Έχεις καταλάβει ακριβώς πως δουλεύουν αυτές οι ρυθμίσεις;Παιδια εδω και μερικες μερες η τηλεοραση δεν μου κλεινει οταν ειναι idle ενω την εχω στη 1 ωρα...
Τι μπορει να φταει?
Έχεις καταλάβει ακριβώς πως δουλεύουν αυτές οι ρυθμίσεις;
Εγώ όχι...
ΟκΠαλια με τα ιδια settings αν δεν παταγα κανα κουμπι απο το remote για μια ωρα η tv εκλεινε!!
τωρα οχι
H tv λειτουργει κανονικα απο τα κουμπια της και μεσω wifi εφαρμογης. Το remote δεν λειτουργει. Ο πατερας μου λεει οτι κοιμηθηκε, ξυπνησε και δεν λειτουργουσε, αν και πιστευω οτι εκανε βρωμοδουλεια. Ή του επεσε ή εριξε κατι στο κοντρολ ή σκαλισε κατι στην tv. Εχει μια ταση να σκαλιζει πραγματα που δεν καταλαβαινει...Αν έχει κολλήσει η τηλεόραση πρέπει να βγάλεις την τηλεόραση από την πρίζα να περιμένεις λιγο και να την ξαναβάλεις
Με πηρε τηλεφωνο ο πατερας μου οτι ξυπνησε το μεσημερι και πηγε να κλεισει την tv και δεν επιανε το remote. Το φωνητικο δουλευει αλλα τιποτε αλλο. Του ειπα να βγαλει τις μπαταριες για ενα λεπτο να κρατησει το power 3 δευτερολεπτα , να βαλει νεες μπαταριες και να δοκιμασει. Η λυση ηταν απο forum της Sony. Δεν επιασε. Ουτε το xiaomi κινητο της μητερας μου ανταποκρινεται με τις IRDA του. Καμια ιδεα; Παει για service η tv;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.