songless_bird
AVClub Fanatic
Είσαι τυχερός . Ήλπιζα και εγώ να ήταν έτσι απλό αλλά έπεσα στο προβληματικό εξάρτημα. Και από ότι διαβάζω είναι το πιο συνηθισμένο....
Είσαι τυχερός . Ήλπιζα και εγώ να ήταν έτσι απλό αλλά έπεσα στο προβληματικό εξάρτημα. Και από ότι διαβάζω είναι το πιο συνηθισμένο....
Απο την αρχη το remote εδειχνε στιγμες ανυπακοης , αλλα θεωρησαμε οτι εφταιγε το android tv.Παντως αυτό το συνηθισμενο πρόβλημα που αναφέρεις ,με αγχωσε λιγο.Ελπιζω να μην το παθω και εγω.Ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα με το σερβις και να πανε όλα καλα.
Δε μπορείς να στείλεις μόνο το τηλεκοντρόλ;Απο την αρχη το remote εδειχνε στιγμες ανυπακοης , αλλα θεωρησαμε οτι εφταιγε το android tv.
Το Σαββατο θα την συσκευασω και Δευτερα πρωι θα παει στην Sony και θα την παρουμε την ιδια μερα. Δεν εμπλεξα με το Public γιατι η TV θα εφευγε απο το σπιτι με courier ( μπρρρρρ ) θα πηγαινε σε οποιο service ηθελαν αυτοι και θα την εφερναν μετα απο 1-2 εβδομαδες.
Άκυρο, τώρα είδα τι πρόβλημα υπ´αρχει...Δε μπορείς να στείλεις μόνο το τηλεκοντρόλ;
Απο την αρχη το remote εδειχνε στιγμες ανυπακοης , αλλα θεωρησαμε οτι εφταιγε το android tv.
Το Σαββατο θα την συσκευασω και Δευτερα πρωι θα παει στην Sony και θα την παρουμε την ιδια μερα. Δεν εμπλεξα με το Public γιατι η TV θα εφευγε απο το σπιτι με courier ( μπρρρρρ ) θα πηγαινε σε οποιο service ηθελαν αυτοι και θα την εφερναν μετα απο 1-2 εβδομαδες.
αν την πάμε πριν τις 12 το πρωί ναι. Ο τεχνικός μου είπε ότι είχε το ανταλλακτικό στα χέρια του από την Τρίτη.Δηλαδη θα την παρεις επι τοπου και απλά θα σου φτιαξουν τον αισθητηρα?Μια χαρα τοτε.
Παίδες εν αναμονή της νέας τηλεόρασης θα ήθελα τα φώτα σας:
μήπως θα πρέπει να αναβαθμίσω τα καλώδια HDMI (κάποια ή όλα) που έχω με την παλιά τηλεόραση (Sony 46W5500 του 2009);
Διαβάζω για διάφορους τύπους HDMI και έχω ψιλοχαθεί.
Οι συσκευές που θα συνδεθούν είναι PS3, PS4 Pro, Blue-Ray player, Media Player. Στο δίκτυο στο συνδέεται ασύρματα.
Δοκίμασε αυτά που έχεις μπορεί να μη χρειάζονται αλλαγή.
Παίδες εν αναμονή της νέας τηλεόρασης θα ήθελα τα φώτα σας:
μήπως θα πρέπει να αναβαθμίσω τα καλώδια HDMI (κάποια ή όλα) που έχω με την παλιά τηλεόραση (Sony 46W5500 του 2009);
Διαβάζω για διάφορους τύπους HDMI και έχω ψιλοχαθεί.
Οι συσκευές που θα συνδεθούν είναι PS3, PS4 Pro, Blue-Ray player, Media Player. Στο δίκτυο στο συνδέεται ασύρματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.