Η 9705 συμφωνα με αναφορες σε ξενα φορουμ εχει προβλημα με την εικονα 3D , συγκεκριμενα ειναι θολη λογω αρκετου crosstalk που υπαρχει.
Εχει ομως το πλεονεκτημα οτι εχει "αληθινο" local dimming και οχι ψευδο-dimming σαν την HX800 και την C8000.
... στο fullhd οι εικόνες της ΣΟΝΥ ήταν σαφώς καλύτερες υπο γωνία χωρίς την "αύρα" που είχε η 9705..
Το οποίο "αληθινό local dimming", με τη σειρά του,πάσχει από λόξυγκες,σκοτοδίνες και φλασάρει ως disco-μπαλα.Φαινόμενα τα οποία δεν έχουν οι plasma οι οποίες όμως κλπ,κλπ,κλπ...... Φαύλος ....:nounder:
Στα διάφορα τεστ έχει βγεί λίγο καλλύτερη η c8000, τώρα σύγκρινε και με τα μάτια σου, εικόνα και εμφάνιση, τα χρήματα που κοστίζει η κάθε μία και αποφάσισε.Εγώ που είμαι ανάμεσα σε Sony HX800 3D LED-LCD 40'' και Samsung UE40C8000 3D LED TV 40'' τι λέτε;
Το τι θα αλλάξει αργότερα και πόσο αργότερα, κανείς δε το ξέρει, μόνο υποθέσεις κάνουμε.Είναι όντως νωρίς για 3d. Και τι θα αλλαξει αργότερα?
Ναι έχεις δίκιο, φίλε Γιώργο, το fullhd δε το είχα δει τώρα τελευταία, βλέπεις λέω να ηρεμήσω κάπως με τις τηλεοράσεις και τις εξονυχιστικές μετρήσεις τους. Όμως c8000 = 92,6 και HX800 92,8 δεν είναι σπουδαία διαφορά γαι να με μαλώνεις! χα! χα! χα!Το κακό είναι ότι νομίζω το αντίθετο...
Δεν είμαι ιδιοκτήτης καμίας από τις 2, αλλά νομίζω ότι σύμφωνα με το fullhd, η ΗΧ800 είναι λίγο καλύτερη. Έχει μεγαλύτερη ANSI αντίθεση, μικρότερο λάθος στην κλίμακα του γκρι και λίγο ακριβέστερα χρώματα...
Φοράνε εντελώς διαφορετικά πάνελ φέτος η σάμσουνγκ με την σόνυ...
Ναι έχεις δίκιο, φίλε Γιώργο, το fullhd δε το είχα δει τώρα τελευταία, βλέπεις λέω να ηρεμήσω κάπως με τις τηλεοράσεις και τις εξονυχιστικές μετρήσεις τους. Όμως c8000 = 92,6 και HX800 92,8 δεν είναι σπουδαία διαφορά γαι να με μαλώνεις! χα! χα! χα!
Μπα, εξαρτάται τις διαφημίσεις της περιόδου...Πάντως στο hi tech που ξέρουμε πόσο σονάκιας είναι, δίνει :
c8000 : εικόνα 2d = 9,5 & 3d = 8,8
HX800 : >> >> = 9,4 & >> = 8,2
Πάντως το είχα διαβάσει και αλλόυ δεν έχω όμως τα στοιχεία να σου τα πω. Τέλος πάντων δεν έχει και πολύ σημασία, δε νομίζω οτι οι δυό τους έχουν μεγάλες διαφορές, πιστεύω πως και οι 2 είναι πολύ καλές και ισοροποιμένες σε εικόνα.
Επίσης φίλε Γιώργο να συμπληρώσω οτι η μέτρηση της c8000 είχε γίνει το Μάρτη στο fullhd που όπως έλεγαν το μοντέλο που είχαν στα χέρια τους δεν είχε εξελιθχεί πλήρως και θα επανερχόντουσαν, αυτό όμως δεν έγινε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.