Sony KD X850xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@front δες post #2

Δεν έχουν διαφορά.Η τοπολογία του οπίσθιου φωτισμού είναι Edge LED σε όλες τις KD-55X850xC.

Γιατι εχουν διαφορά στην τιμή της τάξεως των 100 με ποιο ακριβη την x8509C;

Απάντηση: Re: Sony KD X850xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά μια ερώτηση.
Χθες έβαλα ένα αρχείο 1080 για προβολή μέσω USB.
Η εικόνα που έβλεπα όταν έπαιζε το αρχείο από το Video app ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ενώ το ίδιο αρχείο όταν έπαιζε το VLC Player που κατέβασα ήταν εμφανώς χειρότερη.
Τι φταίει;

Ευχαριστώ.
Γενικά στις sony ο vlc είναι προβληματικός

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ της KD55X8509C και της KD55X8508C. Καπου διαβασα οτι το πανελ της KD55X8509C ειναι DirectLed και της KD55X8508C edge-Led, ισχυει?
Στις 65αρες ειναι backlit στις 55αρες edge

55"...[prad.de]...Sony KD-55X8505C review...http://www.prad.de/new/tv/2016/test-sony-kd-55x8505c.html

μετάφραση google de to en

ausstattung1.jpg

source photo:[prad.de]

Χαιρετώ την παρέα!
Έχω κι εγώ τη συγκεκριμένη τηλεόραση και απολαμβάνω την εξαιρετική εικόνα της,
προς το παρόν σε ταινίες από τον MED600X3D mediaplayer που διαθέτω.
Όμως εφόσον πρόκειται για έξυπνη τηλεόραση, ένα από τα ζητούμενα είναι το streaming.
Αν μπορεί κάποιος, θα ήθελα να μάθω:
1. Πώς εγκαθιστώ το PopcornTime.
Εγκατέστησα μέσω Kodi το αρχείο plugin.video.kodipopcorntime-0.6.5,
to add-on προστέθηκε, αλλά όταν πάω να το χρησιμοποιήσω, μου βγάζει error.
2. Πώς μπορώ να κάνω την TV μου να "βλέπει" τον iMac και το iPhone μου.
Ευχαριστώ, προκαταβολικά!

Δεν το χρειάζεται τι Popcorn..με το kodi Είσαι καλυμμένος

Re: Απάντηση: Sony KD X850xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδή; Με κάποιο άλλο add-on;
Πώς και πού κάνω αναζήτηση γι' αυτό που θέλω να δω;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

1.Το κατεβάζεις και το εγκαθιστάς μέσω es file explorer (usb,cloud)

2.AirPlay/DLNA Receiver LITE)

AirPlay/DLNA Receiver(PRO)

Ευχαριστώ. Θα κοιτάξω να μάθω πώς λειτουργεί το es file explorer!

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να εγκαταστησω το Popcorn ακόμα.
Απλά απεγκατέστησα την προηγούμενη αποτυχημένη απόπειρα και προσπαθώντας
να ξαναδοκιμάσω, μου λέει ότι η εγκατάσταση απέτυχε ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD X850xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδή; Με κάποιο άλλο add-on;
Πώς και πού κάνω αναζήτηση γι' αυτό που θέλω να δω;

Ευχαριστώ. Θα κοιτάξω να μάθω πώς λειτουργεί το es file explorer!
Ψάξε στο ίντερνετ για τα addons you kodi

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD X850xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ. Και πρώτα-πρώτα γιατί έμαθα για το Addon Installer!

Κατοχος της KD 55X8509C απο τον Ιανουαριο του 2016.

Μετα απο 6 μηνες χρησης εχω να πω τα παρακατω στους κατοχους και μελλοντικους αγοραστες της...

1) Απιστευτη εικονα σε υλικο HD-4Κ (9 στα 10 απο εμενα)
2) Στα τηλεοπτικα μετρια εως καλη εικονα (7 στα 10 απο εμενα)
3) Απιστευτη εμπειρια gaming που την εχω συνδεμενη με στο PC με HDMI 2.0 και αναλυση 4Κ (10 στα 10 απο εμενα)
4) Πολυ Lag μεσα στο μενου της, αυτο ειναι ενα θεματακι που ελπιζω με μελλοντικες αναβαθμισεις να στρωσει καπως, γιατι για να εξαλειφθει πληρως δενννννν, η τηλεοραση εχει το ιδιο Lag στο μενου της με την 46HX850 που ειχα αγορασει το 2011 (5 στα 10 απο εμενα)
5) Το δευτερο τηλεχειρηστηριο NFC μια λειτουργει, μια δεν λειτουργει, ειναι με τις ωρες του. Δε με πολυνοιαζει εν τελη, γιατι δεν το χρησημοποιω και τοσο πολυ (2 στα 10 απο εμενα)
6) Πεντε χρονια πληρης εγγυηση απο την SONY, απλα οτι καλυτερο για να εισαι ησυχος και φυσικα αυξανει την μεταπωλητικη αξια της τηλεορασης (10 στα 10 απο εμενα)

Εαν ξαναγοραζα τηλεοραση τωρα, παλι την ιδια θα επερνα για την εικονα της και μονο.

Γενικη βαθμολογια 8 στα 10 απο εμενα.

Γεια σας και απο μενα.Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω την 55X8507C υπαρχει καποια ουσιωδεις διαφορα με την 8509;Την βρηκα στα 999 ευρω.

Γεια σας και απο μενα.Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω την 55X8507C υπαρχει καποια ουσιωδεις διαφορα με την 8509;Την βρηκα στα 999 ευρω.

Τα γραφει ολα στη πρωτη σελιδα αυτο του θεματος.

Κατοχος της KD 55X8509C απο τον Ιανουαριο του 2016.

Μετα απο 6 μηνες χρησης εχω να πω τα παρακατω στους κατοχους και μελλοντικους αγοραστες της...

1) Απιστευτη εικονα σε υλικο HD-4Κ (9 στα 10 απο εμενα)
2) Στα τηλεοπτικα μετρια εως καλη εικονα (7 στα 10 απο εμενα)
3) Απιστευτη εμπειρια gaming που την εχω συνδεμενη με στο PC με HDMI 2.0 και αναλυση 4Κ (10 στα 10 απο εμενα)
4) Πολυ Lag μεσα στο μενου της, αυτο ειναι ενα θεματακι που ελπιζω με μελλοντικες αναβαθμισεις να στρωσει καπως, γιατι για να εξαλειφθει πληρως δενννννν, η τηλεοραση εχει το ιδιο Lag στο μενου της με την 46HX850 που ειχα αγορασει το 2011 (5 στα 10 απο εμενα)
5) Το δευτερο τηλεχειρηστηριο NFC μια λειτουργει, μια δεν λειτουργει, ειναι με τις ωρες του. Δε με πολυνοιαζει εν τελη, γιατι δεν το χρησημοποιω και τοσο πολυ (2 στα 10 απο εμενα)
6) Πεντε χρονια πληρης εγγυηση απο την SONY, απλα οτι καλυτερο για να εισαι ησυχος και φυσικα αυξανει την μεταπωλητικη αξια της τηλεορασης (10 στα 10 απο εμενα)

Εαν ξαναγοραζα τηλεοραση τωρα, παλι την ιδια θα επερνα για την εικονα της και μονο.

Γενικη βαθμολογια 8 στα 10 απο εμενα.
Και γω ως κατοχος απο τον φεβρουαριο του 2016 συμφωνω με τα παραπανω (οσον αφορα το nfc εχω διαπιστωσει οτι με κινητο σονυ δουλευει αψογα με s6 που χω εγω δεν δουλευε σωστα αλλα γενικα ειναι εντελως ασημαντο feature).

Θα αναφερω μονο τα 2 αρνητικα που με χαλανε: 1ον Η αργη αποκριση στα μενου ωρες ωρες γινεται εκνευριστικη, αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα της google ελπιζω με το 6,0 να φτιαξει, επισης εχει αδυναμο cpu οποτε ευθυνεται και αυτο σε σημαντικο βαθμο (γι αυτο καλο ειναι οταν την ανοιξεις να περιμενεις 10δευτ τουλαχιστον να φορτωσει τα παντα) και
2ον δεν εχει local dimming, θα επρεπε να ειναι backlit, για τα λεφτα που ζηταει, σαν την 65αρα της ιδιας σειρας.