Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως, επειδή έχω μόνιμα συνδεδεμένο τον εξωτερικό σκληρό δίσκο στην AF8, αν και κλειστή η tv παρατηρώ ότι ανοίγει μόνος του και μετά από κανα 10 λεπτό ξανά κλείνει! Επίσης θεωρώ ότι το cc δε παίζει να τρέχει ενώ η tv είναι σε λειτουργία! Όσον αφορά το ρελε, ακούγεται μόνο στο κλείσιμο και στο άνοιγμα στην δίκη μου AF8.

Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωραίος! Ξεδιαλυνες πολλά πράγματα.
Κάτι ακόμα παιδιά και σας αφήνω ήσυχους. Η συμπεριφορά του πάνελ είναι λογική στο logo του ράδιο αρβύλα και έχει σχέση με οσα έχουμε πει για τη δική μου περίπτωση; Δεν είναι τόσο τεράστια η διαφορά όσο φαίνεται τουλάχιστον στη φώτο σε μπλε φόντο, αλλά υφίσταται. https://ibb.co/Pmv1HCc
https://ibb.co/9N4t4Hz
https://ibb.co/tPX0JQH
https://ibb.co/TWXY74j

To λογότυπο της εκπομπής, όπως και του σταθμού, έχουν μερική διαφάνεια. Αυτό που παρατηρείς είναι εντελώς φυσιολογικό, έτσι εκπέμπεται από το σήμα του σταθμού και δεν έχει σχέση με την απόδοση του πάνελ...

Αν και οι άλλες περιπτώσεις "χρωματισμού" του λευκού που ανέφερες ήταν παρόμοιες, μάλλον κακώς μπήκες στη διαδικασία της αλλαγής. Όπως και να 'χει, μετά από ένα 10-20ωρο λειτουργίας θα μπορείς να κρίνεις την ομοιομορφία με μεγαλύτερη ασφάλεια (να έχει κάνει η TV 2-3 cc).

Την πάτησα φίλοι μου. Το πάνελ της καινούργιας ειναι πολύ κατώτερο. Η μπλεδιλα δεξιά έμεινε και τώρα έχει και κάτω στο κέντρο.. Ειμαι να σκάσω από τη στεναχώρια μου. https://ibb.co/72ydDMt

@MakisM: [TROLL_MODE_ON] Μάκη, είναι τα λεγόμενα διαλεχτά πάνελ της Sony, με καραμανλικές προδιαγραφές σε αυτή την παρτίδα, εξ ου και το μπλε περιθώριο... :silly: :flipout: :flipout: [/TROLL_MODE_OFF]

To λογότυπο της εκπομπής, όπως και του σταθμού, έχουν μερική διαφάνεια. Αυτό που παρατηρείς είναι εντελώς φυσιολογικό, έτσι εκπέμπεται από το σήμα του σταθμού και δεν έχει σχέση με την απόδοση του πάνελ...

Αν και οι άλλες περιπτώσεις "χρωματισμού" του λευκού που ανέφερες ήταν παρόμοιες, μάλλον κακώς μπήκες στη διαδικασία της αλλαγής. Όπως και να 'χει, μετά από ένα 10-20ωρο λειτουργίας θα μπορείς να κρίνεις την ομοιομορφία με μεγαλύτερη ασφάλεια (να έχει κάνει η TV 2-3 cc).

@MakisM: [TROLL_MODE_ON] Μάκη, είναι τα λεγόμενα διαλεχτά πάνελ της Sony, με καραμανλικές προδιαγραφές σε αυτή την παρτίδα, εξ ου και το μπλε περιθώριο... :silly: :flipout: :flipout: [/TROLL_MODE_OFF]

Όποτε είσαι έτοιμος έλα για μέτρηση (Troll made on )
Πάνελ και επεξεργαστές με πολλά +++(Troll made of)

ΥΣ .Οχι επειδή μας έπεισες να πάρουμε oled να μας της λες κιόλας :flipout:θα έπρεπε να δω και εγώ τι παίζει .
Μιλάμε και σε περιμένω .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μάκη, είναι τα λεγόμενα διαλεχτά πάνελ της Sony, με καραμανλικές προδιαγραφές σε αυτή την παρτίδα, εξ ου και το μπλε περιθώριο...

:flipout::flipout:

Είσαι Troll :flipout:

Καλησπέρα στην παρέα.Μετά από 5 μέρες συμβίωσης με την καινούργια af8 έχω σχηματίσει πλήρη εικόνα.Δυστυχώς το πάνελ είναι ίδιο ακριβώς όπως την πρώτη μέρα.Έχει την μπλεδίλα κάτω κεντρικα απο το ένα τρίτο του πανελ και κάτω ενώ όσο πάει προς το πλαίσιο αυξάνεται η ένταση του φαινομένου και το χρώμα γίνεται τελείως μπλέ.
Επίσης έχει πολύ πιο έντονο vertical banding που το καταλαβαίνεις και στο 20% grey πλέον και όχι μόνο στο 5.
Στα θετικά τώρα, το πάνελ είναι σαφώς πιο φωτεινό από το προηγούμενο, ενώ δεξιά η μπλεδίλα δεν μπαίνει τόσο μέσα στην οθόνη ώστε να μου αλλοιώσει τα λευκά.
Επίσης έχω πρόβλημα με το hdr στο xbox.Όταν το αφήνω στη ρύθμιση auto, δεν ανοίγει καθόλου ενώ όταν το βάζω εγώ στο hdr10 μου καίει εντελώς τα χρώματα.
Όσον αφορά στο Dolby Vision, παρακολούθησα τα δύο πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου το the OA και μπορώ να πω ότι μου βγήκαν τα μάτια.Είναι προφανές ότι κάτι έχει γίνει εντελώς λάθος στην υλοποίηση και στη συνεργασία της Sony με την εταιρία.
Η εικόνα είναι σκοτεινή και ψυχρή ο μόνος τρόπος για να δεις ικανοποιητικά είναι να τα βάλεις όλα στο τέρμα.Τότε όμως όλα τα φωτεινά και λευκά σημεία καθώς και οι υπότιτλοι σε στραβώνουν από τη φωτεινότητα.
θέλω παρακαλώ πολύ την άποψη σας για το πάνελ.Μου είναι πολύ δύσκολο να ξαναπάω στον Κωτσόβολο , δεν θέλω να μπαίνω μέσα και να λένε ωχ ήρθε ο @#$%%^.
Τρέμω ακόμα πιο πολύ στην ιδέα να ξαναλλάξω συσκευή και να είναι πάλι ίδιο ή χειρότερο το πάνελ.

https://postimg.cc/gallery/235jue9l4/

https://i.postimg.cc/y6cktmzG/Inked-IMG-20190330-140649-LI.jpg

Όλα τα φαινόμενα είναι πολύ πιο έντονα με το μάτι ενώ ο θόρυβος που φαίνεται στις φωτό με τις γκρι επιφάνειες είναι από την λήψη.

Τι να πω φίλε μου. Τόσο ατυχία πια. Πάντως το OA γενικώς έχει θέματα με την εικόνα του. Στη Samsung με απλό hdr που έχω μόνο στη φυσική ρύθμιση μπορώ να το παρακολουθήσω . Αν επιλέξω hdr+ ρύθμιση είναι σαν να θολώνει την εικόνα.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προφανώς με τόσο μελάνι που χύθηκε ο φίλος δεν άκουσε τίποτα από όλα όσα γράψαμε .

Αγνοεί τελείως το να καλιπράρει την τηλεόραση αυτό δηλαδή που κάνουν όλοι ανεξαιρέτως πριν γράψουν (review )
Αγνοεί ότι με οποίο player εξωτερικό θα πρέπει να ρυθμιστεί και αυτό το να μπορεί δηλαδή να στέλνει τα σωστά media dada .

Ακόμη και στην είσοδο που παίζει τοNetflix θα πρέπει να καλιπραριστεί και αυτό .

Προφανώς έχει άγνοια για το πως γίνονται όλα αυτά με ειδικό όργανο .

Συνήθως οι κατασκευαστές έχουν ρυθμίσεις στις TV για να ανταποκρίνονται σε συνθήκες καταστήματος .

Δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε Μάκη έλεος.Σταματα να κράζεις. Αφού εσύ δεν την έχεις καλιμπραρει και δεν έχεις κανένα πρόβλημα.Ουτε μπλεδιλες ούτε τίποτα. Εγώ δηλαδή γιατί πρέπει να την καλιμπραρω πρώτα για να έχω καλύτερη ομοιομορφία; Είπαμε εκατό φορές ότι θα την καλιμπραρω όταν έχω ικανοποιητικό πάνελ. Αν εσύ είχες θέματα όπως εγώ δε θα ασχολιοσουν; Θα το άφηνες έτσι και θα είχες την ίδια καλή γνώμη που έχεις τώρα; Προφανώς έχω άγνοια για το πως γίνονται οι διαδικασίες. Γιατί το λες για κακό αυτό; Ειλικρινά ρε φίλε δεν μπορώ να σε καταλάβω. Επισης όταν σου έκανε o JL πλάκα για το πάνελ δεν είδα να του λες τίποτα για καλιμπραρισμα αλλά δέχτηκες το τρολαρισμα. Το πρόβλημα σου είναι μαζί μου; Αν σε ικανοποιεί τοσο πολύ δεν θα ξαναγράψω τίποτα και θα σας αφήσω ήσυχους. Θα λέω σε όλους ότι η Sony είναι η καλύτερη στο σύμπαν τα πάνελ της είναι τέλεια και εγώ είμαι χαζός που δεν καταλαβαίνω τι μου λες.

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...
Ακόμη και στην είσοδο που παίζει τοNetflix θα πρέπει να καλιπραριστεί και αυτό .

...

Το Νετφλιξ με τι πατερνακια μπορει να καλιμπραριστει?

Re: Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το Νετφλιξ με τι πατερνακια μπορει να καλιμπραριστει?
Στις καινούργιες σειρές από όσο γνωρίζω ναι .(netflix)
Στην περίπτωση του φίλου που έχει στα χέρια το Xbox (εξωτερική πηγή )υπάρχουν και τρέχουν και πατερνάκια .
Με μέτρηση όμως με εξωτερικό όργανο γίνετε καλύτερη δουλειά .

Re: Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε Μάκη έλεος.Σταματα να κράζεις. Αφού εσύ δεν την έχεις καλιμπραρει και δεν έχεις κανένα πρόβλημα.Ουτε μπλεδιλες ούτε τίποτα. Εγώ δηλαδή γιατί πρέπει να την καλιμπραρω πρώτα για να έχω καλύτερη ομοιομορφία; Είπαμε εκατό φορές ότι θα την καλιμπραρω όταν έχω ικανοποιητικό πάνελ. Αν εσύ είχες θέματα όπως εγώ δε θα ασχολιοσουν; Θα το άφηνες έτσι και θα είχες την ίδια καλή γνώμη που έχεις τώρα; Προφανώς έχω άγνοια για το πως γίνονται οι διαδικασίες. Γιατί το λες για κακό αυτό; Ειλικρινά ρε φίλε δεν μπορώ να σε καταλάβω. Επισης όταν σου έκανε o JL πλάκα για το πάνελ δεν είδα να του λες τίποτα για καλιμπραρισμα αλλά δέχτηκες το τρολαρισμα. Το πρόβλημα σου είναι μαζί μου; Αν σε ικανοποιεί τοσο πολύ δεν θα ξαναγράψω τίποτα και θα σας αφήσω ήσυχους. Θα λέω σε όλους ότι η Sony είναι η καλύτερη στο σύμπαν τα πάνελ της είναι τέλεια και εγώ είμαι χαζός που δεν καταλαβαίνω τι μου λες.

Αν είχες κάνει αυτό που σου έλεγαν από το πρώτο πάνελ θα είχες γλυτώσει την όλη ταλαιπωρία.
Πέρα από τηλεοράσεις υπαρχουν και φιλίες και δεν εχει να κάνει με καμία LG sony κτλ αν μπορούσες να φιλτράρεις τα γραφόμενα πιο πάνω που προφανώς εχει να κάνει και με το καλιπραρισμα -μετρήσεις με την δικιά μου tv.

Στην δικιά σου tv δεν υπαρχει θέμα burn in ούτε κάθετων γραμμών κτλ ρυθμίσεις χρειάζονται πριν βγαλουμε οπουδήποτε συμπεράσμα εσύ όμως έβγαλες τα συμπεράσματα περί ασυμβατοτητας xbox- af8 εδώ η επίσημη λίσταhttps://www.windowscentral.com/full-list-tvs-support-dolby-vision-xbox-one

Πληροφοριακά για να δω netflix χρησιμοποιώ μόνο την εφαρμογή του xbox και ξέρεις γιατί....γιατί απλούστατα τρέχει το dolby vision -HDR σε όλες τις παραγωγές ακόμη και στα 1080 p ΑΥΤΟΜΑΤΑ που εχει να κάνει ακόμη και με τον ήχο [πιο δυναμικός ] dolby atmos ακόμη και με ακουστικά.

Πέρα ότι η τηλεοραση af8 τα σπάει από θέμα φυσικότητας -εικόνας -επεξεργασίας δες τι γίνεται ακόμη και στην πιο πάνω σειρά af9 που είναι τίγκα στο πλε και δες τις μετρήσεις μετά το καλιπραρισμα [πάντα στο χώρο σου } και την αξιολόγηση.
https://www.youtube.com/watch?v=NhHVpO7q29g

Αν είχες κάνει αυτό που σου έλεγαν από το πρώτο πάνελ θα είχες γλυτώσει την όλη ταλαιπωρία.
Πέρα από τηλεοράσεις υπαρχουν και φιλίες και δεν εχει να κάνει με καμία LG sony κτλ αν μπορούσες να φιλτράρεις τα γραφόμενα πιο πάνω που προφανώς εχει να κάνει και με το καλιπραρισμα -μετρήσεις με την δικιά μου tv.

Στην δικιά σου tv δεν υπαρχει θέμα burn in ούτε κάθετων γραμμών κτλ ρυθμίσεις χρειάζονται πριν βγαλουμε οπουδήποτε συμπεράσμα εσύ όμως έβγαλες τα συμπεράσματα περί ασυμβατοτητας xbox- af8 εδώ η επίσημη λίσταhttps://www.windowscentral.com/full-list-tvs-support-dolby-vision-xbox-one

Πληροφοριακά για να δω netflix χρησιμοποιώ μόνο την εφαρμογή του xbox και ξέρεις γιατί....γιατί απλούστατα τρέχει το dolby vision -HDR σε όλες τις παραγωγές ακόμη και στα 1080 p ΑΥΤΟΜΑΤΑ που εχει να κάνει ακόμη και με τον ήχο [πιο δυναμικός ] dolby atmos ακόμη και με ακουστικά.

Πέρα ότι η τηλεοραση af8 τα σπάει από θέμα φυσικότητας -εικόνας -επεξεργασίας δες τι γίνεται ακόμη και στην πιο πάνω σειρά af9 που είναι τίγκα στο πλε και δες τις μετρήσεις μετά το καλιπραρισμα [πάντα στο χώρο σου } και την αξιολόγηση.
https://www.youtube.com/watch?v=NhHVpO7q29g

Το ένα από τα δύο που μου έλεγαν για την πρώτη συσκευή ήταν το καλιμπραρισμα. Το άλλο ήταν doa. Το έκανα. Φίλτραρα πολύ καλά τη συζήτηση σου με το JL και κατάλαβα πολύ καλά τι είπες. Το θέμα είναι ότι του είπες να έρθει να μετρήσει τη δικιά σου. Ο JL όμως σου έκανε χαβαλέ για τη δικιά μου.Αυτο σου λέω πως όταν σου έκανε πλάκα για το πάνελ μου δεν του απάντησες για το δικό μου αλλά για το δικό σου και το οποίο δικό μου προφανώς δεν είναι τέλειο όπως το δικό σου άρα όσα λες γενικά πάνε περίπατο. Burn in φυσικά δεν υπάρχει στη δικιά μου, αλλά vertical banding υφίσταται σε σαφώς μεγαλύτερο βαθμό από το προηγούμενο πάνελ. Τέλος σου ξαναείπα πως το xbox one s έχει θέμα όταν παίζει βίντεο μέσω της εφαρμογής νετφλιξ και κάνει frame drops γιαυτό δεν παίζω από εκεί. Δεν μίλησα για καμιά ασυμβατότητα, σου είπα απλώς ότι καίγονται τα χρώματα και προφανώς είναι θέμα ρυθμίσεων. Όσο για την πιο πάνω σειρά που λες εννοείς ότι είναι χειρότερη από ομοιομορφία, άρα να αποδεχτώ τη δικιά μου όπως έχει;

Paris2018 θα μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφίες με τις ρυθμίσεις σου στην εικόνα από την τηλεόραση σου;

Paris2018 θα μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφίες με τις ρυθμίσεις σου στην εικόνα από την τηλεόραση σου;
Καλησπέρα Xavito. Έχω τις προτεινόμενες από το rtings ρυθμίσεις σε όλες τις πηγές με μόνη αλλαγή τη θερμοκρασία χρώματος σε θερμο και τη φωτεινότητα στο τέρμα συν τις αλλαγές στην κίνηση που κάνω αναλόγως της προβολής.

Ok, μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες από την τηλεόραση σου?

Πέρα από την ορθή τοποθέτηση του συντονιστή της κατηγορίας .
Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που θα πρέπει να γίνει ώστε το Xbox να μπορεί να στέλνει τα σωστά media dada στην τηλεόραση .(έχω δείξει τον τρόπο σε προηγούμενα post μου )

Αν πάλι υπάρξει πρόβλημα της εφαρμογής του Netflix στο Xbox πάλι υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται που σαφέστατα δίνει άμεσα λύση με την ακόλουθη σειρά .
1) Διαγραφή της εφαρμογής και ξανά εγκατάσταση από το store .
2) reset στις ρυθμίσεις όχι ολική .
3)report της εφαρμογής μέσα από το xbox .
4) Τηλέφωνο στην Microsoft.(Είναι στην Ελλάδα )
Σαφέστατα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα frame ούτε καίγονται λευκά χρώματα κτλ αρκει να αντιληφθούμε ότι υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες πίσω από την κονσόλα και η εξυπηρέτηση είναι σε υψηλό επίπεδο .

Υ.Σ Συγνώμη για το Out of topic.

Πες μου Xavito τι φώτο θες να βγάλω ακριβως

Αυτό που είχα γράψει στο ποστ 118 και επανέλαβα στο ποστ 285

αν γίνεται μια φωτογραφία με φώτα ανοικτά στο χώρο σου της tv και από την απόδειξη αγοράς χωρίς να φαίνονται προσωπικά δεδομένα,για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Αυτό που είχα γράψει στο ποστ 118 και επανέλαβα στο ποστ 285

αν γίνεται μια φωτογραφία με φώτα ανοικτά στο χώρο σου της tv και από την απόδειξη αγοράς χωρίς να φαίνονται προσωπικά δεδομένα,για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Βεβαίως θα στείλω σε λίγο που θα πάω σπίτι. Την απόδειξη και τη φώτο στο χώρο μου τις θέλεις για να δεις ότι έχω την τηλεόραση όντως; Τίθεται θέμα αμφισβήτησης κατά πόσο είμαι κάτοχος η όχι; Θα στείλω τα πάντα απλώς αν είναι εύκολο πείτε μου αν υπάρχει τρόπος να τις ανεβάσω κατευθείαν εδώ και όχι μέσω τριτου upload site για τη διευκόλυνση σας.

Βεβαίως θα στείλω σε λίγο που θα πάω σπίτι. Την απόδειξη και τη φώτο στο χώρο μου τις θέλεις για να δεις ότι έχω την τηλεόραση όντως; Τίθεται θέμα αμφισβήτησης κατά πόσο είμαι κάτοχος η όχι; Θα στείλω τα πάντα απλώς αν είναι εύκολο πείτε μου αν υπάρχει τρόπος να τις ανεβάσω κατευθείαν εδώ και όχι μέσω τριτου upload site για τη διευκόλυνση σας.

Ναι για τα πρώτα που γράφεις.

Μπορείς να τις ανεβάσεις εδώ,

όταν είσαι στο ποστ ,πας κάτω go advanced>manage attachments>add files>choose file>επιλέγεις τις φωτογραφίες σου>insert inline.

-----------------------------------------------

Επίσης ενώ έχεις αγοράσει Sony OLED 55AF8 ,στο νήμα Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος) αναφέρεις προσφορά για LG OLED 55B8, φαίνεται κάπως.

Last edited: