Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχεις δίκιο σε αυτό , τη σύγκριση την έκανα σε 4k, σε χαμηλότερες αναλύσεις η εικόνα είναι και πιο καθαρή (πέρα από την καλύτερη αντίθεση)με το Xbox X .

Οπότε είμαστε όλοι με android 7 ή πέρασε κανείς την διορθωμένη με usb;

Φαντάζομαι ότι ορισμένοι κάτοχοι έχουν κάνει αναβάθμιση σε Android 8 .
Προσωπικά την έχω κάνει ...Νσι είναι πιο γρήγορη μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις όμως παρουσιάζει πρόβλημα για όσους χρησιμοποιούν την ARC με εξωτερικό ενισχυτή AV.
Σε ορισμένες περιπτώσεις χάνεται ο ήχος το πρόβλημα λύνεται με απλή επανεκκίνηση ...Το σοβαρότερο όμως για μένα ότι ενεργοποιεί τον AV χωρίς να έχεις δώσει αυτήν την εντολή μέσα σπο τις ρυθμίσεις της TV ,το πρόβλημα αυτό δεν λύνεται ούτε ακόμη αν επιλέξεις πλήρη επανεκκίνηση δηλαδή εγκατάσταση από την αρχή ....ούτε φυσικά μπορούμε να γυρίσουμε σε Android 7.

Βγήκε τέλη Απριλίου διορθωμένη έκδοση χωρίς το θέμα αυτό, την δοκίμασες;

Βγήκε τέλη Απριλίου ω διορθωμένη έκδοση χωρίς το θέμα αυτό, την δοκίμασες;

Με την Sony που μίλησα ...είπαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και ότι θα στείλουν αυτόματη ενημέρωση χωρίς δηλ την χρήση usb που αναβαθμίσαμε ορισμένοι .
Υπάρχει νεότερη από την Android 8.0 Oreo (v6.5830). ;;;

https://www.sony.com/electronics/su...d-a8f_af8-series/xbr-55a8f/downloads/00016044 ναι αλλά δεν μας έχει έρθει αυτόματα ακόμη

Ειλικρινά σηκώνω τα χέρια ψιλά .

Είναι απαράδεκτο να βγάζουν αναβάθμιση και να χρησιμοποιούν τον απλό κόσμο σαν πειραματόζωα .
Οι σοβαρές εταιρίες δοκιμάζουν πρώτα το λογισμικό που διατίθεται σε ειδικό κοινό -Insider Program.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της εικόνας ακόμη και στην κάκιστη digea -δυνατότητα επεξεργασίας της sony.
Που είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις σε LCD και ας γράφουν ότι θέλουν εκεί έξω .
Με αυτά και εκείνα ....θα αναγκαστώ να την περάσω λόγω προβλήματος και θα επανέλθω για ενημέρωση αφού βάφτισα τον εαυτό μου πειραματόζωο :flipout:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση .

Παιδιά χαλαρώστε λίγο γιατί νομίζω ότι αντιλήφθηκα μια σύγχυση στα μηνύματα. Η 5850 δεν έχει βγει στην Ευρώπη. Είναι διαθέσιμη μονο η Αμαερικανικη έκδοση που σε εμάς δεν μπαίνει ούτε με φλασακι. Εμείς πρέπει να περιμένουμε την ευρωπαϊκή. Διαθέσιμη για εμάς ειναι μόνο η προβληματική 5830.Φιλε bvb το site που κοιτάς ειναι το αμερικανικο. Δεν θα περαστεί στην τηλεόραση σου το firmware, τσάμπα κόπο θα κάνεις.Εγώ πέρασα την 5830 και δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν σημαίνει ότι άλλος δεν θα έχει οπότε καλύτερα να κάνουμε υπομονή. Στο τέλος του μήναογικα θα κυκλοφορήσει και η δική μας ενημέρωση.

Επιβεβαιώνω το πιο πάνω post ...Δεν το δέχεται με φλασάκι από την θύρα usb.
Ας ελπίσουμε η sony να το στείλει αυτόματα για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω .

Χαλαροί είμαστε συζήτηση κάνουμε, οπότε τρώει στοπ λόγω region οκ. Θέμα χρόνου είναι τώρα, το καλό είναι ότι το έφτιαξαν

Χαλαροί είμαστε συζήτηση κάνουμε, οπότε τρώει στοπ λόγω region οκ. Θέμα χρόνου είναι τώρα, το καλό είναι ότι το έφτιαξαν

Χαλαρώστε εννοούσα να μην αγχώνεστε φίλε.Λεγοντας ότι αντιλήφθηκα σύγχυση, εννοώ μπέρδεμα και όχι τσαντίλα. Τις πρώτες μέρες που πήρα την tv πνιγηκα από το άγχος και οι αξιόλογοι φίλοι εδώ μέσα μου συνέστησαν ηρεμία και είχαν δίκιο. Αν πας μερικές σελίδες πίσω θα καταλάβεις.

Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαλαρώστε εννοούσα να μην αγχώνεστε φίλε.Λεγοντας ότι αντιλήφθηκα σύγχυση, εννοώ μπέρδεμα και όχι τσαντίλα. Τις πρώτες μέρες που πήρα την tv πνιγηκα από το άγχος και οι αξιόλογοι φίλοι εδώ μέσα μου συνέστησαν ηρεμία και είχαν δίκιο. Αν πας μερικές σελίδες πίσω θα καταλάβεις.

Τα ειδα ολα καλα, απλα ειδα τον σετ απ του Μακη και το εστειλα αμεσως γιατι φανταζομαι τι εμπλοκη εχει φαει με το ARC. Αγχος καθολου ειναι η 3η τηλεοραση flat, οποτε καταλαβαινεις τα περασαμε αυτα.

Τα πράγματα είναι απλά .
Ότι βλεπεις αυτό θα πρέπει να το γράφεις .

Επιβεβαιώνω το παρακάτω video όπου το συγκεκριμένο το είχα αναρτήσει πριν τρεις μήνες .
Η χρήση της τηλεόρασης είναι τώρα στους 6 μήνες .

Προσωπικά ακόμη και με την χρήση πέρα των 4 ωρών και μιλάμε για σκληρή χρήση δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα πέρα από το θέμα της ARC με Android 8 όπου περιμένουμε αναβάθμιση .

Ίσως το θέμα του CC -burn in η Sony να το έχει λύσει με διαφορετικό τρόπο .
Τροφοδοσία -δίοδος -πλακέτα -λογισμικό αφού μιλάμε για άλλες προδιαγραφές .
https://youtu.be/5LPUk8DPkDE

Τα πράγματα είναι απλά .
Ότι βλεπεις αυτό θα πρέπει να το γράφεις .

Επιβεβαιώνω το παρακάτω video όπου το συγκεκριμένο το είχα αναρτήσει πριν τρεις μήνες .
Η χρήση της τηλεόρασης είναι τώρα στους 6 μήνες .

Προσωπικά ακόμη και με την χρήση πέρα των 4 ωρών και μιλάμε για σκληρή χρήση δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα πέρα από το θέμα της ARC με Android 8 όπου περιμένουμε αναβάθμιση .

https://youtu.be/5LPUk8DPkDE
Μπορεί να βοηθάει και το πιο επιθετικό abl.

Μπα...

Καλημερα παιδες, εβαλα τις ρυθμισεις του d-nice και ειμαι ικανοποιημενος. Ομως διαβασα το στικι παραπανω για το burn in και καταλαβα οτι δεν πρεπει να παιζουμε ψηλα με την φωτεινοτητα. Υπαρχει φοβος να την πιεζω παραπανω με τις συγκεκριμενες ρυθμισεις ή επειδη ριχνει το peαk luminance ειναι ασφαλες?

Picture mode : Cinema Pro

Brightness Menu
Brightness: Max
Contrast: 90
Gamma: -1
Black Level: 50
Black ADJ: Off
ACE: Off
Peak Luminance: Low

Color Menu
Color Temp: Expert 1

Clarity Menu
Reality Creation: Off
Smooth Gradaion: Low

Motion Menu
Motionflow: True Cinema
CineMotion: Low

Picture mode : Cinema Pro HDR

Brightness Menu
Contrast: 90
Gamma: 0
ACE: Off
XDR: High

Color Menu

Clarity Menu

Motion Menu

Dolby Vision

Brightness Menu
Contrast: Max
Gamma: 1
ACE: Low
Peak Luminance: High

Color Menu

Clarity Menu

Motion Menu

Ποιο site ειναι αυτό φίλε; gamma - 1 και 0;Εντύπωση μου κάνει. Επίσης νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να έχεις την αντίθεση στο 100. Στο colour temp εγώ θεωρώ πως τα expert παραειναι κίτρινα. Δοκιμασε και με απλό θερμο. Βέβαια γούστα είναι αυτά, ότι σου κάθεται στο μάτι είναι η καλύτερη ρυθμιση. Η καλύτερη λύση φυσικά ειναι το calibration από ειδικό αλλά και εκεί πιστεύω μπορείς να προσθέσεις τα γούστα σου.

Ποιο site ειναι αυτό φίλε; gamma - 1 και 0;Εντύπωση μου κάνει. Επίσης νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να έχεις την αντίθεση στο 100. Στο colour temp εγώ θεωρώ πως τα expert παραειναι κίτρινα. Δοκιμασε και με απλό θερμο. Βέβαια γούστα είναι αυτά, ότι σου κάθεται στο μάτι είναι η καλύτερη ρυθμιση. Η καλύτερη λύση φυσικά ειναι το calibration από ειδικό αλλά και εκεί πιστεύω μπορείς να προσθέσεις τα γούστα σου.

Εχουν δωθει και πιο πισω σελιδα 12. https://www.avsforum.com/forum/40-o...y-a8f-owners-only-thread-24.html#post56445064. Kοιτα αν εξαιρεσεις το rtings και τα υπολοιπα δινουν υψηλο brightness/contrast δεν ειναι ο μονος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι οκ, δεν κατάλαβα ότι ήταν από το avsforums.Παρεμπιπτοντως είδα πάλι γκρίνιες εκεί που αφορούν τo colour tint και σε μια φωτογραφία που ανέβασε κάποιος, το πρόβλημα ήταν πραγματικά τραγικό. Μια χαρά είμαι εγώ μου φαίνεται, να κάνω το σταυρό μου πρέπει.

Πάντως κρατήστε μικρό καλάθι όσον αφορά τις ρυθμίσεις ...
Θα υπάρξουν αλλαγές μετά την αναμενόμενη αναβάθμιση που υπόσχεται καλύτερη ακόμη εικόνα .

Για την ώρα ...Είναι πάγια γενικά τακτική μου να έχω of τις αυτόματες αναβαθμίσεις για να ελέγχω τι ;πως ;και γιατί ;
Αναβάθμιση για το Netflix ,το οποίο τα πηγαίνει πολύ καλά ,όμως περιμένουμε την αναμενόμενη αναβάθμιση το οποίο αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το Dolby vision σύμφωνα πάντα με την Sony.

Attachments

• 94125ABC-60D3-4784-8245-9749CD51EFE9.jpg
    94125ABC-60D3-4784-8245-9749CD51EFE9.jpg
    183.4 KB · Views: 173
  • A1B09862-0FC8-4222-9AF6-1F7E95B305EF.jpg
    A1B09862-0FC8-4222-9AF6-1F7E95B305EF.jpg
    116.7 KB · Views: 174
  • 9D6DC8AE-93DA-4DB7-8218-A8388208B42E.jpg
    9D6DC8AE-93DA-4DB7-8218-A8388208B42E.jpg
    145.2 KB · Views: 175
  • 27E495CD-2079-42DA-9604-62B28B1E6205.jpg
    27E495CD-2079-42DA-9604-62B28B1E6205.jpg