Καλησπέρα στη παρέα.Είδα πριν λίγες μέρες το Joker σε 4k bluray νοικιασμένο από γνωστό videoclub .Εκτός από ότι είναι ταινιάρα, δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα από την ποιότητα του bluray.Το θέμα μου όμως και νομίζω πως είναι καιρός να το ανακινήσουμε,είναι το άθλιο hdr που βγάζει η τηλεόρασή μας.Ακόμα μία φορά αναγκάστηκα να κλείσω το hdr μέσα από τις ρυθμίσεις του xbox one για να μπορέσω να δω την ταινία σαν άνθρωπος.
Ξέρω θα με πείτε πάλι γκρινιάρη,υπερβολικό κλπ, αλλά θεωρώ απαράδεκτο σε μία τέτοια τηλεόραση,αυτής της τιμής και ποιότητας, να μη μπορούμε να απολαύσουμε μία τεχνολογία που είναι χρόνια στην αγορά και όντως κάνει τη διαφορά στις ταινίες.
Σκοτεινό,με μία σκιά από artifacts σε κινούμενα αντικείμενα και ανθρώπους, πιστεύω πως to hdr είναι unwatchable.Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα του android καθαρά ή της τηλεόρασης.Θα διορθωθεί ποτέ σε μελλοντική αναβάθμιση;Ασχολείται κανείς σε forums του εξωτερικού;Έχει τσιγκλίσει κανείς τη Sony;Μήπως θα έπρεπε να ασχοληθούμε εμείς σοβαρότερα;