειλα παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια στην επιλογη
1350 μετρητοίς

Η ουσία είναι πως στα όσα Hz και να γίνεται η αναπαραγωγή (48,60,72) δεν έχει ακουστεί κανένα θέμα με judder ή flicker για καμιά Sony.

1350 μετρητοίς

Αναμένουμε εντυπώσεις μετά την άφιξη -bye-

1350 μετρητοίς

Με το καλό να παραλάβεις... ίσως την πάρω & εγώ σε λίγο καιρό

Η ουσία είναι πως στα όσα Hz και να γίνεται η αναπαραγωγή (48,60,72) δεν έχει ακουστεί κανένα θέμα με judder ή flicker για καμιά Sony.

Νομίζω πώς όλες οι τελευταίες τηλεοράσεις κάνουν καλή δουλεία στο pulldown και δεν έχουμε judder.

εγω παλι εχω την εντυπωση οτι για να γινεται σωστη αναπαραγωγη η τηλεοραση πρεπει να το κανει στα 120hz δηλ 5:5
αλλα απο την αλλη δεν εχω και εμπειρια πανω σε αυτο θεμα.

θα δειξει.....

μα το αποτελεσμα μετραει οτι δηλαδη ειναι χωρις judder

γ@μω το free rapidshare μου μεσα....τελειωσε και το premium μου..

τελικα χτυπησα τη σαμυ.Ελπιζω να μην χτπαω μετα το κεφαλι στον τοιχο:frusty:Παραλαμβανω αυριο το πρωι και ειδωμεν...

καλοθέατη φίλε, κ γω ανάμεσα σε a656 και W4000 είμαι, στις 40''. ελπίζω μέσα στη βδομάδα να έχω αποφασίσει.

Δε θα το χτυπας ειναι σουπερ. Καλοριζικη.

PS: το avatar σου ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα.