greekgreek
Supreme Member
Έχεις δίκιο σε αυτό , τη σύγκριση την έκανα σε 4k, σε χαμηλότερες αναλύσεις η εικόνα είναι και πιο καθαρή (πέρα από την καλύτερη αντίθεση)με το Xbox X .
Οπότε είμαστε όλοι με android 7 ή πέρασε κανείς την διορθωμένη με usb;
Βγήκε τέλη Απριλίου ω διορθωμένη έκδοση χωρίς το θέμα αυτό, την δοκίμασες;
https://www.sony.com/electronics/su...d-a8f_af8-series/xbr-55a8f/downloads/00016044 ναι αλλά δεν μας έχει έρθει αυτόματα ακόμη
Χαλαροί είμαστε συζήτηση κάνουμε, οπότε τρώει στοπ λόγω region οκ. Θέμα χρόνου είναι τώρα, το καλό είναι ότι το έφτιαξαν
Χαλαρώστε εννοούσα να μην αγχώνεστε φίλε.Λεγοντας ότι αντιλήφθηκα σύγχυση, εννοώ μπέρδεμα και όχι τσαντίλα. Τις πρώτες μέρες που πήρα την tv πνιγηκα από το άγχος και οι αξιόλογοι φίλοι εδώ μέσα μου συνέστησαν ηρεμία και είχαν δίκιο. Αν πας μερικές σελίδες πίσω θα καταλάβεις.
Μπορεί να βοηθάει και το πιο επιθετικό abl.Τα πράγματα είναι απλά .
Ότι βλεπεις αυτό θα πρέπει να το γράφεις .
Επιβεβαιώνω το παρακάτω video όπου το συγκεκριμένο το είχα αναρτήσει πριν τρεις μήνες .
Η χρήση της τηλεόρασης είναι τώρα στους 6 μήνες .
Προσωπικά ακόμη και με την χρήση πέρα των 4 ωρών και μιλάμε για σκληρή χρήση δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα πέρα από το θέμα της ARC με Android 8 όπου περιμένουμε αναβάθμιση .
Ίσως το θέμα του CC -burn in η Sony να το έχει λύσει με διαφορετικό τρόπο .
Τροφοδοσία -δίοδος -πλακέτα -λογισμικό αφού μιλάμε για άλλες προδιαγραφές .
https://youtu.be/5LPUk8DPkDE
Ίσως το θέμα του CC -burn in η Sony να το έχει λύσει με διαφορετικό τρόπο .
Τροφοδοσία -δίοδος -πλακέτα -λογισμικό αφού μιλάμε για άλλες προδιαγραφές .
Ποιο site ειναι αυτό φίλε; gamma - 1 και 0;Εντύπωση μου κάνει. Επίσης νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να έχεις την αντίθεση στο 100. Στο colour temp εγώ θεωρώ πως τα expert παραειναι κίτρινα. Δοκιμασε και με απλό θερμο. Βέβαια γούστα είναι αυτά, ότι σου κάθεται στο μάτι είναι η καλύτερη ρυθμιση. Η καλύτερη λύση φυσικά ειναι το calibration από ειδικό αλλά και εκεί πιστεύω μπορείς να προσθέσεις τα γούστα σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.