Εννοούμε να πατήσεις το πλήκτρο που σου δείχνει ποιές εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο.Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μετά την αναβάθμιση σε 8.
Same Sh1t...Different Day
Καλησπέρα όταν την αγόρασα είχε android 7 και το movie player έπαιζε κανονικά! Απο τότε που έγινε η αναβάθμιση στο android 8 οι ίδιες ταινίες που πριν επαιζαν κανονικά καθώς και άλλες πλέον μετά απο 35-40 λεπτά παγώνει ο player και δεν αποκρίνεται! Αν κάνω hard reset και την ξανανοίξω πάλι παγώνει μετά απο 40 λεπτά περίπου! Έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια!
Το πρόβλημά το έχω ψάξει στο forum της sony.uk και το έχουν και άλλοι το πρόβλημα!Έδωσα 1500ευρώ για να έχω τηλεόραση και να βλέπω ταινίες! Αυτό είναι απαράδεκτο
Με kodi δεν έχω πρόβλημα ! Αλλά αυτό δεν είναι λύση....
Καλημέρα και σε μένα μια από τα ίδια, μετά από τα 40’ κολλάει και σταματάει να παίζει.
Στο forum της Sony σε ένα γρήγορο ψάξιμο δεν είδα να το αναφέρει κανείς για την 9005.
Έβαλα Kodi, Nova, MX.
Έχει αρχίσει να μου δημιουργείται η εντύπωση ότι κατά την αφαίρεση του TrueHD, "πειράζεται" με κάποιο τρόπο και το DTS και στο μεν native player έχει κολλήματα, στους άλλους τρεις είτε δεν το στέλνουν στον ενισχυτή, είτε αυτός δεν το "βλέπει". Το τελευταίο το λέω γιατί μερικές φορες, κατά την έναρξη αναπαραγωγής μου βγάζει πολυκάναλο (και ανάβουν και τα εικονίδια των 5.1 ηχείων στην οθόνη) και σε μισό δευτερόλεπτο γυρνάει σε prologicII
EDIT: Υπάρχει περίπτωση αν τα δύο audio tracks που έχουν μέινει στο αρχείο να είναι DTS-HD MA και κάτι άλλο (πχ απλο DD), το καλώδιο HDMI αν δεν είναι αρκετά γρήγορο/καλό να μη μπορεί να μεταφέρει όλη τη πληροφορία και για αυτό το DRS_HD MA είτε να κολλάει είτε ο ενισχυτής να το βλέπει στιγμιαία ως πολυκάναλο αλλά μετά να γυρνάει σε prologicII?
Δοκίμασες εκτός από το HDMI να έχεις και οπτικό από την tv στον avr;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.