Παιδια ξερουμε ποσες ζωνες εχει η 920?Εγω ΑΝ το εκανα σωστα μετρησα 112...Γιαυτο μου φαινονται υπερβολικα τα halos...Και μετα εκραζα την lg![]()
Η 46άρα, διαθέτει 72 τσιπ dimmer, που στέλνουν το σήμα τους στο τελάρο των LEDs με 4 καλωδιοταινίες των 21pins η καθεμιά. Αν τυχόν τα τσιπ ελέγχουν από 2 ζώνες το κάθε ένα και οι καλωδιοταινίες έχουν από ένα ακόμα ζεύγος pins από την κάτω μεριά της πλακέτας, οι ζώνες είναι 144, διαφορετικά είναι 72...
![]()
Αν βάζοντας το ποντίκι στο κατακόρυφο μέσο της οθόνης, ανάβει ολόκληρο τμήμα της τηλεόρασης από κάποιο άκρο (πάνω η κάτω) μέχρι το ποντίκι. (Αν η τοπολογία είναι κατακόρυφη).Για τις ζωνες ξερω πως το κοιτας αλλα για το αλλο που λες πως το καταλαβαινεις?
72?Το 14 στο οριζοντιο ειμαι σχεδον σιγουρος.Να ειναι 5 στο καθετο σχεδον το αποκλειω.Εγω πιστευα η 98 η 112 ετσι οπως το επαιξα λιγο αλλα με ημιφως.Δεν ειχα τερμα σκοταδι.Θα το δοκιμασω καποια μερα στη βδομαδα να δουμε.Βεβαια εγω εχω την 55 οχι την 46αρα...
Αν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά με τις ζώνες (είναι απλό να μετρηθούν με ένα υπολογιστή με μαύρο υπόβαθρο, και μετακινώντας το ποντίκι), μπορεί να κοιτάξει αν είναι direct led μόνο στο κέντρο, και edge led στα άκρα;
Πώς φαντάζεσαι να λειτουργεί μία τέτοια διάταξη; Λες να έχει από 2 LED σε κάθε γωνία και ένα μικρότερο τελάρο full LED στο κέντρο; Θα πρέπει να ήταν εντελώς ηλίθιος ο μηχανικός που θα σκέφτονταν κάτι τέτοιο και ακόμα πιο ηλίθιος ο μάνατζερ, που θα το ενέκρινε για να μπει σε παράγωγη...![]()
Verdict @ 55'' 15x7=105
Και στην αλλη ερωτηση οχι δεν εχει direct led μονο στο κεντρο.Παντου το halo ειναι μονο στη ζωνη που εχω το ποντικι και πουθενα αλλου.
@jl_ Ναι για 46 πηγαινα αλλα τελικα αλλαξα γνωμη και πηρα την 55 για να εχει νοημα η αλλαγη.Γιατι και πριν 46 ειχα...
καλησπερα σε ολους τους φιλους,
εχω παρει και εγω μια 55αρα hx920 εδω και 3 εβδομαδες, ενω την πρωτη εβδομαδα ολα τα 3d που εβλεπα ηταν με ελαχιστο crosstalk (παιζουν με το popcorn a-300) τις τελευταιες μερες
εχουν ολα εντονο crosstalk (ακομα και ταινιες που δεν ειχαν οπως το avatar),
οι ρυθμισεις ειναι οι εργοστασιακες και τοτε και τωρα, τα γυαλια και τα 2 δειχνουν το ιδιο και το ματι στην τηλεοραση για το 3d δεν εχει προβλημα,
ξερεις καποιος φιλος τι μπορει να συμβαινει?
ευχαριστω/γιωργος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.