Πως μπορείς να το ορισεις να μπαίνει στα 5 Ghz? Με διαφορετικά ssid?Δοκίμασε 5ghz και speedport plus της cosmote
Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως μπορείς να το ορισεις να μπαίνει στα 5 Ghz? Με διαφορετικά ssid?Δοκίμασε 5ghz και speedport plus της cosmote
Αλλαξε μπαταριες στο κοντρολ αφου το αφησεις κανενα λεπτο χωρις αυτες. Δοκιμασε αν εχεις καποιο κινητο xiaomi που εχει irda αν η Tv ανταποκρινεται. Αν οχι τοτε σου καηκε και εσενα το Irda πανω στην τηλεοραση. Καλεις την αντιπροσωπεια, την συσκευαζεις και την παιρνουν.Εντελώς ξαφνικά το telecontrol δεν ανταποκρίνεται!
Τη έβγαλα για λίγο από την πρίζα και πάλι τα ίδια, τι κάνουμε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πατα alt+tab απο πληκτρολογιο και θα αφαιρείς μια μια η και ολες.Στο Android 8 (εγώ έχω 7)τα παιδιά έχουν πει ότι δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα.
Καλησπερα, το τηλεχειριστήριο δεν αποκρίνεται, τι κάνουμε;
Την έβγαλα από την πρίζα και πάλι τα ίδια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε κανένα ιντερνετικό review του συγκεκριμένου μοντέλου, δεν είδα 5 αστέρια. Πού είναι η παλιά εποχή, που μόνο με την αναγγελία κατασκευής κάποιου μοντέλου της σόνυ, οι γράφοντες του χώρου, της έβαζαν "αβλεπή" 5 αστέρια!
Καλησπέρα atmos παίρνεις από την εφαρμογή της tv ή από εξωτερικό tv box.Καλημέρα σε όλους.
Από netflix μέσω arc παίρνω ήχο atmos από τον ενισχυτή μου.
Δεν έχω όμως καταφέρει το ίδιο όταν αναπαράγω ταινία μέσω σκληρού δίσκου συνδεδεμένου στην τηλεόραση.
Κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν γίνεται;
Καλησπέρα atmos παίρνεις από την εφαρμογή της tv ή από εξωτερικό tv box.
Σε ρωτάω γιατί atmos ούτε από την εφαρμογή της tv ούτε από tv box έχω καταφέρει να πάρω.
Έχω τον pioneer vsx 930 και η tv είναι συνδεδεμένη με το arc της tv στο αντίστοιχο hdmi του ενισχυτή, με καλώδια hdmi 2.0. Όταν είχα συνδέσει ένα nuc με 8ης γενιάς επεξεργαστή i7 πήρα atmos μέσω του power dvd και με κανένα άλλο player (ούτε με mpc με madvr)
ΣωσταΣυγνώμη φίλε αλλά δεν έχω καταλάβει τι με ρωτάς. Αν κατάλαβα καλά και οι δύο δεν μπορούμε να πάρουμε atmos από την τηλεόραση, σωστά;
1 Doldy Vision εχει και με το android 7 . Ποτε δεν ειχες επιλογη γιατι δεν ειναι κατι επιλεξιμο. Ειναι τι υποστηριζει το περιεχομενο που προβαλεται στην TV.Καλησπέρα.
Οποίος μπορει ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα παρακάτω γραφόμενα.
1. Η τηλεοραση πριν δεχθεί το update (Oreo 8) ειχε μονο HDR 10 το οποιο ηταν άκρως ικανοποιητικό. Απο το Oreo και μετα ενεργοποιήθηκε το Dolby vision του οποίου η υλοποίηση ειναι τραγική καθώς ειναι πολυ σκοτεινή. Επιπλέον ειναι αναγκαστική η χρήση του καθώς δε μπορει να απενεργοποιηθεί ουτε υπαρχει επιλογή στον χρήστη να επιλέξει έστω μεταξύ HDR10 και DOLBY VISION.
2. Παναργη σε ολους τους τομείς, με πιο χαρακτηριστική και ενοχλητική την αλλαγή εντασης ήχου όπου μπορει να παρει μέχρι και 10 δευτερολεπτα να την αντιληφθεί και να κανει την αλλαγή.
3. Με το update αλλαξε η υλοποίηση του αλγορίθμου blooming με χειρότερα αποτελέσματα/υλοποίηση συγκριτικά με πριν.
Ευχάριστω.
Καλησπέρα.
Οποίος μπορει ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα παρακάτω γραφόμενα.
1. Η τηλεοραση πριν δεχθεί το update (Oreo 8) ειχε μονο HDR 10 το οποιο ηταν άκρως ικανοποιητικό. Απο το Oreo και μετα ενεργοποιήθηκε το Dolby vision του οποίου η υλοποίηση ειναι τραγική καθώς ειναι πολυ σκοτεινή. Επιπλέον ειναι αναγκαστική η χρήση του καθώς δε μπορει να απενεργοποιηθεί ουτε υπαρχει επιλογή στον χρήστη να επιλέξει έστω μεταξύ HDR10 και DOLBY VISION.
2. Παναργη σε ολους τους τομείς, με πιο χαρακτηριστική και ενοχλητική την αλλαγή εντασης ήχου όπου μπορει να παρει μέχρι και 10 δευτερολεπτα να την αντιληφθεί και να κανει την αλλαγή.
3. Με το update αλλαξε η υλοποίηση του αλγορίθμου blooming με χειρότερα αποτελέσματα/υλοποίηση συγκριτικά με πριν.
Ευχάριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.