Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είσαι τυχερός . Ήλπιζα και εγώ να ήταν έτσι απλό αλλά έπεσα στο προβληματικό εξάρτημα. Και από ότι διαβάζω είναι το πιο συνηθισμένο....

Παντως αυτό το συνηθισμενο πρόβλημα που αναφέρεις ,με αγχωσε λιγο.Ελπιζω να μην το παθω και εγω.Ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα με το σερβις και να πανε όλα καλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παντως αυτό το συνηθισμενο πρόβλημα που αναφέρεις ,με αγχωσε λιγο.Ελπιζω να μην το παθω και εγω.Ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα με το σερβις και να πανε όλα καλα.
Απο την αρχη το remote εδειχνε στιγμες ανυπακοης , αλλα θεωρησαμε οτι εφταιγε το android tv.

Το Σαββατο θα την συσκευασω και Δευτερα πρωι θα παει στην Sony και θα την παρουμε την ιδια μερα. Δεν εμπλεξα με το Public γιατι η TV θα εφευγε απο το σπιτι με courier ( μπρρρρρ ) θα πηγαινε σε οποιο service ηθελαν αυτοι και θα την εφερναν μετα απο 1-2 εβδομαδες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο την αρχη το remote εδειχνε στιγμες ανυπακοης , αλλα θεωρησαμε οτι εφταιγε το android tv.

Το Σαββατο θα την συσκευασω και Δευτερα πρωι θα παει στην Sony και θα την παρουμε την ιδια μερα. Δεν εμπλεξα με το Public γιατι η TV θα εφευγε απο το σπιτι με courier ( μπρρρρρ ) θα πηγαινε σε οποιο service ηθελαν αυτοι και θα την εφερναν μετα απο 1-2 εβδομαδες.
Δε μπορείς να στείλεις μόνο το τηλεκοντρόλ;

Δε μπορείς να στείλεις μόνο το τηλεκοντρόλ;
Άκυρο, τώρα είδα τι πρόβλημα υπ´αρχει...

Δηλαδη θα την παρεις επι τοπου και απλά θα σου φτιαξουν τον αισθητηρα?Μια χαρα τοτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδη θα την παρεις επι τοπου και απλά θα σου φτιαξουν τον αισθητηρα?Μια χαρα τοτε.
αν την πάμε πριν τις 12 το πρωί ναι. Ο τεχνικός μου είπε ότι είχε το ανταλλακτικό στα χέρια του από την Τρίτη.

τελικα τι εχει γινει με το update? εμενα δεν μου εχει ερθει καποια ενημερωση οτι χρειαζεται update

Σύνδεσα την οθόνη στον Yamaha z7 και δεν έχω καθόλου ήχο. Πηγή είναι το lx 71 της pioneer. Πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση ?

Όταν αποσυνδέω το hdmi από την οθόνη ο ενισχυτής παίζει κανονικά. Μόλις το συνδέσω δεν ακούγεται τίποτα. Τι κάνω λάθος?

Στον μενού του ενισχυτή στην επιλογή hdmi audio ήταν επιλεγμένο το amp. Το έβαλα στο amp + tv και τώρα έχω ήχο. Στην οθόνη του ενισχυτή όμως δεν εμφανίζεται η ένδειξη hd master audio αλλά PCM. Τι διαφορά έχει ?

Καλησπέρα παιδιά. Πήρα πριν δυο βδομάδες την X9005F τη 49αρα. Άψογη κατά τα αλλά αλλά έχει ένα θέμα και θέλω να δω αν το έχει συναντήσει κανείς. Πρόσεξα ότι όταν υπάρχει ένα στατικό φόντο με ομοιόμορφο χρώμα, πχ η μπλε οθόνη settings του PS4 ή βάζοντας ένα ομοιόμορφο φόντο όταν συνδέω το pc με την Tv, στοιχεία που έχουν λευκές οριζόντιες γραμμές (το κάνει μόνο στις οριζόντιες και όχι στις κάθετες!), όπως παράθυρα των windows η πλαίσια στα settings του PS4, εμφανίζουν κάτι σαν επέκταση, πιο αχνή αρκετα, σαν ghosting, προς τις δυο πλευρές τις οθόνης. Έχεις δηλαδή ένα λευκό παράθυρο και αριστερά και δεξιά είναι σαν να επεκτείνεται το παράθυρο αχνά προς την άκρη της οθόνης. Δεν είναι blooming γιατί δεν είναι γύρω από το αντικείμενο και είναι μόνο στον οριζόντιο άξονα. Εάν μετακινήσεις το παράθυρο στην οθόνη μετακινούνται και τα είδωλα. Δοκίμασα αλλά καλώδια HDMI, άλλες θύρες ακόμα και σε στικάκι USB έβαλα μια εικόνα. Πήγα και σε τέσσερα μαγαζιά και δοκίμασα το στικάκι σε άλλες X900F. Στις 2 το έκανε, στις άλλες δυο όχι. Να πω ότι αν βάλεις τα χρώματα στο cool το πρόβλημα μειώνεται αισθητά.
Δεν φαίνεται να επηρεάζει τα βίντεο η και το gaming αλλά και μόνο που υπάρχει με προβληματίζει. Καμία ιδέα?

Παίδες εν αναμονή της νέας τηλεόρασης θα ήθελα τα φώτα σας:
μήπως θα πρέπει να αναβαθμίσω τα καλώδια HDMI (κάποια ή όλα) που έχω με την παλιά τηλεόραση (Sony 46W5500 του 2009);
Διαβάζω για διάφορους τύπους HDMI και έχω ψιλοχαθεί.
Οι συσκευές που θα συνδεθούν είναι PS3, PS4 Pro, Blue-Ray player, Media Player. Στο δίκτυο στο συνδέεται ασύρματα.

μήπως θα πρέπει να αναβαθμίσω τα καλώδια HDMI (κάποια ή όλα) που έχω με την παλιά τηλεόραση (Sony 46W5500 του 2009);
Οι συσκευές που θα συνδεθούν είναι PS3, PS4 Pro, Blue-Ray player, Media Player. Στο δίκτυο στο συνδέεται ασύρματα.

Καλημέρα Skakinen,

Δοκίμασε αυτά που έχεις μπορεί να μη χρειάζονται αλλαγή.

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν θες να έχεις 4Κ με 60hz, πχ συνδέοντας το PC, χρειάζεσαι HDMI 2.0. Αλλιώς θα έχεις 4κ μεν, αλλά με χαμηλότερη συχνότητα. (Δεν θυμάμαι αν είναι 24hz ή 30hz)

Τα περί συχνοτήτων δεν τα κατέχω. PC δεν θα συνδέεται. Μόνο PS3, PS4 Pro, Blue-Ray player, Media Player. Οπότε το ζητούμενο είναι η καλύτερη ποιότητα εικόνας για τις συσκευές αυτές.