SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Μερικές photo πρόχειρα τραβηγμένες από την νέα 40ρα Sony:
attachment.php

attachment.php

Πώς σας φαίνεται το μαύρο; Το περίμενα λίγο καλύτερο (με βάση το hitech :flipout:)...

Ελατε ρε παιδια τωρα , μην με στενοχωρητε και σεις τωρα που το "πειρατικο" επεσε πανω στους Γαλατες:flipout::flipout:

Προβληματα εχουν κατα καιρους αρκετες τιβι σε ολες τις εταιρειες .
Και μαλιστα οσο περισοτερες πουλαει μια εταιρεια τοσο χειροτερα γιατι αυξανοντε και οι πιθανοτητες στατιστικα.

Δοκτωρ τζεκυλα , εσυ μη μιλας για πανυ που σε συνολο 60 χρηστων αλλαξαν 10 πανελα .:smash:

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Δοκτωρ τζεκυλα , εσυ μη μιλας για πανυ που σε συνολο 60 χρηστων αλλαξαν 10 πανελα .:smash:

60/60 να ειναι,παλι px80 θα παρω,διοτι εδω μιλαμε για αστοχια υλικου και οχι για καποιο προβλημα τεχνολογιας plasma.
θαρρω πως ειναι διαφορετικα πραγματα.
ειναι σαν να λεω οτι δεν υπαρχρει προβλημα burn-in αρα παιξτε απεριοριστα οσες ωρες θελετε games.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Πάντως, για να κάνουμε και λίγο την πλάκα μας, αυτό το πρόβλημα θυμίζει πλάσμα. Είπαμε να βελτιώσει η σονυ τα μαύρα, αλλά όχι και έτσι!

Εγώ πήρα μια philips που ήξερα ότι μπορεί να σφυρίζει, να χαλάσει το πάνελ,

τρια προιοντα philips εχω παρει τελευταια και ,τα τρια χαλασαν πολυ γρηγορα, αλλα ελα ντε που η 32' 9603 ειναι κουκλι:firstprize:

τωρα αμα χαλασει,εγω θα φταιω η philips:flipout::flipout:

Kαλα ρε ,θα παρεις 32αρα και μαλιστα μικρη ολανδεζα επειδη ειναι κουκλι ?

Αμαν πια μ αυτη την ..................Κaren Mulder μια ακομα ξανθια ειναι.

Kαλα ρε ,θα παρεις 32αρα και μαλιστα μικρη ολανδεζα επειδη ειναι κουκλι ?

Αμαν πια μ αυτη την ..................Κaren Mulder μια ακομα ξανθια ειναι

θα εκτελει χρεη monitor του pc.

................με μαυρα ματια,εχει την σημασια του.

Μπλασφήμα , ιζ ε μπλασφήμα ακου εκει στο επιπεδο των που χου και που ζου. Θες να τριζουνε τα φωσφωρα :flipout::flipout:

Χθες απολαυσα πολυ το ποδοσφαιρο. Δεν ξερω ποσο καλυτερη θα ηταν η κινηση με 100 Ηz αλλα ακομη και ετσι ειναι πολυ καλη.

Eιδα και μερικα DVD ακομα (κυριως παιδικα με την κορη μου) και η εικονα ηταν αψογη.-bye-

Αντε παλι, πωλειτε d3000 η ανταλασετε............. κ.λ.π. κ.λ.π.:flipout::flipout:

Aστα ,μια ολοκληρη Kuro εφαγα και μαζι και την κουτα συσκευασιας .

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Χθες απολαυσα πολυ το ποδοσφαιρο. Δεν ξερω ποσο καλυτερη θα ηταν η κινηση με 100 Ηz αλλα ακομη και ετσι ειναι πολυ καλη.

Eιδα και μερικα DVD ακομα (κυριως παιδικα με την κορη μου) και η εικονα ηταν αψογη.-bye-

Και εγώ δεν είχα πρόβλημα στο ποδόσφαιρο (με την αρχαία 9731). Αλλά είδα το swinney todd σε σκοτεινό δωμάτιο. Έψαχνα το μαύρο :captain:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

τρια προιοντα philips εχω παρει τελευταια και ,τα τρια χαλασαν πολυ γρηγορα, αλλα ελα ντε που η 32' 9603 ειναι κουκλι:firstprize:

τωρα αμα χαλασει,εγω θα φταιω η philips:flipout::flipout:

Είχες παρατράγουδα με την αντιπροσωπία;
Στα επισκεύασαν ή στα άλλαξαν; Γενικά ταλαιπωρήθηκες πολύ;

Απάντηση: SONY Bravia W4000

πρεπει να ηταν εκτος εγγυησης και σιγουρα ηταν η 14αρα tv.
τα πεταξαμε και ησυχασαμε!!
δεν ασχοληθηκαμε ιδιαιτερα.

τεσπα.

πως μπαινουμε στο σερβισ μενου για να δουμε τις ωρες που εχει παιξει?

Κατ' αρχην Χρηστο....

α)..... νομιζω οτι η χρηση κεφαλαιων δεν βοηθαει στην συζητηση γιατι δειχνει ασεβεια προς οσους προσπαθουν να διαβασουν αυτα που γραφεις (ξερω και εγω να παταω το "size" αλλα δεν το κανω)....

β)....κατα δευτερο σε παρακαλω να μην μετατραπει το νημα της W4000 σε δικαστηριο για τα εκληματα της Sony εναντια στην ανθρωποτητα.

γ)...Αν θελεις ανοιξε καινουργιο νημα και γραψε οτι θελεις σε αυτο. Τα προβληματα αυτα υπαρκτα η οχι δεν αφορουν την Eυρωπαικη W4000 εκτος και αν σε επιασε πονος για τους φιλους μας τους Αμερικανους.

δ)....Τελος εγω δεν ειμαι εκπροσωπος της Sony στο φορουμ και δεν ξερω γιατι απευθυνεσαι σε εμενα ....

ε)....(με υφακι ανακριτη των SS)...

στ)... για να απαντησω για πραγματα που δεν γνωριζω και στο κατω κατω δεν με αφορουν.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ
czoun:….το sparkling....ή sparkle flash.....τιείναι...????

Rivers: …Καποια pixel που αναβοσβηνουν. Κατι σαν το dithering των πλασμα.

czoun: ….Φυσιολογική λειτουργία...όπως το backlight bleeding (αν τύχει να σου τύχει)...ή ελάττωμα ...????

Rivers: …Προφανως για να το εχουν τοσα μοντελα θα ειναι φυσιολογικο.

czoun: ….Σαν ποια μοντέλα δηλαδή.....????...και ποιών εταιριών...????...για να το λες κάτι θα ξέρεις....

Rivers: …Αυτα τα sparkling εχουν αναφερθει μονο σε Αμερικανικα μοντελα της Sony (W , Z , X) και οχι στα αντιστοιχα Ευρωπαικα απο οτι ξερω.

----------------------------------------------------------------------------
α) Όπως βλέπεις παραπάνω ….άλλο το ‛Προφανώς για να το έχουν τόσα μοντέλα θα είναι φυσιολογικό’…και άλλο το… ‛Αυτα τα sparkling εχουν αναφερθει μονο σε Αμερικανικα μοντελα της Sony (W , Z , X) και οχι στα αντιστοιχα Ευρωπαικα απο οτι ξερω.’….ειδικά το προφανώς που είπες…δείχνει τη σιγουριά σου….

Ναι, χρησιμοποίησα κεφαλαία και έδειξα ασέβεια …πότε όμως ..????...όταν κάνω τρεις φορές την ίδια ερώτηση ….γιατί λες άλλα στη μια απάντηση …και άλλα στην άλλη……

….αν καθόμασταν σε μια καφετέρια και μιλάγαμε….

……σε μια ερώτηση θα χρησιμοποιούσα τον κανονικό τόνο της φωνής μου…..(εν προκειμένω, επειδή χρησιμοποιούμε το γραπτό λόγο, χρησιμοποίησα κανονική γραφή)….

..εαν η απάντηση του συνομιλητή, ήταν αλλού για αλλού….θα νόμιζα ότι από τον θόρυβο και τη βαβούρα της καφετέριας…..πως ο συνομιλητής μου δεν με άκουσε…και θα απεύθυνα την ίδια ερώτηση με λίγο δυνατότερη φωνή…..…..(εν προκειμένω, επειδή χρησιμοποιούμε το γραπτό λόγο, χρησιμοποίησα ‛size 4’ γραφή)……

…εάν πάλι η απάντηση ήταν αλλού για αλλού….θα ήμουν σίγουρος ότι ο συνομιλητής μου προσποιείται τον κουφό (αφού ξέρω ότι ακούει μια χαρά)…. …..(εν προκειμένω, επειδή χρησιμοποιούμε το γραπτό λόγο, χρησιμοποίησα ‛size7’ γραφή)

….όσο ασέβεια είναι το να φωνάζει κάποιος σε μια συζήτηση …(εν προκειμένω, επειδή χρησιμοποιούμε το γραπτό λόγο, χρησιμοποίησα ‛size’ γραφή)

…άλλο τόσο ασέβεια είναι να κάνει κάποιος…. πως δεν ακούει τον συνομιλητή του….(εν προκειμένω, επειδή χρησιμοποιούμε το γραπτό λόγο, να γράφει άλλα αντί άλλων, σε συγκεκριμένο ερώτημα)…

--------------------------------------------------------------------------
β)…πάλι άλλα …δεδομένου ότι είπες ‛Αυτα τα sparkling εχουν αναφερθει μονο σε Αμερικανικα μοντελα της Sony (W , Z , X)’…εγώ δεν ρώτησα …ούτε μίλησα γενικά για τη εταιρία SONY…η ερώτησή μου …αφορά τη Wπου εσύ έγραψεςκαι τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων Χ, Ζ …που πάλι εσύ έγραψες…τώρα που είδες εσύ δικαστήριο εγκλημάτων κατά της SONY????….. αντί άλλων…

γ)…όταν εσύ μπαίνεις σε διάφορα νήματα (π.χ. PX80, PG6000…κ.λ.π.)….. και αναφέρεσαι επανειλημμένως στα ελλατώματα της ΡΖ80….δεν υπάρχει πρόβλημα…διότι εσύ βλέπεις έχεις πέντε αστέρια …..και η ΡΖ80 είναι το ίδιο μοντέλο με την ΡΧ80…

…..επίσης όταν αναφέρεσαι στα προβλήματα που είχαν οι ΡΧ70 και τα συγκρίνεις με την ΡΧ80…πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα… διότι εσύ βλέπεις έχεις πέντε αστέρια …..και η ΡΧ70 είναι το ίδιο μοντέλο με την ΡΧ80…

…όταν εσύ διαπιστώνεις αυθαίρετα και χωρίς να ξέρεις για τι πρόκειται…απλά έτσι σου ήρθε να το πεις και το πες…. ανύπαρκτο (ακόμα) ελλάτωμα με γραμμή στη ΡΧ80, άκουσον-άκουσον όμοιο με της ΡΧ70 ..το οποίο μάλιστα διέδωσες με μεγάλη σιγουριά και στα forumτου εξωτερικού που συμμετέχεις... και μίλαγαν όλοι για απομυθοποίηση, για άρχισαν τα όργανα κ.λ.π.… πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα….διότι εσύ βλέπεις έχεις πέντε αστέρια …..και ο λόγος σου μετράει….

Τo πρόβλημα λοιπόν το δημιουργώ εγώ…που ρωτάω για την W4100…η οποία δεν έχει καμία σχέση με την W4000 ….επειδή σύμφωνα με την δική σου λογική κυκλοφορεί στην Αμερική…και μου λες να ανοίξω καινούριο νήμα για την W4100…και μόνο από αυτό …ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του....

δ) Κανείς δεν είπε ότι είσαι εκπρόσωπος της SONY….γιατί το αναφέρεις???…που το είδες γραμμένο???…είδες κανένα υπαινιγμό???...αναφέρομαι σε σένα…. διότι εσύ είπες ‛Προφανως για να το εχουν τοσα μοντελα θα ειναι φυσιολογικο’….και μετά ‛Αυτα τα sparkling εχουν αναφερθει μονο σε Αμερικανικα μοντελα της Sony (W , Z , X) και οχι στα αντιστοιχα Ευρωπαικα απο οτι ξερω.’….εγώ ρώτησα τι είναι το spracklingκαι εσύ είπες τα ανωτέρω….αν δεν απευθυνθώ σε σένα που τα είπες…σε ποιόν να απευθυνθώ…???

-----------------------------------------------------------------------------
ε) Ανακριτής, είναι αυτός που ρωτάει επιτακτικά κάποιον για να λάβει μια απάντηση…

..όταν κάποιος δίνει ασαφείς απαντήσεις…είναι φυσικό να δέχεται ερωτήσεις…τώρα αν αυτός ο κάποιος, δεν θέλει να απαντήσει, για οποιοδήποτε λόγο…τότε, ναι, νοιώθει ότι έχει απέναντί του …ανακριτή ….

στ) …για τα πράγματα που τώρα λες ότι, δεν γνωρίζεις και δεν σε αφορούν…εσύ πρώτος είπες …ΠΡΟΦΑΝΩΣ ….κ.λ.π …κ.λ.π….κ.λ.π.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο....αυτά τα ολίγα...ότι κατάλαβα το κρατάω για μένα...και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του....μετά από αυτόν τον ενδιαφέροντα διαξιφίσμό......

....ααα...συγνώμη για το off topic.....αφού αναφερόμαστε στην w, x, z 4100...όπως λέει και ο Rivers...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΟΥΝΗΣ

Τωρα συγκρινεις ανομοια πραγματα. Τα πανελ της PX70 ηταν αποδεδειγμενα ελαττωματικα (ομοιως και τα δυο που εχουν αναφερθει για PX80) ενω αυτα τα sparkling κτλ. δεν ξερουμε αν ειναι κατασκευαστικο ελάττωμα η κατι αλλο.

Και ναι το υφος σου ειναι ανακριτικο γιατι εφοσον δεν σου αρεσει μια απαντηση (γιατι προφανως θελεις να ακουσεις συγκεκριμενα πραγματα) τοτε ξαναρωτας τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα.

Rivers: Τωρα συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Ευχαριστώ.......συγνώμη........έχεις δίκιο ......δεν το ήξερα ......καλημέρα.......-bye-

Last edited:

Ααααα...ξέχασα κάτι....στο τέλος...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΟΥΝΗΣ

Υ,Γ.: Ας συνεχίσουμε στο θέμα της W4000 (όχι της W4100)...που ενδιαφέρει τους περισσότερους...:grinning-smiley-043