Sony HX800 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θέμα αφορά την Sony HX800, για οτιδήποτε άλλο υπάρχει και η κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης, όπου οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να συζητήσουν ό,τι θέλουν και να συγκρίνουν ό,τι θέλουν, με ένα απλό άνοιγμα νέου θέματος...

...επιστρέφουμε στο θέμα της ΗΧ800 και οποιαδήποτε πληροφορία γι' αυτή είναι ευπρόσδεκτη...ευχαριστώ!!!

Κάπως έτσι είναι και η δική μου ιστορία και πάρα πολλών άλλων εδω μέσα και όχι μόνο.
Όπως λένε για τα αυτοκίνητα << τίποτα υποκατάστατο και καλλύτερο των πολλών κυβικών >> , έτσι θα έλεγα και για το θέμα εικόνας << τίποτα υποκατάστατο των πολλών ιντσών για χορταστική εικόνα >>
icon12.gif

THE SIZE DOES MATTER:ernaehrung004:

Δωσε ιντσες στο λαο! Πριν 5 μηνες πηρα την 55C8000 και τωρα θελω μεγαλυτερη!Λετε να παρω την 65";; Κριμα που δε τη βγαζει την ΗΧ800 σε μεγαλυτερες διαστασεις..

Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει για τις δυνατότητες της ΗΧ800 σαν media player? Παίζει .mkv, .mpg κλπ? Εχει θέματα με υπότιτλους ελληνικούς και αγγλικούς?

Παίζει mp4, και υπότιτλους και streamάρει από το δίκτυό της μέσω του PS3 media server

Δηλαδή .avi δεν αναπαράγει? Υπότιτλους με ελληνικά έχει πρόβλημα? Υπάρχει καμία ρύθμιση για θέση/ύψος γραμματοσειρών?

Προσφορά έχει εδώ από κοτσόβολο Sony 46HX800 3D LED-LCD+PS3 ->1639 E.

Δηλαδή .avi δεν αναπαράγει? Υπότιτλους με ελληνικά έχει πρόβλημα? Υπάρχει καμία ρύθμιση για θέση/ύψος γραμματοσειρών?

Προσφορά έχει εδώ από κοτσόβολο Sony 46HX800 3D LED-LCD+PS3 ->1639 E.
46!!!εισαι σιγουρος?μηπως λες για την 40?

Απάντηση: Re: Sony HX800 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίζει και avi, κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους, ρυθμίσεις δεν έχει.

Ναι, και μαζί φυσικά το PS3!!
Αφού την δηλώσεις στο dvix παίζει κανονικά avi.
Ερώτηση: Παρατήρησε κανείς στα 1080ρ με πηγή από ps3 και πολύ καλό καλώδιο, από απόσταση 1 μέτρου μια περίεργη "κοκομετρία" θα έλεγα σε σημεία αντίθεσης π.χ. πρόσωπο με σκοτεινό περιβάλλον? Ισως να χρειάζεταιο κάποιες ρυθμίσεις-έχει κανείς πειράξει τα στάνταρ και τι προτείνει?

Re: Απάντηση: Sony HX800 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

..streamάρει από το δίκτυό της μέσω του PS3 media server
Πως γίνεται αυτό ακριβώς ?? Ευχαριστώ..

Εγκαθιστάς το PS3 media server σε ένα PC, το ψιλορυθμίζεις (κάτι λίγα) και όταν το χεις ανοιχτό, εμφανίζεται η αντίστοιχη επιλογή στο μενού της TV σου.

Επειδή δεν αναγνωρίζει πάντα το πρόγραμμα την τηλεόραση ή το PS3 μπορούμε να βάλουμε static IP για να μην ψάχνει κάθε φορά?

Εμένα τη βλέπει πάντα, βασικά το έχω πάντα ανοιχτό στο HTPC.

Μπορείς να κάνεις και το άλλο που έκανα σήμερα τυχαία.

Στα Win 7 πας στο δίκτυο, στις συσκευές πολυμέσων και θα δεις την TV σου (αν είναι ανοιχτή)

Πάτα πάνω της και θα εγκατασταθεί κάποιος οδηγός. Μετά θα βλέπεις και το PC από την TV και από αυτήν τις βιβλιοθήκες του media player.

Προσωπικά δε με βολεύει, πριτιμώ το PS3 MS.

Re: Απάντηση: Sony HX800 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμένα τη βλέπει πάντα, βασικά το έχω πάντα ανοιχτό στο HTPC.

1. Τον υπολογιστή τον έχεις πάντα ανοικτό?
2. Εχω ΧΡ πάνω σε λαπτοπ που συνδέεται ασύρματα με το ρούτερ που είναι καρφωμένα TV-PS3.
3. Τι εννοείς ότι έχει συνέχεια ανοικτό στο HTPC?
4. Πρώτα ανοίγεις τηλεόραση και PS3 και μετά τρέχει το πρόγραμμα?

Ευχαριστώ.

1. Ναι, είναι και κατεβαστήρι.
3. Το πρόγραμμα PS3 Media Server είναι πάντα ανοιχτό.
4. PS3 συσκευή δεν έχω. Δεν έχω πρόβλημα με όποια σειρά και να τα ανοίξω. Αν δεν έχω ανοίξει το πρόγραμμα και το ανοίξω μετά την TV, το βλέπει χωρίς πρόβλημα.

Όλα συνδέονται με LAN

Ο Κωτσόβολος και ο Κολομβούνης είχανε βγάλει σε προσοφορά την 46ΗΧ800 μαζί με το PS3 και τρία παιχνίδια στα 1639Ευρώ. Δυστυχώς όμως ήταν δόλωμα. Εκανα παραγγελία στην Κολομβούνης στις 10/11/2010 και σήμερα έμαθα οτι ακύρωσαν την παραγγελία γιατί δεν είχα stock χωρίς να με ενημερώσουν. Κλασσικά εμπορικά παιχνίδια. Μαζεύουν τις παραγγελίες προκαταβολικά, παραγγέλνουν στον εισαγωγέα, παραλαμβάνουν σε υψηλότερη τιμή και μετά ακυρώνουν τις παραγγελίες εκτός και αν ο αγοραστής υποκύψει στην ακριβότερη τιμή. Ευτυχώς που δεν έδωσα και προκαταβολή!!

Προσοχή στα ηλεκτρονικά μαγαζιά και στα εμπορικά κόλπα.

Ο Κωτσόβολος και ο Κολομβούνης είχανε βγάλει σε προσοφορά την 46ΗΧ800 μαζί με το PS3 και τρία παιχνίδια στα 1639Ευρώ. Δυστυχώς όμως ήταν δόλωμα. Εκανα παραγγελία στην Κολομβούνης στις 10/11/2010 και σήμερα έμαθα οτι ακύρωσαν την παραγγελία γιατί δεν είχα stock χωρίς να με ενημερώσουν. Κλασσικά εμπορικά παιχνίδια. Μαζεύουν τις παραγγελίες προκαταβολικά, παραγγέλνουν στον εισαγωγέα, παραλαμβάνουν σε υψηλότερη τιμή και μετά ακυρώνουν τις παραγγελίες εκτός και αν ο αγοραστής υποκύψει στην ακριβότερη τιμή. Ευτυχώς που δεν έδωσα και προκαταβολή!!

Προσοχή στα ηλεκτρονικά μαγαζιά και στα εμπορικά κόλπα.
Φιλε καλυτερα να μη λεμε πραγματα παραπανω απο αυτα που πρεπει.Δεν μπορεις να πεις για καμια επιχειρηση οταν εισαι ασχετος με το χωρο.(εκτος κι αν εχεις μαγαζι με ηλεκτρονικα.)Αυτα μας εφαγαν τους ελληνες.η ξερολια μας.ολοι τα ξερουμε ολα.

φιλε μου ferb δεν καταλαβα γιατι τρως τσατιλα..αν δεν εχουνε stock να μην περνουνε παραγγελιες.

Φιλε καλυτερα να μη λεμε πραγματα παραπανω απο αυτα που πρεπει.Δεν μπορεις να πεις για καμια επιχειρηση οταν εισαι ασχετος με το χωρο.(εκτος κι αν εχεις μαγαζι με ηλεκτρονικα.)Αυτα μας εφαγαν τους ελληνες.η ξερολια μας.ολοι τα ξερουμε ολα.

Αν ειναι εστσι βρε αδερφε και ειμαστε εμεις οι ξερολες τοτε γιατι δεν εδωσαν την τιμη αυτη στον πελατη τους? Αυτα ειναι εμπορικα παιχνιδια και μαλλον ψαχνουν για χαζους. Με την οικονομικη κατασταση που επικρατει πλεον σε λιγο θα μας ταζουν και ενα σπιτι δωρο!

Εψαχνα μια tv με τα εξής χαρακτηριστικά:
Γύρω στις 50"
LED
3D
24p
FullHD αν κι αυτό εννοείται φυσικά

Τελικά παράγγειλα την συγκεκριμένη (αυριο έρχεται)
Και το μοναδικό που με φοβίζει οτι θα το μετανιώσω είναι οι ιντσες.
Με απόσταση θέασης 2,5 με 4 μέτρα, η 42αρα Sharp πού έχω τα τελευταία δυο χρόνια, πλέον μου φαίνεται μικρή.
Το ps3 ήταν κράχτης για μένα που με έκανε να καταλήξω σε αυτή αλλά από την άλλη φοβάμαι οτι μια αναβάθμιση από τις 42 στις 46 ιντσες δεν είναι και μεγάλη υπόθεση.
Ελπίζω να έχει καλύτερη απόδοση χρωμάτων και μαύρου από την Sharp τουλάχιστον και να δω διαφορές στα 720p με τα 1080p γιατί στην Sharp πρέπει να πάω στο 1 μέτρο για να δω την διαφορά.
Η tv θα είναι μόνιμα συνδεμένη στο pc, θα παίζει ματρόσκες, παιχνίδια (έχω ήδη 360 και wii, μόνο το ps3 έλειπε) και δεν θα είναι του σαλονιού...κάτι σαν ιδιωτικός χώρος με γραφείο, κρεβάτι θα είναι ο χώρος της.
Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή αν εξαιρέσουμε τις ίντσες.