SONY CDP-XA50ES.....Αξίζει τόσο?

Φιλε Panoramix,δεν προκειται να κατσω να ριπαρω ολη την δισκοθηκη μου.δεν υπαρψει χρονος για κατι τετοιο αλλα ουτε και θα το ηθελα.αλλη φαση ειναι να εχεις το cd και κυριως το βινυλιο.Για αυτο το λογο θελω ενα cdp με ποιοτικο ηχο που θα παιζει καθαρα απο cd και οχι αλλα format.Πιστευα πως καποιο marantz 6004/6005 h cabridge audio 351 θα ειμουν οκ αλλα τωρα σκεφτομαι και το sony μιας και ειναι και πιο φτηνο.

πάντως επειδή ίσως μπερδεύτηκες.
Το 50άρι ήταν ένα καλό player στην κατηγορία των 1000 ευρώ..
Όταν βγήκε επαιζε στην κατηγορία αυτή.
Με τον καιρό απέκτησε μια φήμη ίσως πιό πάνω ή πολύ πιό πάνω από την αξία του, πλην όμως γι αυτό που ήταν, ήταν κάτι παραπάνω από τίμιο και ποιοτικό.

Σε ευχαριστω supersonic για την βοηθεια.
πιστευεις παντως πως αξιζει η αγορα του εν ετη 2013 η καλυτερα να κοιταξω προς πιο νεα μηχανηματα?

για 200 ευρώ το παίρνεις μόνο για να ανοιγοκλείνεις το συρτάρι του.

Κρίμα που δεν ριπάρεις τη δισκοθήκη σου.
Θα έκανες τη δουλειά σου με λίγα χρήματα.
Και εγώ έτσι έλεγα πριν 5 χρόνια.
Τώρα τα έχω όλα στο δίσκο και έχω να βάλω δίσκο σε συρτάρι σχεδόν χρόνο. Το ανοιγοκλείνω για ...ξεμούδιασμα.
Δίσκο στο πλατώ βάζω πιό συχνά.

θέλω κι εγώ ένα για να πάρω το σασσί του και να το χρησιμοποιήσω σε κινέζικο dac :P

EDIT: Προφανώς κάνω πλάκα. Ένα σωστό transport είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι.

Last edited:
τι ακριβως εννοεις με το "για 200 ευρώ το παίρνεις μόνο για να ανοιγοκλείνεις το συρτάρι του :)
σε 5 χρονια απο τωρα δεν ξερω αν θα αλλαξω γνωμη,αλλα προς το παρων (και οσο μπορω)θελω να τα αγοραζω σε βινυλιο η cd.
Παντως βλεπω πως σχεδον ολοι μου προτεινεται να το παρω σε αυτη την τιμη μιας και δεν θα βρω μαλλον κατι καλυτερο.
Σιγουρα θα γινει ακροαση πριν και για κατασταση μου ειπαν πως ειναι αριστη.για να το δουμε και απο κοντα

Δυστυχώς, πρέπει να το τονίσω εδώ, ο ηχητικός χαρακτήρας του διατηρείται απαράλλακτος και σαν transport, με όλα τα θετικά (μπασάρες..) και αρνητικά (κλινικός, αδιάφορος ήχος).

Kι άν υπάρξει ανάγκη αντικατάστασης εξαρτημάτων κι ιδιαίτερα οδηγού;
Είναι ήδη αρκετών χρόνων...

Δεν ξέρω άν υπάρχουν ανταλλακτικά και τι...ρωτάω.

Το laser του 50 ειναι αδυνατον πλεον να βρεθει. Ειχε βγαλει ενα καινουργιο καποιος στο ebay στις 400 λιρες πριν 6 μηνες. Ενα μεταχειρισμενο που ειχα βαλει σε bid ξεκινοντας απο το μηδεν εκλεισε στα 220 ευρω. Τονιζω μεταχειρισμενο. For the record ειναι το kss 273 B. Γενικα ανταλλακτικα μονο απο καποιο μεταχειρισμενο.

Πάρτο 200 ολόκληρο και πούλα το κομμάτια στο ebay.
Με τα επιπλέον που θα κονομήσεις πάρε ένα καλό CD player :smile:

τι ακριβως εννοεις με το "για 200 ευρώ το παίρνεις μόνο για να ανοιγοκλείνεις το συρτάρι του :)

αν το ανοιγοκλείσεις μια φορά θα καταλάβεις τι εννοώ.
Είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής.
Δεν ξέρω αν θα χαλάσει ποτέ, το δικό μου σίγουρα μετράει 20 χρόνια ζωής εκ των οποίων 10 σε μένα.
Αν ποτέ χαλάσει θα το δώσω για ανταλλακτικά που λέει ο Μπάμπης.

Λες Μπαμπη? :)
Λογικα μεσα στο σκ θα το δω και απο κοντα να δω τι λεει και αυτο το συρταρι :)

το συρτάρι ΔΕ λέει.:Banane0:
είναι αθόρυβο.

Απάντηση: Re: SONY CDP-XA50ES.....Αξίζει τόσο?

Αν είναι σε καλή κατάσταση πάρτο λέμε...
Κι αν το μετανοιώσεις το παίρνω εγώ για ανταλακτικά. Κι άσε το Supersonic νάρθει μετά να μου ζητήσει laser ή κανα συρτάρι... :grandpa:

Αν είναι για 200 ευρώ πάρτο. Αν δεν σου αρέσει πούλα το στο ebay και με τα λεφτά που θα kερδίσεις αγόρασε ντακ. Όπως τα βλέπω τα πράγματα με το κέρδος αγοράζεις άνετα ένα TEAC UD-501.