Sony DVD Recorder RDR-HX750.

Re: Απάντηση: Re: Sony DVD Recorder RDR-HX750.

Ναι φιλε. Αρκει να μην εχει css κλειδωμα,δηλαδη να μην ειναι εταιρειας.π.χ: απο video club. Αυτο για...ευνοητους λογους. Πνευματικα δικαιωματα,πειρατεια κ.τλ! Μπορεις να αντιγραψεις κατι προσωπικο σου η' να ειναι ηδη αντεγραμμενο και να το ριξει στο σκληρο με σκοπο να το βλεπεις πιο αμεσα η' και να το επεξεργαστεις!

Εμενα παντος ουτε αντιγραμενο εγραφε μου εβγαζε μυνημα οτι δεν ειναι εφικτο η κατι αναλογο δεν θυμαμε ακριβως .

Re: Απάντηση: Re: Sony DVD Recorder RDR-HX750.

Εμενα παντος ουτε αντιγραμενο εγραφε μου εβγαζε μυνημα οτι δεν ειναι εφικτο η κατι αναλογο δεν θυμαμε ακριβως .

Πολυ σωστα. Δεν ειναι δυνατη η μεταφορα ταινιας η αλλου DVD video mode απο δισκακι στον σκληρο του Sony 750.
Επισης ουτε το δικο μου samsung αντιγραφει στο σκληρο του, οτιδηποτε δισκακι DVD σε video mode, εχει υποστει finalization.

Γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατή η αντιγραφή από το σκληρό σε δισκάκι σε μορφή ενός αρχείου, π.χ. avi?

Φορτώνοντας mp3 me ελληνικούς χαρακτήρες στους τιτλους των τραγουδιών δεν βλλεπω τίποτα. Μονο τα greekglish αναγνωρίζει. Καμιά ιδέα κανείς. Καλη χρονιά σε όλους.
Υ. Σ. Τίμιο recorderaki πάντως έχω να πω εγώ....μέχρι στιγμής.....

Last edited:
Έχω το RDR-HX850
Και θέλω να μου πει κάποιος εάν μπορώ να προγραμματίσω για να γράφο με δορυφορικά κανάλια, ευχαριστώ

Καλησπερα παιδια.Εχω παρει εδω και καιρο το SONY Rdr-hx750 ...
Παιζει (Τελεια τα Divx πραγματικα σαν αποδοση δεν κολλαει καθολου οσο εχω δει ...) ελληνικους υποτιτλους αλλα με μικρα γραμματα που δεν αξίζει να βλεπεις ετσι ταινια ....

Εψαξα και βρηκα ενα προγραμμα AVIAddXSubs
http://download.yousendit.com/DF4416196DBDA072

Αν και το ανεφερε καποιος ποιο πριν .Πιστευω οτι δεν ειναι και καποια διαδικασια τρελη (2 λεπτα το πολυ θελει για την μετατροπη..)
Παιζει κανονικα μετα στο dvd ...

ΑΝ εχεις πολλα αρχεια σε divx ομως ειναι λιγο ταλαιπωρια....

Το βασικο προβλημα που εντοπισα ομως ειναι αλλο.....
Δεν εχω καταφερει ακομα να περασω καποιο αρχειο avi(Γενικα βιντεο...) κατι στον σκληρο δισκο απο καποιο usb η Και απο dvd .(Δεν το επιτρεπει γραφει απο το DVD-RW....!!! )

Εχει επιλογη αντιγραφης μονο για μουσικη και εικονες ...

Ελπιζω να υπαρχει καποιος τροπος να γινετε αυτο που λεω αν και δεν εχω βρε κατι ακομα ....!!!

Σημειωση : Στην αρχη αγορασα καποιο Samsung με 160GB(Δεν επαιζε τελεια η ταχυτητα στα Divx,σου επετρεπε αντιγραφη ομως... < αλλα χαλασε και ευτυχως ειχε εγγυηση και το αλλαξα και πηρα το SONY ...

Τελικά μπόρεσε κανείς να βρει πως περνάμε μια ταινία από DVD στον σκληρό??? Πάντα η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι για να αντιγράψω ταινία να πατήσω play(για αναπαραγωγή) και αμέσως να πατήσω το κουμπί dubbing στο τηλεχειριστήριο για 2 δευτερόλεπτα και αρχίζει άμεση αντιγραφή αλλά σε live χρόνο.