SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Προσωπικα για εμενα οι δυο τηλεορασεις ειναι ισοδυναμες. Τα 100 Ηz της Samsung αντισταθμιζονται απο τις λιγοτερες ανακλασεις και τα 4 χρονια εγγυηση της Sony.

AΠο εκει και περα ο καθενας ας κενει τις επιλογες του.-bye-

Re: SONY Bravia W4000

αγορι μου τι αλλο θελεις πια δεν το λεω μονο εγω παρε δες και τα χρωματικα τριγωνα και δες δεν θα μαλωσουμε κιολας επειδη θες ντε και καλα να βγαλεις καλυτερη την Α656!

αγορι μου τι αλλο θελεις πια δεν το λεω μονο εγω παρε δες και τα χρωματικα τριγωνα και δες δεν θα μαλωσουμε κιολας επειδη θες ντε και καλα να βγαλεις καλυτερη την Α656!

Πρώτα απο όλα δεν θέλω να συγχύζεσαι, κουβεντούλα κάνουμε και πλάκα. Δεν είμαστε φανατικοί με πολυ-εθνικές.

Εντάξει η W4000 είναι καλύτερη.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

A656

cie.jpg

W4000

cie.jpg

Noμιζω ειναι προφανες οτι στην W4000 τα δυο τριγωνα ταυτιζονται.

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Noμιζω ειναι προφανες οτι στην W4000 τα δυο τριγωνα ταυτιζονται.

Ναι δεν μας είπαν μόνο με τι πηγή ταυτίζονται. Αν βάλεις πάνω ενα δορυφορικό ή ένα htpc χωρίς white balance και colour space ρυθμίσεις λούστηκες ότι κάτσει.

Νομίζω οτι τόσο μικρές διαφορές ειναι για ακαδημαικούς σκοπούς μόνο και δεν χρειάζεται να φανατιζόμαστε.. Και οι 2 τηλεοράσεις είναι ΑΡΙΣΤΕΣ από κει και περα ο καθένας παιρνει οτι νομίζει..

Εγώ π.χ, θεωρώ οτι για μια επένδυση 5ετίας που την θέλω, τα 100 Hz μου ειναι απαραίτητα και μπορώ να δώσω κατι παραπάνω για να τα έχω. εξου και η επιλογή μου θα ειναι η Α656

Για κάποιον αλλο μπορεί να εχει σημασία το τέλειο τρίγωνο , & η χαμηλότερη τιμή

Διαλέξτε και πάρτε..

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

τωρα που πηρες φορα ...ποιος σε σταματαει,τηλεοραση θα παρουμε η χερουλι?
προχωρα,μαζι σου εγω:flipout:

Η μπετούγια ίσως και να είναι πρακτική.
π.χ. στο Euro 2008 την βουτάς και πάς να συνεχίσεις στην τουαλέτα..

Πρώτα απο όλα δεν θέλω να συγχύζεσαι, κουβεντούλα κάνουμε και πλάκα. Δεν είμαστε φανατικοί με πολυ-εθνικές.

Εντάξει η W4000 είναι καλύτερη.

εχεις δικιο λαθος μου!Μου αρεσει να συζηταμε επικοδομιτικα χωρις να μαλώμουμε ασχετο αν οι αποψεις μας δεν ταυτιζονται!

Τελικα βαρεθηκα να περιμενω να με παρουν τηλεφωνο απο την Pοδο για τιμη και την παρηγγειλα στα 1,750 ευρω με δωδεκα ατοκες απο γνωστη αλυσιδα ηλεκτρικων στο υποκαταστημα εδω Ζακυνθο.

Σημειωτεον μου ειπαν οτι εχει γινει χαμος με το συγκεκριμενο μοντελο που εχει γινει best seller και υπηρχε στο συστημα τους παρα μονο μια 46αρα (το ειδα και με τα ματια μου) και αν δεν την εκλεινα σημερα θα επρεπε να περιμενω καμια δεκαρια ημερες για την επομενη παρτιδα.

Απο κωτσο ή ηλεκτρονική?αφου η ηλεκτρονικη την εχει -19%

........ και την παρηγγειλα στα 1,750 ευρω με δωδεκα ατοκες απο γνωστη αλυσιδα ηλεκτρικων στο υποκαταστημα εδω Ζακυνθο./quote]

Καλορίζικη Γιάννη.......... καλή παραλαβή ...εν αναμονή εντυπώσεων, (ο ανηψιός περιμένει)...

Απο κωτσο ή ηλεκτρονική?αφου η ηλεκτρονικη την εχει -19%

Δυστυχως δεν εχουμε ηλεκτρονικη στην Zακυνθο.

Αλλωστε δεν με απασχολει και τοσο η τιμη. Για 100-200 ευρω δεν θα καθησω να σκασω.

οκ τοτε ετσι κι αλλιως 50Ε διαφορα περιπου μειον,ποτε ερχεται?