Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασε 5ghz και speedport plus της cosmote
Πως μπορείς να το ορισεις να μπαίνει στα 5 Ghz? Με διαφορετικά ssid?

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα, το τηλεχειριστήριο δεν αποκρίνεται, τι κάνουμε;

Την έβγαλα από την πρίζα και πάλι τα ίδια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Sony KD XE9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εντελώς ξαφνικά το telecontrol δεν ανταποκρίνεται!

Τη έβγαλα για λίγο από την πρίζα και πάλι τα ίδια, τι κάνουμε;

Αλλαξε μπαταριες στο κοντρολ αφου το αφησεις κανενα λεπτο χωρις αυτες. Δοκιμασε αν εχεις καποιο κινητο xiaomi που εχει irda αν η Tv ανταποκρινεται. Αν οχι τοτε σου καηκε και εσενα το Irda πανω στην τηλεοραση. Καλεις την αντιπροσωπεια, την συσκευαζεις και την παιρνουν.

Ευτυχώς λύθηκε. Έβγαλα μπαταρίες για 5 λεπτά, την έβγαλα 2 φορές από την πρίζα για κάνα δεκάλεπτο, και όλα οκ.

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο Android 8 (εγώ έχω 7)τα παιδιά έχουν πει ότι δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα.
Πατα alt+tab απο πληκτρολογιο και θα αφαιρείς μια μια η και ολες.

Καλησπερα, το τηλεχειριστήριο δεν αποκρίνεται, τι κάνουμε;

Την έβγαλα από την πρίζα και πάλι τα ίδια.

Χμμμ και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος! Ενώ την παρουσίασαν με τα καλύτερα λόγια, παρατήρησα πολλές φορές πολλά κολλήματα. Αδιανότητο για συσκευή τηλεόρασης Σόνυ! Την έχω τώρα πάνω από ενάμιση-δυο χρόνια (65άρα), και μου 'πρηξε το σηκώτι που λένε, εξαιτίας των κολλημάτων της. Είχα πάρει δυο, τη μία (55άρα) τη χάλασα μόνος μου, άσκησα κατά λάθος μια κάποια πίεση στην επιφάνειά της και χάλασε η οθόνη! Ρώτησα πόσο πάει η αντικατάσταση του πάνελ της 55άρας, μου ζήτησαν 1400 ευρώ. και τωρα (μετά από ένα μήνα από τη ζημιά) την έχουν προσφορά (για ξεστοκάρισμα) 798 ή 898 ευρώ νομίζω!

Με το τελευταίο αυτόματο update της (πριν μια εβδομάδα), δείχνει ότι "έστρωσε"! Βέβαια είναι μικρό διάστημα δοκιμής η μια εβδομάδα!

Με τις συνδέσεις ήχου της; Κι εδώ πρόβλημα. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ!

ΥΓ. Υπόψη ότι αυτά που παρατήρησα να συμβαίνουν στη σόνυ αυτή ήταν πρωτόγνωρα για τηλεόραση Σόνυ. Συμπτωματικά - όμως - βρέθηκε ότι το σπίτι μου για καιρό, πάνω από δυο μήνες, είχε πτώση τάσης - είχε τάση 200-202 βολτ. Είχε φθαρεί ένα εξωτερικό χοντρό καλώδιο σύνδεσης της ΔΕΔΗΕ από την κολώνα του δικτύου στο ρολόι του σπιτιού μου, ηλικίας άνω των 50 ετών! Και αυτή η πτώση τάσης, μου στοίχισε 2 πλυντήρια πιάτων, έναν εκτυπωτή, 1 μεγάλο ψυγείο κι έναν ενισχυτή (κάπως). Κι ίσως μίκρυνε τη ζωή σε άλλες μου συσκευές. Από όσα μου είπαν οι επαγγελματίες της αγοράς, συνήθως σε πτώση τάσης χαλάνε συνήθως - πρώτες οι συσκευές που έχουν μοτέρ. Αλλά δεν αποκλείονται και οι άλλες συσκευές. Η ΔΕΔΗΕ το παραδέχτηκε, εξάλλου αυτή έφτιαξε τη βλάβη, στο δικό της μέρος ήταν η βλάβη, αλλά παραδέχτηκε ζημιά-έδινε αποζημίωση ως 400 ευρώ αν είχα νυχτερινό ή ως 300 ευρώ αν είχα απλό ρεύμα οικιακής χρήσης. Εγώ με αποδείξεις είχα ζημιές (έκανα αντίστοιχες αγορές) 2.000 ευρώ! Ο ΣτΚ όπου κατέφυγα, της έριξε τις ευθύνες - της ζήτησε να με αποζημιώσει με 900 και ευρώ... η ΔΕΔΗΕ δεν το δέχτηκε - και τώρα θα της κάνω αγωγή αποζημίωσης. Τα λέω αυτά.... για να υποψιαστείς αν έχεις προβλήματα και με άλλες ηλεκτρικές συσκευές... μήπως σου έχει πέσει η τάση. Καλείς έναν ηλεκτρολόγο, και βάζει μια ακίδα πολύμετρου σε μια πρίζα - και βλέπει αν υπάρχει πτώση! Ακραία περίπτωση... αλλά καμιά φορά μπορεί να συμβαίνει!

Προσωπικά με 65αρα & Android 8, δεν έχω καθόλου κολλήματα, ούτε πρόβλημα με συνδέσεις ήχου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, κανένα χρόνο που την έχω.

Σε κανένα ιντερνετικό review του συγκεκριμένου μοντέλου, δεν είδα 5 αστέρια. Πού είναι η παλιά εποχή, που μόνο με την αναγγελία κατασκευής κάποιου μοντέλου της σόνυ, οι γράφοντες του χώρου, της έβαζαν "αβλεπή" 5 αστέρια!

Σε κανένα ιντερνετικό review του συγκεκριμένου μοντέλου, δεν είδα 5 αστέρια. Πού είναι η παλιά εποχή, που μόνο με την αναγγελία κατασκευής κάποιου μοντέλου της σόνυ, οι γράφοντες του χώρου, της έβαζαν "αβλεπή" 5 αστέρια!

Θα παρακαλούσα να μείνουμε στα του τόπικ.

Όποιος έχει πρόβλημα στο να περάσει πολυκαναλο ήχο στον ενισχυτή του, να εγκαταστήσει τον nplayer. Εμένα με έσωσε γιατί κανένα άλλο Player πλην του native player και του Netflix δεν μου έκανε spdif pass-through τον ήχο στον ενισχυτή . Δεν νομίζω να υπάρχει στο appstore. Κατεβάζεις το apk σε usb stick και το κάνεις από εκεί εγκατάσταση στην τηλεόραση. Μόλις το εγκαταστήσετε, πηγαίνετε στα Settings του Player και κάντε enable όλα τα format του ήχου.

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους.
Από netflix μέσω arc παίρνω ήχο atmos από τον ενισχυτή μου.
Δεν έχω όμως καταφέρει το ίδιο όταν αναπαράγω ταινία μέσω σκληρού δίσκου συνδεδεμένου στην τηλεόραση.
Κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν γίνεται;

Καλημέρα σε όλους.
Από netflix μέσω arc παίρνω ήχο atmos από τον ενισχυτή μου.
Δεν έχω όμως καταφέρει το ίδιο όταν αναπαράγω ταινία μέσω σκληρού δίσκου συνδεδεμένου στην τηλεόραση.
Κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν γίνεται;
Καλησπέρα atmos παίρνεις από την εφαρμογή της tv ή από εξωτερικό tv box.
Σε ρωτάω γιατί atmos ούτε από την εφαρμογή της tv ούτε από tv box έχω καταφέρει να πάρω.
Έχω τον pioneer vsx 930 και η tv είναι συνδεδεμένη με το arc της tv στο αντίστοιχο hdmi του ενισχυτή, με καλώδια hdmi 2.0. Όταν είχα συνδέσει ένα nuc με 8ης γενιάς επεξεργαστή i7 πήρα atmos μέσω του power dvd και με κανένα άλλο player (ούτε με mpc με madvr)

Καλησπέρα atmos παίρνεις από την εφαρμογή της tv ή από εξωτερικό tv box.
Σε ρωτάω γιατί atmos ούτε από την εφαρμογή της tv ούτε από tv box έχω καταφέρει να πάρω.
Έχω τον pioneer vsx 930 και η tv είναι συνδεδεμένη με το arc της tv στο αντίστοιχο hdmi του ενισχυτή, με καλώδια hdmi 2.0. Όταν είχα συνδέσει ένα nuc με 8ης γενιάς επεξεργαστή i7 πήρα atmos μέσω του power dvd και με κανένα άλλο player (ούτε με mpc με madvr)

Συγνώμη φίλε αλλά δεν έχω καταλάβει τι με ρωτάς. Αν κατάλαβα καλά και οι δύο δεν μπορούμε να πάρουμε atmos από την τηλεόραση, σωστά;

Καλησπέρα.

Οποίος μπορει ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα παρακάτω γραφόμενα.

1. Η τηλεοραση πριν δεχθεί το update (Oreo 8) ειχε μονο HDR 10 το οποιο ηταν άκρως ικανοποιητικό. Απο το Oreo και μετα ενεργοποιήθηκε το Dolby vision του οποίου η υλοποίηση ειναι τραγική καθώς ειναι πολυ σκοτεινή. Επιπλέον ειναι αναγκαστική η χρήση του καθώς δε μπορει να απενεργοποιηθεί ουτε υπαρχει επιλογή στον χρήστη να επιλέξει έστω μεταξύ HDR10 και DOLBY VISION.
2. Παναργη σε ολους τους τομείς, με πιο χαρακτηριστική και ενοχλητική την αλλαγή εντασης ήχου όπου μπορει να παρει μέχρι και 10 δευτερολεπτα να την αντιληφθεί και να κανει την αλλαγή.
3. Με το update αλλαξε η υλοποίηση του αλγορίθμου blooming με χειρότερα αποτελέσματα/υλοποίηση συγκριτικά με πριν.

Ευχάριστω.

Καλησπέρα.

1. Η τηλεοραση πριν δεχθεί το update (Oreo 8) ειχε μονο HDR 10 το οποιο ηταν άκρως ικανοποιητικό. Απο το Oreo και μετα ενεργοποιήθηκε το Dolby vision του οποίου η υλοποίηση ειναι τραγική καθώς ειναι πολυ σκοτεινή. Επιπλέον ειναι αναγκαστική η χρήση του καθώς δε μπορει να απενεργοποιηθεί ουτε υπαρχει επιλογή στον χρήστη να επιλέξει έστω μεταξύ HDR10 και DOLBY VISION.
2. Παναργη σε ολους τους τομείς, με πιο χαρακτηριστική και ενοχλητική την αλλαγή εντασης ήχου όπου μπορει να παρει μέχρι και 10 δευτερολεπτα να την αντιληφθεί και να κανει την αλλαγή.
3. Με το update αλλαξε η υλοποίηση του αλγορίθμου blooming με χειρότερα αποτελέσματα/υλοποίηση συγκριτικά με πριν.

Ευχάριστω.
1 Doldy Vision εχει και με το android 7 . Ποτε δεν ειχες επιλογη γιατι δεν ειναι κατι επιλεξιμο. Ειναι τι υποστηριζει το περιεχομενο που προβαλεται στην TV.
2 Θελει ανα τακτα διαστηματα ενα restart ή κλεισιμο των εφαρμογων που εχουν μεινει στο παρασκηνιο. Υπαρχουν καποια σχετικα video στο youtube ωστε να ειναι πιο γρηγορο το android TV
3 Δεν γνωριζω γιατι την εχουμε αφησει στο android 7.

Καλησπέρα.

Ευχάριστω.

Μιας και δεν πρόλαβα να την δουλέψω αρκετά πρίν το update το μονο που έχω να πω είναι ότι η δικιά μου δεν λαγκάρει πουθενά και δεν είναι αργή. Αν έχει σημασία δεν την έχω φορτώσει με εφαρμογές

Τελικά είναι κανέας που δοκίμασε το update που βγήκε πριν 1-2 μήνες να μας πει αν είδε διαφορές;
Μου το πετάει συνέχεια αλλά το σκέφτομαι να το βάλω...