Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδιά έχω ένα θέμα με την τηλεόραση,
Όποτε πάω να την σβήσω τελευταία μου βγάζει να κάνω ανανέωση πάνελ,το έχω κάνει δύο τρεις φορές κ συνεχίζει κ μου το βγάζει,το έκανα κ μέσα από ρυθμίσεις το βράδυ που την έκλεισα αλλά κ από το Μπάνερ που το βγάζει όταν πάω να την κλείσω αλλά τίποτα, συνεχίζει ακόμα όταν πάω να την κλείσω κ είναι εκνευριστηκο,
Πέρασα κ το καινούριο update,έκανα κ erased την προσωρινή μνήμη αλλά τίποτα,έχει τύχει σε κανέναν άλλον;;;θέλω να αποφύγω το hard reset.

Έχεις δυο επιλογές .
Την βγάζεις από την πρίζα και βλέπεις ...
Η κάνεις reset ,είναι καλό όταν μπαίνουμε στην διαδικασία αναβάθμισης δεν έχουμε κανένα σκληρό δίσκο παρά μόνο το στικάκι με την αναβάθμιση .

Την έβγαλα από την μπριζα αρκετές φορές κ τίποτα,την αναβάθμιση την έκανα μετά που μου έβγαλε το μύνημα αλλά πάλι τίποτα,δεν έφυγε, δηλαδες με το reset να φύγει;

Με το Reset συνήθως όλα διαγράφονται εκτός οι αναβαθμίσεις/updates. Και επειδή είναι η μόνη σου επιλογή, είναι επιτακτικό να το κανείς ώστε να δεις πως θα συμπεριφερθεί μετά η TV. Ελπίζω μετά το Reset να πάνε όλα καλά!

Καλησπερα και καλή χρονιά φίλοι.Mikerider βεβαιώσου ότι πατάς το σωστό "κουμπί" στην ανανέωση πάνελ.Πριν κανένα δίμηνο που μου το ζήτησε για πρώτη φορά(μετά απο έξι μήνες χρήσης που το θεωρώ πολύ σύντομα), την πρώτη φορά που το πάτησα δεν τον πήρε και την επόμενη μέρα μου το ξαναζητούσε.Για κάποιο λόγο το μπάνερ δεν φαίνεται σωστα/ολόκληρο σαν να υπάρχει διαφορετική ανάλυση , και ενδεχομένως να μην πατάς επιβεβαίωση αλλά ακύρωση.Ακούγεται χαζό, αλλά ετσι την πάτησα την πρώτη φορα.

Φίλε έχεις δίκιο δεν φαίνεται,το έχω κάνει κ στα δύο,(κ δεξιά κ αριστερά)αλλά τίποτα,έκανα κ μέσα από τις ρυθμίσεις την ανανέωση κανονικά ένα βράδυ αλλά πάλι μου το έβγαλε την επόμενη, πολύ εκνευριστηκο,κ φοβάμαι αν κάνω reset μην δεν σβήστει.

Τελικά έκανα reset τα πάντα κ δείχνει ότι έφτιαξε....να δούμε στην πορεία... πάντως δεν ήταν σωστό για sony ...bug λογικά ηταν

Ρε παιδιά ακόμα μια ερώτηση,σας ανοίγει κ εσάς πολλές φορές με την δεύτερη φορά η τηλεόραση;;;

Εμένα πολλές φορές με την δεύτερη,όταν κάνει απενεργοποίηση δηλαδή τελειως,νόμιζα ότι έτσι είναι,τωραε προβληματισες ότι δεν το κάνει σε σένα

Εμενα μερικές φορές δεν ανοίγει καθόλου και πρέπει να τη βγάλω από τη μπριζα...Μια φορά στις δέκα μέρες περίπου.

Κ μένα γίνεται αυτό στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα,σου ανοίγει κ σένα κάποιες φορές με την δεύτερη;;

Πιθανόν αλλά δεν δίνω σημασία γιατί μπορεί να εχω κάτι μπροστά μου η να το έχω στραβά το τηλεκοντρόλ και έτσι το δικαιολογώ ότι μπορεί να φταίει αυτό και όχι η τηλεόραση.

Επειδή γίνανε αναφορές για τα τηλεκοντρόλ ...Και το σχετικό κράξιμο από έξω .

1)Υπάρχουν διαφοροποιήσεις από παλιότερα μοντέλα .
2) Αντέχουν στις κακουχίες ,μάλιστα κοντρόλ από την εποχή των CRT δουλεύει ακόμη στην δουλειά χωρίς κανένα πρόβλημα .
3)Νεότερης γενιάς κοντρόλ είναι συμβατά με παλιότερα μοντέλα τουλάχιστον στις λειτουργίες που υπάρχουν .
4)Τα πράγματα δεν είναι τραγικά όπως παρουσιάζονται ...Αλήθεια μπήκαν στο κόπο να ασχοληθούν αν τυχόν πέσει καταλάθος νερό -καφές αν συνεχίζει να λειτουργεί ;

Αν υπάρχει δυσλειτουργία με κάποιο πλήκτρο αλλάξτε τις μπαταρίες σε προειδοποεί έτσι .
Εγώ είχα θέμα με την φωνητική αναζήτηση ...Άλλαξα μπαταρίες και τέλος .
BCBD0709-8A7B-4F49-91A0-8A49783AF17F.jpgFE0B22D1-5F74-4EFB-96BD-A8FEF81904B0.jpg076C2D46-8982-4783-B11B-F2FEC04320E7.jpg

Δεν είναι θεμα τηλεκοντρόλ σίγουρα,
Πατάω να ανοίξει,ανοίγει κ ξανακλεινει σαν να κάνει επανεκκίνηση,κ μετά από δέκα Δευτέρα πατάω κ ανοίγει κανονικα.αυτο κάνει, δηλαδή σαν να έχει κάνει shut down ενώ άλλες φορές σαν να είναι stand by ανοίγει αμέσως.

Το πιο πάνω σχόλιο αφορά καθαρά την συμβίωση μου με τα κοντρόλ της sony.

Στο πρόβλημα που παρουσιάζει η δικιά σου τηλεόραση ,πάντα προσωπικά δεν αναβαθμίζουμε ειδικότερα αν έχεις να κανείς με Android αν δεν υπάρχει πρόβλημα ...Περιμένεις την όποια αναβάθμιση να σου την στείλει η Sony.

Να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις -εφαρμογών μέσα από το store όποτε μπαίνεις εκεί θα επιλέγεις εσυ όποιες θέλεις να αναβαθμιστούν .

Τα περισσότερα προβλήματα λύνονται (Android)με επανεκκίνηση της τηλεόρασης η ακόμη με reset .

Αν παραμένει ...Απευθυνόμαστε στο service .

Καλησπέρα στη παρέα.Είδα πριν λίγες μέρες το Joker σε 4k bluray νοικιασμένο από γνωστό videoclub .Εκτός από ότι είναι ταινιάρα, δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα από την ποιότητα του bluray.Το θέμα μου όμως και νομίζω πως είναι καιρός να το ανακινήσουμε,είναι το άθλιο hdr που βγάζει η τηλεόρασή μας.Ακόμα μία φορά αναγκάστηκα να κλείσω το hdr μέσα από τις ρυθμίσεις του xbox one για να μπορέσω να δω την ταινία σαν άνθρωπος.
Ξέρω θα με πείτε πάλι γκρινιάρη,υπερβολικό κλπ, αλλά θεωρώ απαράδεκτο σε μία τέτοια τηλεόραση,αυτής της τιμής και ποιότητας, να μη μπορούμε να απολαύσουμε μία τεχνολογία που είναι χρόνια στην αγορά και όντως κάνει τη διαφορά στις ταινίες.
Σκοτεινό,με μία σκιά από artifacts σε κινούμενα αντικείμενα και ανθρώπους, πιστεύω πως to hdr είναι unwatchable.Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα του android καθαρά ή της τηλεόρασης.Θα διορθωθεί ποτέ σε μελλοντική αναβάθμιση;Ασχολείται κανείς σε forums του εξωτερικού;Έχει τσιγκλίσει κανείς τη Sony;Μήπως θα έπρεπε να ασχοληθούμε εμείς σοβαρότερα;

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά το HDR για πες μια σκηνή από την ταινία που παρατήρησες κάτι. Την έχω νομίζω σε ένα αξιοπρεπές μεγάλο αρχείο να συγκρίνω.