SONY Bravia W4000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia W4000

Exω συνδεσει μεσω hdmi την 40w4000 με το pc.Oταν βαζω αναλυση [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1920x1080 στην τηλεοραση δεν μου δειχνει ολο το panel του pc.Η τηλεοραση του pc εχει μεγιστη αναλυση 1280χ1024.Πως μπορω να το διορθωσω?Oταν βλεπω hd ταινιες ολα οκ.
[/FONT]

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Λογικά η βάση με κίνηση πιάνει περισσότερο χώρο.
Για μέτρα το, να έχουμε μια ιδέα.

Καλά νέα, σε απόλυτα επίπεδη θέση από το τοίχο μέχρι και το πάνελ της 17,5cm.
Συζητάω για τη 40άρα, αν πηγαίνεις για 52 να τσεκάρουμε αν έχουν διαφορές στο πάχος τους

Παρε κατι τετοιο: http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/SC301.html?id=ZMIwP3jn

scart-3xphono+s.jpg

Ειχες κανενα προβλημα στην τοποθετηση της βασης στον τοιχο ή στο κρεμασμα της Sony πανω στην βαση?
Εχω δει αυτες τις βασεις του Πλαισιου και φαινονται βολικες (ειδικα αυτο που λεει για οριζοντια μετακινηση κατα τον αξονα) αλλα δεν ξερω την Sanus σαν μαρκα και φοβαμαι μην ειναι "μουφα"...

Ευχαριστώ για το link -bye-

Είχα πρόβλημα με την εγκατάσταση γιατί ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει με αποτέλεσμα όταν την κρέμασα ν'ανακαλύψω ότι έχω κάνει λάθος στο μέτρημα και ότι δεν χωράει το κεντρικό μου ηχείο που είναι και αυτό κρεμασμένο σε vogels.
Η 2η προσπάθεια είχε απόλυτη επιτυχία.
Σχετικά με τη Sanus τώρα να πω ότι και εγώ δεν περίμενα να είναι τόσο ποιοτική, θα πω ψέμματα. Έχω μια αρκετά μεγάλη πείρα από vogel's (περιφεριακά ηχεία, και όλο το υπόλοιπο σύστημα είναι αναρτημένα στη συγκεκριμένη μάρκα) και έχω καταλήξει μετά από πολύ χρήμα και κόπο ότι ίσως η vogel's είναι υπερεκτιμημένη. (μην πέσετε να με φάτε) :slapface:

Ολοι που εχετε βαλει βασης τειχου δεν φοβαστε? σε χωρα με αρκετους σεισμους ζουμε δεν φοβαστε μην την δειτε καπακι και το βαρος μιας 40" αρας δεν ειναι αρκετο για ν κρεμαστει στον τοιχο?

Ολοι που εχετε βαλει βασης τειχου δεν φοβαστε? σε χωρα με αρκετους σεισμους ζουμε δεν φοβαστε μην την δειτε καπακι και το βαρος μιας 40" αρας δεν ειναι αρκετο για ν κρεμαστει στον τοιχο?

Mε το ίδιο σκεπτικό δεν θα έπρεπε να μπαίνουμε και στο αυτοκινητό μας κάθε πρωί, ξέρεις πόσα ατυχήματα γίνονται ?

Πέρα από τη πλάκα πιο πολύ φοβάμαι τα πιτσιρίκια μου από τους σεισμούς

Απάντηση: SONY Bravia W4000

Ευτυχης κατοχος και γω απο εχτες της 52W4000.
Στο pc με hdmi,κλειδωσε αμεσως στα 1920χ1080 60Hz.Ειχα underscan,εβαλα
τους τελευταιους drivers της ΑΤΙ και ολα οκ,σε ολες τις διαθεσιμες συχνοτητες.
Στο ps3,εμεινα με το στομα ανοιχτο.Αργοτερα θα συνδεσω και το 360.Μεχρι
στιγμης,πολυ καλυτερη εικονα και κινηση απο την 42αρα Αmoi που ειχα,Θα
μου πεις τι συγκρινω τωρα,αλλα τελος παντων.
Στα τηλεοπτικα,παλι πολυ καλυτερη απο την Αmoi(ειναι ομως και 2 ετων αυτη).
Πολυ ευχαριστημενος.Αυτο που με νοιαζει ειναι να μην εχω προβληματα με το
panel(καθετες γραμμες,οριζοντιες γραμμες κλπ),γιατι με την πρωην ειχα ταλαιπωρηθει και ξενερωσει.

Γεια σας παιδια!Επειδη ενδιαφερομαι για την 32w4000,αρχισα να διαβαζω απο την αρχη το θεμα και...ζαλιστηκα-παρα πολλες σελιδες(κ πολυ ωραιο το φορουμ!)!Θελω να μαθω αν ειναι καλη για παιχνιδια-μπορειτε να με βοηθησετε?Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Σε σχεση με την 9603D?

Αυτη ειναι δυσκολη ερωτηση.

Αν μου ελεγες για τηλεοπτικο σημα θα σου ελεγα οτι εχει ενα μικρο προβαδισμα η 9603 αλλα επειδη η W4000 εχει μηδενικο σχεδον lag (καθυστερηση λογω επεξεργασιας εικονας) θα ελεγα οτι ειναι καλυτερη.

Σε σχεση με την 9603D?

δυσκολο να βγει ξεκαθαρο αποτελεσμα.Θ δινα προβαδισμα στη W4000 λογω του μηδενικού lag,ενω οι philips εχουν ψηλο

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

δυσκολο να βγει ξεκαθαρο αποτελεσμα.Θ δινα προβαδισμα στη W4000 λογω του μηδενικού lag,ενω οι philips εχουν ψηλο
Σας ευχαριστω πολυ!Απ'οτι καταλαβα η 32w4000 ειναι η τελεια οσον αφορα τις προτεραιοτητες μου(παιχνιδια,λιγο BD k σχεδον καθολου
τηλεοπτικο προγραμμα).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY Bravia W4000

Και στο τηλεοπτικο προγραμμα ειναι πολυ καλη και σε DVD.

Aπλως νομιζω οτι στο τηλεοπτικο σημα ειναι ελαχιστα καλυτερη η 9603.

Παιδιά πόσες φωτό μπορεί να αποθηκεύσει και να εναλλάσει η w4000?
Αν εχεις τοποθετημενο stick οσες χωραει αυτο. Αλλιως δεν αποθηκευονται στην tv. Νομιζω ομως οτι δεν καλυπτει ολη την επιφανεια αν δεν ειναι 16:9.(αν και δεν το εψαξα και πολυ)

Καλώς σας βρήκα στο φόρουμ!
Τίποτα απ' όσα έχω εισπράξει από τα γραφόμενά σας που παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες, δεν είναι τυχαίο! Συγκεκριμένα παρατήρησα μια "ωραιοποίηση" της Sony έναντι Samsung και Philips που έχω (ή μάλλον είχα) υπ' όψην μου για αγορά στις 40"-42". Σήμερα είχα την τύχη να δω να παίζουν δίπλα δίπλα μια 40W4000 και μια 427403D (philips). Όντας πρωτάρης στην αγορά lcd-tv διάβασα από πριν καλά το μάθημά μου κι έκατσα να τις παρατηρήσω. Η πηγή ήταν αναλογικό τηλεοπτικό σήμα που αποδείχτηκε διόλου ευκαταφρόνητο για σύγκριση 2 τηλεοράσεων. Με μια 1η ματιά η philips σε κέρδιζε με τη ζωντάνια των χρωμάτων της και τη διεύρυνση της εικόνας που δεν απέκριβε τίποτα σε αντίθεση με τη sony που το σήμα του σταθμού κόντευε να βγει από το πάνω μέρος και τα ψιλά γράμματα κοβόταν στο κάτω. Από εκεί και πέρα το χάος!!! Σε διαφήμιση ...σερβιέτας :jester: η συσκευασία φαινόταν μπλε σκούρο στη philips, μωβ στη sony! Έφυγα σφαίρα σε διπλανό super market για να διαπιστώσω ότι τελικά η συσκευασία ήταν όντως μωβ!!! Πάλευε ο υπάλληλος να ρυθμίσει τη philips... μάταια! Η sony με εμφανώς ανεβασμένη φωτεινότητα τα έδειχνε όλα απλά τέλεια! Contrast κορυφαίο σε σημείο που διαβάθμιζε τη μαύρη τιράντα της παρουσιάστριας με το μαύρο μπλουζάκι της. Στη philips όλα μαυρα... Στου συμπαρουσιαστή το χτένισμα φαινόταν το πέρασμα των δαχτύλων με ζελέ στα μαλιά, στη philips ήταν σαν περούκα. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά αυτά είδα από τα 3-3,5 μέτρα. Επίσης το λευκό της philips μου φάνηκε να μπλεδίζει ενώ της sony ήταν πιο ζεστό. Ίσως μια ρύθμιση της θερμοκρασίας να ξεκαθάριζε την κατάσταση. Φαντάζομαι ότι σε πιο έμπειρα από τα δικά μου μάτια, η σύγκριση μεταξύ των 2 τηλεοράσεων μοιάζει απλά με ανέκδοτο! Μένει τώρα να δω και τη samsung (40Α656Α).
Η συμβουλή που θέλω από εσάς. Αξίζει να περιμένω να πέσει η W4500? Αξίζει δηλαδή να περιμένω για τα 100Hz? Review δεν διάβασα, κάτοχότης δεν γνώρισα! Χρήση tv περισσότερο για HD - full HD, λίγα αθλητικά, αρκετή τηλεόραση (η γυναίκα). Κι ένα ακόμη ερώτημα, αξίζει τελικά η επένδυση για full HD σ' αυτές τις ίντσες? Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!

Προφανώς η w4500 θα είναι καλύτερη από την w4000 θα έχει καλυτερη κίνηση και ενδεχομένως καλύτερο κοντραστ. Θα είναι όμως και ακριβότερη.
Εγώ πάντως δεν άντεξα και παρήγγειλα σήμερα την w4000.

Αυτη ειναι δυσκολη ερωτηση.

Αν μου ελεγες για τηλεοπτικο σημα θα σου ελεγα οτι εχει ενα μικρο προβαδισμα η 9603 αλλα επειδη η W4000 εχει μηδενικο σχεδον lag (καθυστερηση λογω επεξεργασιας εικονας) θα ελεγα οτι ειναι καλυτερη.

Υπάρχει όντως lag στη philips αλλά όπως περιέγραψα πριν, υστερεί έναντι της W4000 και σε άλλους σημαντικούς τομείς σε τηλεοπτικό σήμα .

Προφανώς η w4500 θα είναι καλύτερη από την w4000 θα έχει καλυτερη κίνηση και ενδεχομένως καλύτερο κοντραστ. Θα είναι όμως και ακριβότερη.
Εγώ πάντως δεν άντεξα και παρήγγειλα σήμερα την w4000.

Η 4500 είναι 100Hz, δεν συγκράτησα το response time αλλά ακόμα και με καλύτερο contrast στο πακέτο δε νομίζω να δικαιολογούνται τα 400 (αν δεν κάνω λάθος) επιπλέον Euro...

Last edited: