Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλησπέρα,μόλις παραγγειλα την sony af8 σε 65 ίντσες.Διαβαζω εδώ τι λέτε κ έχω ανχωθει τρελά μιλάμε... σίγουρα θα χρειαστώ βοηθεια στο σεταρισμα από τι καταλαβαίνω...
Μία απλή (χαζή)ερώτηση καταρχήν παίζει κανονικά όλους τους τύπους ταινιών κατεβασμένα σε stick έτσι ε;;;να ενημερώσω ότι πρώτη φορά σε android tv(κάτοχος lg smart 7 χρόνια)

Είναι μια πολύ καλή τηλεόραση και θα τρελαθείς με το μαύρο της. Εκεί που ξενερώνεις (και δεν φταίει η TV γι' αυτό) είναι στη θέαση καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας (εγώ έχω NOVA και αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει τα κανάλια αυτά σε HD). Η εικόνα τους είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΗ!

Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και από μένα.Πέρασα το καινούργιο firmware και με δύο μέρες χρήση διαπίστωσα τα εξής.
Το android τρέχει λίγο καλύτερα.Φυσικά πάντα με το bluetooth κλειστό.
Το θεματάκι μου με το volume up down της ηχομπαρας στο arc δεν λυθηκε.Πάλι κολλάει.
Εχτές και προχτές όταν άνοιξα την τηλεόραση έχασε τη σύνδεση wifi και μάλιστα την πρώτη φορά κόλλησε το ρούτερ!;
BVB 7 τα δικά σου προβλήματα λύθηκαν;

Ναι μεχρι στιγμης λυθηκαν. Απο pc δεν υποστηριζεται ακομα το DV μονο HDR

Παιδιά καλησπέρα,μόλις παραγγειλα την sony af8 σε 65 ίντσες.Διαβαζω εδώ τι λέτε κ έχω ανχωθει τρελά μιλάμε... σίγουρα θα χρειαστώ βοηθεια στο σεταρισμα από τι καταλαβαίνω...
Μία απλή (χαζή)ερώτηση καταρχήν παίζει κανονικά όλους τους τύπους ταινιών κατεβασμένα σε stick έτσι ε;;;να ενημερώσω ότι πρώτη φορά σε android tv(κάτοχος lg smart 7 χρόνια)
Ναι παίζει όλα τα αρχεία ακόμη και τα πιο απαιτητικά (4K HEVC HDR) παίρνοντας το HDR αυτόματα .
Για player να χρησιμοποιήσεις το kodi και το ARCHEOS περνάει κανονικά το Dolby- DTS από την ARC HDMI.
Φαντάζομαι να μην έχει θέμα από την οπτική ίνα αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω δοκιμάσει από εκεί .
Εντάξει είναι και θέμα τύχης να σου τύχει καλό πάνελ ...Αλλά γενικά σαν ποιότητα εικόνας και κίνησης δεν υπάρχει .

Είναι μια πολύ καλή τηλεόραση και θα τρελαθείς με το μαύρο της. Εκεί που ξενερώνεις (και δεν φταίει η TV γι' αυτό) είναι στη θέαση καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας (εγώ έχω NOVA και αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει τα κανάλια αυτά σε HD). Η εικόνα τους είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΗ!

Βασικά εγώ βλέπω πολύ iptv apo mag322 κ ταινίες,δεν βλέπω digea .αυτό που με απασχολεί είναι το android λίγο επειδή δεν το έχω δουλέψει σε smart κ αν παίζει ταινίες σε usb stick.

Πολύ φοβάμαι αγαπητέ ότι η AF8 θα 'ξεγυμνώσει' την εικόνα από το mag322 και τα streams και εκεί θα έχεις πρόβλημα. Το άλλο που φοβάσαι θα πάει μια χαρά.

Στο xbox στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για hdr 10 και dv. Ξετικαρεις το κουτάκι για το dolby vision. (display and sound>video modes> advanced). Με αυτόν τον τρόπο βλέπω αυτές τις μέρες το stranger things 3.
Το άφησα μόνο στο hdr 10 ,καμιά σχέση η εικόνα με πριν .
Δεν έχει πάντως τη φοβερή διαφορά στη Netflix το HD με το 4K .

Το άφησα μόνο στο hdr 10 ,καμιά σχέση η εικόνα με πριν .
Δεν έχει πάντως τη φοβερή διαφορά στη Netflix το HD με το 4K .

Τι ταχύτητα έχεις;Εμένα για παράδειγμα που κλειδώνω στα 12,5 και έχω διαθέσιμα στο speedtest 10,5 το μεγιστο που μου δινει το νετφλιξ είναι 2160 ανάλυση απο 7.61 Mbs μέχι 9 κάτι.Αν θυμάμαι καλά,για 4κ ανάλυση ήθελες 25Mbs , άντε τώρα να το έχουν ρίξει (φαντάζομαι με πετσόκομμα λόγω συμπίεσης) στα 13-14.

Έχω vdsl 50 , στο speedtest μου βγάζει 36,33 .
Δεν λέω ότι δεν έχει διαφορά ,δεν είναι μεγάλη διαφορά όπως αν κατέβαζες σε 4Κ μια ταινία ή μια σειρά .

Καλησπέρα παιδιά!!Μόλις πήρα την af8 την 65 σε προσφορά 1400 με δώρο 5 χρόνια εγγύηση από πλαίσιο, εννοείται εκθεσιακή.παει καλά στο περιβάλλον ίντερνετ κτλ αλλά με την οθόνη δεν έχω πολύ μείνει ευχαριστημένος,ενώ έφτιαξα το pattern, αργότερα θα ανεβάσω screen shot να δείτε.μπορει κάποιος να δώσει έτσι γενικά το τι ρυθμίσεις βάζει που να είναι ευχαριστημένος;;;εμένα σαν μου θολώνει στα digea.
Ευχαριστώ

Το remote control της AF8 είναι πολύ πλαστικό, θα έλεγα πολύ φτηνιάρικο.
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό της AG9 που είναι σαφώς ανώτερο!
Το δοκίμασα και ανταποκρίνεται μια χαρά!

Το remote control της AF8 είναι πολύ πλαστικό, θα έλεγα πολύ φτηνιάρικο.
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό της AG9 που είναι σαφώς ανώτερο!
Το δοκίμασα και ανταποκρίνεται μια χαρά!

Αν το βρεις απο καπου ενημερωσε κι εμας

Καλησπέρα παιδιά!!Μόλις πήρα την af8 την 65 σε προσφορά 1400 με δώρο 5 χρόνια εγγύηση από πλαίσιο, εννοείται εκθεσιακή.παει καλά στο περιβάλλον ίντερνετ κτλ αλλά με την οθόνη δεν έχω πολύ μείνει ευχαριστημένος,ενώ έφτιαξα το pattern, αργότερα θα ανεβάσω screen shot να δείτε.μπορει κάποιος να δώσει έτσι γενικά το τι ρυθμίσεις βάζει που να είναι ευχαριστημένος;;;εμένα σαν μου θολώνει στα digea.
Ευχαριστώ
Λάθος κριτήριο η digea...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.ebay.co.uk/itm/163761440386
Έχω επικοινωνήσει και με το κέντρο επισκευών της Sony και περιμένω τηλέφωνο για τιμή/διαθεσιμότητα.

Την AF8 την έχω στη βάση της ,σκέφτομαι να τη βάλω στον τοίχο .Είδα κάποιες υποδοχές για βίδες στο πίσω μέρος της AF8 ,λογικά θα είναι για τη βάση τοίχου .
Κάποιος που την έχει στον τοίχο ,ας πει αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα .

Την AF8 την έχω στη βάση της ,σκέφτομαι να τη βάλω στον τοίχο .Είδα κάποιες υποδοχές για βίδες στο πίσω μέρος της AF8 ,λογικά θα είναι για τη βάση τοίχου .
Κάποιος που την έχει στον τοίχο ,ας πει αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα .

Τίποτα το ιδιαίτερο. Μια βάση μόνο στο πρότυπο VESA που υποστηρίζει.

Καλησπέρα σας, ήθελα να μου πειτε αν έχει τύχει σε κάποιον ιδιοκτήτη της AF8. Τις προάλλες πηγα να την ανοίξω αλλά δυστυχώς δεν αναταποκρινοταν με το τηλεχειριστήριο, κατόπιν πηγα να την ανοίξω από το κουμπί που υπάρχει πίσω της και κάτω στη γωνία της tv αλλά και πάλι τίποτα. Την αποσύνδεσα από το ρεύμα και κατόπιν λειτούργησε κανονικά, αφού εννοείται την επανασύνδεσα! Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει συμβεί καρμπόν 2 φορές τον τελευταίο μήνα μετά από 7 μήνες χρήσης.

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σας, ήθελα να μου πειτε αν έχει τύχει σε κάποιον ιδιοκτήτη της AF8. Τις προάλλες πηγα να την ανοίξω αλλά δυστυχώς δεν αναταποκρινοταν με το τηλεχειριστήριο, κατόπιν πηγα να την ανοίξω από το κουμπί που υπάρχει πίσω της και κάτω στη γωνία της tv αλλά και πάλι τίποτα. Την αποσύνδεσα από το ρεύμα και κατόπιν λειτούργησε κανονικά, αφού εννοείται την επανασύνδεσα! Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει συμβεί καρμπόν 2 φορές τον τελευταίο μήνα μετά από 7 μήνες χρήσης.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Μήπως υπάρχει κάποιο εμπόδιο μεταξύ χειριστηρίου σου και τηλεόρασης και δεν "βλέπει" καλά;
Θα έχω το νού μου πάντως...

Μου το εχει κανει τρεις φορες, με μονη λυση το βγαλσιμο απο το ρευμα και ανοιγμα απο το power πανω στην tv.
Μαλλον κατι παιζει με το remote..

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά έκανα παραγγελία στην Astra Service (2106860000), με 37 ευρώ θα μου το φέρουν στο σπίτι με ACS. -bye-