SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Επισης μετα απο δοκιμες.

Με τους τελευταιους drivers της nvidia για vista 32b καταφερνω να κλειδωσω σε 1080p/24 hz (κατα τα λεγομενα της tv 40W4000).
Αυτο γινεται επιλεγοντας απο control center 23 ή 24 hz.

To προβλημα ειναι πως ακομα και στο desktop to pc γινεται αργο και φυσικα η αναπαραγωγη mkv 23.976 γινεται σαν να ειναι out of synch.

Τι λετε να φταιει??
Σιγουρα δεν ειναι η cpu 2.53mhz.
Codec ffdshow με kmplayer.

HELP

Φίλε μου δοκίμασε να το ποστάρεις και στην κατηγορία HTPC που υπάρχουν άτομα με πιο εξειδικευμένες γνώσεις.

Και άντε, την πήραμε την TVάρα μας....
τώρα για να την εκμεταλευτούμε σωστά, ποιο ηχοσύστημα home cinema προτείνετε ότι της ταιριάζει ... με το χαρακτήρα που' χει;
δηλαδή αφού έχει π.χ.εξαιρετικό scaler, χρειάζεται αγορά κορυφαίου dvd or blu-ray player , ή αυτό περιττεύει και αρκεί ένα καλούτσικο HTPC;
kai από σύστημα 5,1 ηχείων και ενισχυτή τι ταιριάζει με την συγκεκριμένη τηλεόραση;
-μη μου πείτε να απευθυνθώ στις γενικές θεματικές κατηγορίες και πάλι, εδώ μιλάμε ειδικά για την W, εκεί μιλάνε γενικά για ότι τηλεόραση νά'ναι, με πιάνεις;:chinese:

Να υποθέσω πως το budget σου είναι απεριόριστο ?

Προτείνω αυτό σαν πηγή ...

DVD3800BD_front_kl.jpg

http://www.denon.co.uk/site/specials/beyond/products/DVD-3800BD.html

και αυτό για ενισχυτή ...

1_mi_av_AVR4308_Silver.gif

http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=&MID=3⊂=1&action=detail&Pid=340

Για ηχεία δεν έχω ιδέα ας βοηθήσει κάποιος άλλος :D

Κανείς ρε παιδιά?

Μόνο σε μένα έχει τύχει αυτό?:AFADF0:

Σε ποιο thread να πάω?Υπάρχει άλλο κατάλληλο?

Καλησπέρα σε όλους.

Ελπίζω να ειναι αυτο το σωστό thread για σύνδεση hd tv με hdmi se pc γιατί το είχα ανοίξει και σε ενα άλλο και δεν είδα απάντηση.

Πρόσφατα απέκτησα μια sony bravia W4000 η οποία έχει 3 hmdi εισόδους.

Ενώ με το καλώδιο της κάρτας γραφικών έχω κανονικά το desktop του υπολογιστή μου στην bravia δυστυχώς συνδέοντας ενα καλώδιο με 2 hdmi άκρες στην ati radeon X1200 on board(msi) που έχει hdmi θύρα και κάνοντας-νομίζω-όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα vista και στον καινούριο catalyst δεν έχω εικόνα κ ήχο-δεν αναγνωρίζει καν συσκευή η τηλεόραση όταν προσπαθώ να κάνω sync.

Ο catalyst όμως μου δείχνει ότι έχω δύο οθόνες μια αυτή που γράφω(LG 17') και μια την SONY TV XV όπως λέει.

Μήπως δεν έχω αποτέλεσμα επειδή η κάρτα δεν ειναι απ τις καινούριες HD που κυκλοφορούν?Τότε γιατι έχει hdmi θύρα?

Μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος?

Στο HDTV support τι πρέπει να βάλω?

Να σημειώσω οτι έχω συνδεδεμένο στο component ενα xbox360.Δεν παίζει ρόλο αλλα το αναφέρω.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Απάντηση: SONY Bravia W4000

/Off topic
@tommy_angelo
Ανοίγεις σύνθετο ζήτημα. Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημά σου (δεν το περιγράφεις και πολύ καλά) δεν περνάει η κάρτα σου (Χ1200) εικόνα και ήχο στην τιβι. Για να μην τα πολυλογώ (και για να μη συνεχίζουμε σε οφ τόπικ): πάρε καινούργια κάρτα γραφικών ένα θες λύση όλα σε ένα και να ξέρεις ότι δεν "κλειδώνουν" όλα τα καλώδια HDMI σε 1080p -για λεπτομέρειες κοίτα την κατηγορία HTPC.
Συγγνώμη για το οφ τόπικ....
/On topic

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Επισης μετα απο δοκιμες.

Με τους τελευταιους drivers της nvidia για vista 32b καταφερνω να κλειδωσω σε 1080p/24 hz (κατα τα λεγομενα της tv 40W4000).
Αυτο γινεται επιλεγοντας απο control center 23 ή 24 hz.

To προβλημα ειναι πως ακομα και στο desktop to pc γινεται αργο και φυσικα η αναπαραγωγη mkv 23.976 γινεται σαν να ειναι out of synch.

Τι λετε να φταιει??
Σιγουρα δεν ειναι η cpu 2.53mhz.
Codec ffdshow με kmplayer.

HELP

Λοιπόν, με την παράκληση κατανόησης της διαχείρισης επί των οφ τόπικ
Απάντηση: δοκίμασε το haali media splitter
Για ότι άλλο υπάρχει ειδική κατηγορία HTPC...

Καλησπέρα σε όλους.

Ελπίζω να ειναι αυτο το σωστό thread για σύνδεση hd tv με hdmi se pc γιατί το είχα ανοίξει και σε ενα άλλο και δεν είδα απάντηση.

Πρόσφατα απέκτησα μια sony bravia W4000 η οποία έχει 3 hmdi εισόδους.

Ενώ με το καλώδιο της κάρτας γραφικών έχω κανονικά το desktop του υπολογιστή μου στην bravia δυστυχώς συνδέοντας ενα καλώδιο με 2 hdmi άκρες στην ati radeon X1200 on board(msi) που έχει hdmi θύρα και κάνοντας-νομίζω-όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στα vista και στον καινούριο catalyst δεν έχω εικόνα κ ήχο-δεν αναγνωρίζει καν συσκευή η τηλεόραση όταν προσπαθώ να κάνω sync.

Ο catalyst όμως μου δείχνει ότι έχω δύο οθόνες μια αυτή που γράφω(LG 17') και μια την SONY TV XV όπως λέει.

Μήπως δεν έχω αποτέλεσμα επειδή η κάρτα δεν ειναι απ τις καινούριες HD που κυκλοφορούν?Τότε γιατι έχει hdmi θύρα?

Μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος?

Στο HDTV support τι πρέπει να βάλω?

Να σημειώσω οτι έχω συνδεδεμένο στο component ενα xbox360.Δεν παίζει ρόλο αλλα το αναφέρω.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δοκίμασε μέσα στο BIOS να ρυθμίσεις την ati radeon X1200 on board(msi) σαν master και να χρησιμοποιήσεις την τηλεόρασή σαν μόνιτορ ή αλλιος δες
τις ρυθμισεις του CCC , ή συνδεσε την τηλεόρασή με την δευτερη θυρα της κάρτας γραφικών.....

Να υποθέσω πως το budget σου είναι απεριόριστο ?

Προτείνω αυτό σαν πηγή ...

http://www.denon.co.uk/site/specials/beyond/products/DVD-3800BD.html

και αυτό για ενισχυτή ...

http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=&MID=3⊂=1&action=detail&Pid=340

Για ηχεία δεν έχω ιδέα ας βοηθήσει κάποιος άλλος :D

OUPS!
ΑΙ ΦΟΡΓΚΟΤ! ΜΑΝΕΥ!

Ναι συγνώμη η λεπτομέρεια μου διέφυγε,
ενισχυτής -πηγή - ηχεία θα πάνε περίπου ως το διχίλιαρο-WAF επιτρέποντος...αν και το διαρκείας ακρίβηνε ...περίπου 700% !!! και θέλει να μου τα κόψει από το home theatre...

οπότε ενισχυτής περί τα 500-600, ΗΤPC ως 700 και τα..ρέστα ηχειάκια
εγώ σκέφτομαι:
ΟΝΚΥΟ 606 και Β&W MT20 ; πως σας φαίνεται για την SONY(τις διπλασίασα πήρε και συγγενής στην ΝΥ!)

Την Πέμπτη περιμένω και εγώ την 40άρα Sony!!!!:popcorn:....πολύ το καθυστέρησα και οι τιμές είναι στάσιμες αρκετό καιρό.

Την πήρα από Plaisio 1400 ευρώ με άτοκες δόσεις.

To νέο δυνατότερο pc,ήδη ετοιμάζεται για να διοχετεύσει το hd υλικό στην tv!!:violent-smiley-030:

Από τα καταστήματα που την πουλάνε 1.280 -1.300 ήταν μικρό το κέρδος.
Μένω επαρχία.
Τα μεταφορικά ήταν 20-30 ευρώ τουλάχιστον.
Από το perfect shop π.χ δεν υπάρχουν άτοκες δόσεις και με 12 έντοκες το 1.275 «κατέληγε» σε 1.359 ....+ τα μεταφορικά.....οπότε καλύτερα από το κατάστημα της γειτονιάς με μερικά ευρώ παραπάνω.:2thumb22sup:

και εγώ το ίδιο σκέφτηκα και την παρήγγειλα από το πλαίσιο , επίσης είναι η εγγύησή τα τέσσερα χρόνια !!! οι άτοκες δόσεις ,που συμφέρει !! Έξω ξεκινούν
οι τιμές απο 1074 http://geizhals.at/deutschland/a324828.html

Sony KDL-46W4000

Superb pictures and a distinctive design from the latest Bravia

This 46in Bravia LCD is all about eye-candy whether you're watching TV or not.

The Sony KDL-46W4000 features a design concept dubbed 'draw the LINE' - no, I have no idea what it means either.

Suffice it to say that the set has a Midnight Sky metallic blue flake finish which may or may not appeal, a transparent perspex strip below the screen which rivals the LG's hole for aesthetic futility, and fancy on-screen menus using a scrolling pictographic system similar to that of the PlayStation 3.

Impressive spec

There are three HDMI inputs, two on the rear, one on side (the set is 115mm deep); plus two RGB Scarts, optical digital audio output, 15-pin D-Sub PC Input, component video input, some analogue tomfoolery and a USB 2.0 port.

Within the W4000 lurks Sony's Bravia Engine 2 picture processing LSI, offering Advanced Contrast Enhancement, Live Colour Creation, xvColour and a 24p Cinema mode.

The set's audio talents extend to Virtual Dolby and BBe Viva pseudo-surround technology. The screen also sports a CEC-based Bravia Sync system which allows control of other compatible products from the TV's remote, when linked via HDMI.

Outstanding performance

In its default Vivid mode, the picture is predictably too colourful; but reset to Standard and swiftly calibrated the picture is undeniably stunning.Indeed, I'd say that this is probably the best-looking Sony LCD that I've seen to date. Colour, clarity and black levels are all outstanding.

Watching high-definition sports, wildlife and concert footage on this TV is like looking through a window; pin-sharp detail is accompanied by a natural colour palette.

My beloved Amy Winehouse sequence, for example, looks great. The songstress actually looks like a genuine human being, not an orange stick-insect. Close-ups of sportsmen show every bristle and contour, while on the other sets these could disappear in fuzz.

Our reference tigers, during wildlife footage, are realised in a natural ochre hue, not orange or red.

Smoother pictures

This excellent colour palette is accompanied by deep and convincing blacks. Only on a couple of shots did I think that the Panasonic delivers better shadow detail.

However, side by side with Panny's much-lauded plasma technology, I'd say that the Sony nails it. It even deals moderately well with shonky Freeview images; certainly the 46W4000 does a good job of smoothing out micro-blocking, and compression artefacts.

And I won't deduct points for slight fizzing in large dark areas.

Weak audio

The set's sonic performance is not so distinguished; though clear and offering fair mid-range, it lacks volume, as if the designers are afraid that anything louder would cause distortion.

It's fine and dandy for the news and EastEnders, then, but for serious entertainment you would certainly want to engage a standalone system.

The finish of the case and the fancy on-screen menus may be a matter of taste, but where it counts the Sony really delivers, with a stunningly detailed and engaging picture that really pops with Blu-ray.

http://www.techradar.com/products/a...ccessories/tvs/sony-kdl-46w4000-382560/review

Παιδια σημερα επιτελους προχωρησα στην παραγγελια. Καιρος ηταν. Ακομα λιγο και θα κυκλοφορουσε η επομενη. 1350 με 12 ατοκες. Πιστευω τουλαχιστον να ειναι καλη η τιμη. Απο βδομαδα θα ανηκω στο κλαμπ. Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος μετα τα τοσα καλα λογια που εχω διαβασει απο τα γραφομενα σας. Ελπιζω να ειναι ολα οπως φανταζομαι.

Πολύ καλή η τιμή και με 12 άτοκες.

1400.00 με 14 άτοκες την πήρα εγώ (βέβαια στο πλαίσιο δίνουν 24 άτοκες αλλά δεν θέλω να πληρώνω 2 χρόνια μια τηλεόραση:flipout:)

....θα έχουν βγει οι καινούργιες και εγώ ακόμα θα χρωστάω την παλιά????:slapface:χαχα

Αύριο παραλαμβάνω και μόλις την εγκαταστήσω θα πω και εγώ τις εντυπώσεις μου.
Την Παρασκευή ολοκληρώνω και το νέο pc και γίνεται πανικός από εξαρτήματα......θέλω να παίξω και ps3 που ελάχιστα το χάρηκα....μόνο το prologue έχω και ήρθε η στιγμή να το παίξω σε σωστή τηλεόραση.

Τι θα προλάβω να συναρμολογήσω-ρυθμίσω-παίξω δε ξέρω....είναι και τα μπανάκια στη θάλασσα στη μέση...:BDGBGDB55:

Να δω που θα βάλω την «ντουλάπα» 29άρα crt..:flipout:

Να'χουμε να προβληματιζόμαστε........από το γνωστό πλέον.....να'χουμε να γκρεμίζουμε.....του Μάκη Τσετσένογλου.:flipout::flipout::flipout:

Παιδιά εδώ στην Κύπρο είναι απαράδεκτη η κατάσταση:mad:
Μετά από πολλή ψάξιμο βρήκα την 52W4000 σε μαγαζί-Demo και πήγα να την δω, έπαιζε κάτι μικρά βιντεάκια σε HD και μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις, όταν όμως ζήτησα αν μπορώ να δω κάτι άλλο σε DVD η SD etc μου είπαν όχι δεν μπορείς:angry:
Και δεν έφταναν όλα αυτά η καλύτερη τιμή που μπορούσε να μου κάνει είναι 2700 Ευρώ:tdown:
Βασικά εδώ πρέπει κάποιος να αγοράζει στα τυφλά σε εξωπραγματικές τιμές(εκτος Pio)και ούτε έχεις την δυνατότηα να συγκρίνεις δυο διαφορετικά μοντέλα στο ίδιο μαγαζί.

Την σύνδεσα με το Ps3!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
ΈΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ με την εικόνα!!!!!!!:aktion033::aktion033:
Βλέπω όλα τα free samples που κατέβασα από το playstation store.....έπαιξα και μερικά demo παιχνιδάκια..

Από 29άρα crt έπαθα πολιτισμικό σόκ!!

Επειδή επέστρεψα σαν προβληματική την samsung f86 στις 46 (για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να δει σχετικά posts στο thread για τις samsung) και σκέφτομαι για την W4000 στις 46, θα με ενδιέφερε να ακούσω οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα μπορεί να έχουν παρουσιάσει, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό (αν ήξερα για το τόσο μεγάλο πρόβλημα των scrolling lines πριν πάρω την samsung, δε θα την είχα πάρει ποτέ). Παρακαλώ λοιπόν όποιον έχει κάτι αρνητικό να πει για την W4000 (όχι γενικά αρνητικά για την lcd τεχνολογία αλλά ειδικά για την συγκεκριμένη tv), ας το κάνει το συντομότερο γιατί είμαι έτοιμος να την παραγγείλω online από το Πλαίσιο με τις 24 άτοκες που δίνει.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Προσωπικα δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα για την W4000.

Γενικα οι Sony ειναι πιο προσεγμενες απο τις αντιστοιχες Samsung σε ποιοτητα κατασκευης.

Re: Απάντηση: Re: SONY Bravia W4000

Προσωπικα δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα για την W4000.

Γενικα οι Sony ειναι πιο προσεγμενες απο τις αντιστοιχες Samsung σε ποιοτητα κατασκευης.

Αυτό να λέγεται.

η τηλεόραση είναι κατά 99,5% Τέλεια
...το μόνο που μου λείπει είναι η δυνατοτητα των 100 Hz , έτσι για να τα έχω απενεργοποιημενα...
πάντως με την κίνηση σε SD κανένα απολύτως θέμα...

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Παιδια σημερα επιτελους προχωρησα στην παραγγελια. 1350 με 12 ατοκες.
Tην 40άρα έκλεισες?
Από ποιό κατάστημα?
Πήρες τα 4 χρόνια εγγύηση της sony που δίνει μέχρι τέλος Αυγούστου?