SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SONY Bravia W4000

συμφωνοι!!

αλλα ειναι απαντηση τωρα αυτη απο σε σενα ρε Γιαννη?

το οτι δηλ δεν ειναι δυο μηνες στην Ελλαδα για καποιον που δεν ειναι ευχαριστημενος απο την τηλεοραση του.

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Σάββατο 3 Μαΐου, 2008

"Προστεθηκε στον καταλογο" ειναι το ιδιο με το να ειναι διαθεσιμη για πωληση?

Αλλωστε το επιβεβαιωνει και ο GEO που ειναι μεσα στα πραγματα.

Re: SONY Bravia W4000

Τωρα αν ειναι δυο η ενας μηνας μικρη διαφορα εχει .
Ο ανθρωπος ομιλει γενικως και με αφορμη την τιβι που πηρε προτρεπει τον κοσμο να μην δωσει πολλα λεφτα για τιβι απο την στιγμη που......μπλα μπλα μπλα .
Ο ανθρωπος καπου εχει μπερδεψει τα 1080 με τα 720p , τα πλειστασιον 3 τα σηματα και τα καναλια και θεωρει οτι τα "μπαζα" στις μικρες κατηγοριες τιμης δειχνουν 2% μονο χειροτερα.
Αμαν ηταν ετσι και μιλαγαμε για 2% καλα θα ητανε .
Δηλαδη θελει να μας πει οτι τωρα μια sony U40 ειναι ευκαιρια στα 699 ευρω ?
Μην τρελαθουμε τελειως !!!
Δεν ξερω τι περιμενει κανεις απο μια τιβι αλλα σιγουρα δεν σκουπιζουν δεν μαγειρευουν και αν δεν τις εφοδιασεις με το καταλληλο υλικο ......δεν σου σηκωνουν τη λιμπιντο .

Την παράμετρο ότι ο άνθρωπος ίσως είναι αριστερός και βλέπει
ότι όλα αυτά τα προϊόντα καταναλωτισμού
ότι δεν αξίζουν της σπατάλισης χρημάτων μήπως το λαβαίνεται υπ´όψιν?
Λέω μήπως.........

Πολλοι δινουν 1-2 χιλιαρικα για τηλεοραση 42" και πανω αλλα δεν καταλαβαινουν οτι με το DVD silvercrest (τυχαια μαρκα) και κεραια 20ατιας δεν θα βλεπουν παρα μονο παρασιτα που στην 21"-25" CRT που ειχαν πριν δεν τα εβλεπαν απο τα 3-4 μετρα.

Τι να κανει η τηλεοραση? Να ξαναδημιουργησει το σημα η να συνδεθει με wifi απευθειας με το MEGA channel?

Δεν το λεω για το φιλο παραπανω αλλα γενικα.

ρε σεις ξεκολατε.ουτε αριστερος ειμαι και μακαρι να ημουν αρχιαριστερος μαλιστα.. ...(οι siemens βγαζουν και τηλεορασεις?)

το ζουμι αυτο που θελω να πω με λιγα λογια,οποιος θελει να αγορασει τιβι λογικο ειναι να ψαξει για κατι καινουργιο,οπως την 4000.απλα ο σκοπος μου ειναι να του υπενθυμισω πως με μισα λεφτα παλι μπορει να εχει και high definition σημα και διαφορα αλλα καλουδια...απλα να το ξανασκεφτει και να συγγρινει και οτι τον ικανοποιει να αγορασει.Πολυ απλα δεν ειναι μονοδρομος η αιχμη,σε καμια περιπτωση δεν κατηγορω ουτε εμενα ουτε εσας που εχετε την 4000,σκοπος μου ηταν να σπειρω το μικροβιο της αμφιβολιας σε καποιον επιδοξο αγοραστη,να το σκεφτει 2 φορες καλυτερα,και αν οντως τοτε καταληξει στην 4000 και σε οποιαδιποτε αντιστοιχη,τοτε με γεια του και να την χαρει:)

Εγώ πάντως πολύ ευχαρίστως ανταλλάζω το δικό μου budget μοντέλο με οποιονδήποτε μη ευχαριστημένο κάτοχο της 4000 :D

Σωστος ο παιχτης.:afro:

Παντως φιλε spermnator δεν χανεις τιποτα να αναβαθμισεις την εγκατασταση σου (κεραια , ενισχυτης , καλωδιώσεις κτλ).

Που ξερεις. Μπορει να δεις μεγαλη διαφορα.

Οπως μου εχει πει τεχνικος που κανει εγκαταστασεις κεραιων και τηλεοπτικων εγκαταστασεων , στα πιο πολλα καινουργια σπιτια βαζουν τηλεοπτικες μπριζες και καλωδια της πλακας. Μονο με την αλλαγη μια μπριζας σε ενα σπιτι με μια πιο ακριβη ειχε δει τεραστια διαφορα στην εικονα.

Τωρα αν μιλαμε και για κανενα σπιτι 10ετιας και βαλε θα ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα.

Χθες πήγα στα media markt για μια επιθεώρηση.
Είδα την 40W4000 ακριβώς δίπλα στην 40x3500 με σήμα HD δεν υπήρχε καμιά διαφορά στην εικόνα.
Πιο πέρα ήταν η 52χ3500 επίσης με σήμα HD και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Ακριβώς δίπλα της η 50 PZ700 έπαιζε mega και η εικόνα δεν ήταν καλή.
Μου φάνηκε μουντή με άτονα χρώματα δεν είχε όμως χιόνια να πεις οτι το σήμα ήταν χάλια.
Ακριβώς στην αντίθετη μεριά υπήρχε και η 46W4000 που τη χάζεψα για αρκετή ώρα έπαιζε cine+ ηταν καλή η εικόνα της αλλά όχι και σπουδαία πράγματα θα έλεγα.
Μετά από λίγο ήρθε και το ωραίο γκομενάκι που ήταν εκεί για βοήθεια και της ζήτησα να βάλει αναλογικά κανάλια.
Βρήκαμε το mega. Μέτρια μου φάνηκε η εικόνα χωρις όμως να φαίνεται ορατή αδυναμία σήματος(δεν υπήρχαν καθόλου χιόνια) αυτή είπε οτι το σήμα δεν είναι καλό γιατί από μια κεραία δουλεύουν τόσες τηλεοράσεις.

Τι να πω δεν ξέρω.

Μια samsung c 96 50άρα με σήμα HD μια χαρά έπαιζε.

Αναρωτιέμαι άραγε είχε δίκιο σε αυτό που είπε οτι σήμα δεν ήταν καλό;
Θα έπαιζαν καλύτερα στο σπίτι;
Ήταν ανεπαρκές το σήμα; Πάντως δεν έδειχνε κάτι τέτοιο.

Last edited:
Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

H εικονα στα αναλογικα καναλια ειναι συνδυασμος σηματος (ενταση ,ποιοτητα) σε συνδυασμο με μεγεθος οθονης (οσο μεγαλυτερη τοσο φαινονται οι ατελειες).

Στα ψηφιακα παιζει ρολο και η συμπιεση.

Το cine+ δεν νομιζω να εδειχνε τοσο καλη εικονα οσο ενα αναλογικο καναλι λογω της συμπιεσης.

Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την W4000 στο τηλεοπτικο σημα. Στην χειροτερη των περιπτωσεων η εικονα ειναι ανω του μετριου και στην καλυτερη ειναι πολυ καλη.

Σε σχεση με την 40D3000 που θεωρειται μια απο τις καλυτερες LCD σε τηλεοπτικο σημα (λογω 100 Ηz και ΗD Ready) η W4000 ειναι ακομη καλυτερη.

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τηλεοπτικό σήμα.Τα περισσότερα κανάλια σε μένα πιάνουν πολύ καλά χωρίς χιόνια και η η W4000 τα δείχνει πολύ ωραία.Αυτό το ANT1 δεν έχει καλό σήμα,με αποτέλεσμα μερικές φορές (σε αντίθεση με άλλα κανάλια) να φαίνονται αρκετά οι ατέλειες.Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω το σήμα,έστω πολύ λίγο;Υπάρχει τίποτα ενισχυτής για αυτήν τη δουλειά;

Το πρώτο πράγμα που θα κάνω πάντως είναι να αλλάξω το καλώδιο γιατί εκτός του ότι ειναι πολλών χρόνων,έχουν "σκιστεί" τα πλαστικά του καλοδίου λίγο πριν το βύσμα και αν κουνιέται το καλώδιο χαλάει το σήμα.

Eεεε και συ υπερβολικος εισαι.
Ακομα δεν ετρεξε αιμα (απ το καλωδιο) γιατι να τ αλλαξεις ?:flipout::flipout:

Eεεε και συ υπερβολικος εισαι.
Ακομα δεν ετρεξε αιμα (απ το καλωδιο) γιατι να τ αλλαξεις ?:flipout::flipout:

:flipout::flipout:

Ελπίζω αυτή τη βδομάδα να την παραγγείλω και εγώ σε 40"....πολύ περίμενα μου φαίνεται.:Banane0:

Ρε παιδιά,να σας πω.Έβλεπε ο αδερφός μου από την τηλεόραση και την εκλεισε κανονικά (standby).Εγώ έλειπα από το σπίτι.Μόλις γύρισα είδα ότι το κόκκινο φωτάκι δεν ήταν αναμένο!Τελικά πάτησα δύο φορές το πλήκτρο που την κλείνει εντελώς και άνοιξε και όταν την έβαλα σε standby άναψε κανονικά το κόκκινο LED.Τι έγινε ρε παιδιά;Λέτε να έπαθε τίποτα ή απλώς κανά "bug";

Καμμια διακοπουλα της Δεη............μηπως .
Η δικια μου π.χ. οταν την κλεινω σε standby μετα απο μερικα λεπτα ακουγετε ενα ακομα Τακ (καποιος ρελες) που προφανως ειναι αλλη μορφη standby .
Πιθανως σε μια διακοπη της Δεη η ενα ανεβοκατεβαζμα της τασης να εκλεισε .
Υποθεσεις βεβαια ειναι αυτα, αλλα με την ΔΕΗ ποτε δεν ξερεις .

Ρε παιδιά,να σας πω.Έβλεπε ο αδερφός μου από την τηλεόραση και την εκλεισε κανονικά (standby).Εγώ έλειπα από το σπίτι.Μόλις γύρισα είδα ότι το κόκκινο φωτάκι δεν ήταν αναμένο!Τελικά πάτησα δύο φορές το πλήκτρο που την κλείνει εντελώς και άνοιξε και όταν την έβαλα σε standby άναψε κανονικά το κόκκινο LED.Τι έγινε ρε παιδιά;Λέτε να έπαθε τίποτα ή απλώς κανά "bug";

Αν την αφησεις με το "κοκκινο φωτακι" καποιες ωρες κλεινει μονη της μετα. Προφανως για να μην καιει ρευμα.

smoothbore,δεν ήταν διακοπή ρεύματος.Αν ήταν θα το καταλάβαινα από το ρολόι που έχει η κουζίνα.

Rivers,ο χρόνος που την έκλεισε ο αδερφός μου μέχρι να γυρίσω σπίτι και να την δω είναι πολύ λιγότερος από άλλες φορές που την αφήνω κλειστή ολόκληρη νύχτα και το πρωί το φωτάκι είναι ανοιχτό.

Παιδιά ανησυχώ μήπως έπαθε τίποτα.Έχει και ζέστες...

Κατέβασε διακόπτη απο τον πίνακα, περίμενε 2 λεπτά μέχρι να αποφορτιστεί τελείως.

Ανέβασε διακόπτη, και δες τι γίνεται τότε. Αν δεν ανάψει, σημαίνει πως έχει ασφάλεια για περιπτώσεις πτώσεις τάσης, σε περίπτωση που ανάψει το κόκκινο κανονικά, σημαίνει πως όλα είναι όπως τα ξέρουμε!

Σε περίπτωση που στο ξανακάνει αυτό με το φωτάκι, τότε έχεις θέμα με το τροφοδοτικό της.

Υ.Γ. Επειδή ανέφερες τον αδερφό σου, μπορεί να πείραξε κάτι και να έκλεισε την τηλεόραση απο τον διακόπτη της. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν, μόνο τα μάτια σου !!!!

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Πάντως αναφέρω ότι όταν είδα ότι το φωτάκι ήταν κλειστό πήγα και πάτησα τον διακόπτη δύο φορές.Την πρώτη φορά δεν έκανε τίποτα,την δεύτερη άνοιξε η τηλεόραση.

Όταν λες θέμα με το τροφοδοτικό,εννοείς πρόβλημα;Θα καλύψει η εγγύηση αν εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα με το φωτάκι;

Πάντως εμενά ο αδερφός μου μου είπε ότι μόλις έκλεισε την τηλεόραση είδε ότι το κόκκινο φωτάκι δεν άναψε,αλλά νόμιζε ότι δεν είναι πρόβλημα.Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί να έγινε κάποιο σφάλμα και μπορεί απλά να μην άναψε.Μετά το σκέφτικα πιο "ηλεκτρονικά" και φοβήθηκα μην κάηκε κανάς πυκνωτής ή κάτι άλλο.

Στην πιο αστεία περίπτωση....έχει πρόβλημα η επαφή με το λαμπάκι!

η εγγύηση καλύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα σου τύχει