Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οποιοδήποτε ακουστικό που υποστηρίζει A2DP profile συνδέεται με την τηλεόραση...https://helpguide.sony.net/tv/faep1/v1/el/04-06_01.html
Το ξερω αυτο. Το θεμα ειναι να δουλευουν και σωστα με την τηλεοραση τα buds που εχω ενω δουλευουν αψογα με το κινητο στην τηλεοραση ετσι και τους ανεβασω την ενταση κοβεται ο ηχος.

Εγώ έχω αυτά https://www.soundcore.com/products/variant/spirit-pro/A34020F1

Το μόνο που με χαλάει είναι πως δεν συνδέονται αυτόματα με την τηλεόραση όταν τα ανοίξω. Πρέπει να κάνω pair κάθε φορά. Κάποιο άλλο θέμα δεν έχω.

Και κάτι ακόμα. Δεν μπορούν να είναι συνδεδεμένα σε παραπάνω από μία συσκευές συγχρόνως. Οπότε αν είναι ανοιχτό το bluetooth στο κινητό θα συνδεθούν εκεί αυτόματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσωπικά δουλεύω τα Bose QC35 με την τηλεοραση δεν έχω κανένα θέμα.

Ευχαριστώ πολύ. Αυτά τα settings τα θεωρείς ιδανικά και για xbox/playstation;

Για κονσόλα βάζεις Game Mode που σου απενεργοποιεί ούτως ή άλλως κάποιες επιλογές. Όσες μένουν ανοιχτές επιλέγεις με βάση τα γουστα σου.

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όταν βλέπω Netflix και έχει σκοτεινή σκηνή μόλις εμφανιστούν υπότιτλοι ασπρίζει ολόκληρη η οθόνη. Υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτο το πρόβλημα?

Πως γίνεται αυτο οταν η τηλεοραση ειναι full array local dimming 48 ζωνών; Αυτο που περιγράφει ο φίλος δεν γίνεται σε global dimming?

Παίξε με τις ρυθμίσεις, εγώ αυτό το πρόβλημα δε το έχω, ειδάλλως άφηνε ανοικτό ένα φως. Μια άλλη λύση είναι να μπες από περιβάλλον browser στις ρυθμίσεις του Netflix και να βάλεις διαφανείς τους υπότιτλους (παίξε και εκεί με το ποια ρύθμιση σε βολεύει).

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίξε με τις ρυθμίσεις, εγώ αυτό το πρόβλημα δε το έχω, ειδάλλως άφηνε ανοικτό ένα φως. Μια άλλη λύση είναι να μπες από περιβάλλον browser στις ρυθμίσεις του Netflix και να βάλεις διαφανείς τους υπότιτλους (παίξε και εκεί με το ποια ρύθμιση σε βολεύει).
Μια επισης καλη επιλογη ειναι το κιτρινο χρωμα για υποτιτλους

Η τηλεόραση μου εκανε μόνη της (ενώ το απέφευγα οπότε μου είχε ζητηθεί) την αναβάθμιση σε Android 8, δεν είδα κάποια σπουδαία διαφορά.
Στα θετικά ότι πλέον μπόρεσα να εγκ τον puffin browser κ το ότι δεν χαθηκε η δυνατότητα να κλείνω ανοικτές εφαρμογές με παρατεταμένο πάτημα του home.

Είσαι σίγουρος ότι σε πήγε στην οχτώ? Έχουν αναφέρει πολλοί χρήστες ότι χάνεται η δυνατότητα με το παρατεταμένο πάτημα το HOME

Same Sh1t...Different Day

Μετά από όσα διαβασα εδώ για την τηλεόραση, απο σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος της 55". Θα πρέπει τώρα να κάνω ένα καλό διάβασμα για τις ρυθμίσεις και να την μάθω. Έχω μια ερώτηση: το stand που την έβαλα προϋπήρχε οπότε την βίδωσα με της βίδες της. Ειναι οκ ή καλύτερα να πάρω άλλες μεγαλύτερες?

Καλημέρα... κοιτάζω τα εξουσιοδοτημένα σέρβις στην Αθήνα για να αντικαταστήσω τον δέκτη των υπερυρθων της tv, γιατί δεν πιάνει τίποτα πια από το τηλεκοντρόλ (έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν...). Βλέπω υπάρχουν 4 διαθέσιμα, έχετε να προτείνετε κάτι για εγγυημένη εργασία; ;

Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα... κοιτάζω τα εξουσιοδοτημένα σέρβις στην Αθήνα για να αντικαταστήσω τον δέκτη των υπερυρθων της tv, γιατί δεν πιάνει τίποτα πια από το τηλεκοντρόλ (έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν...). Βλέπω υπάρχουν 4 διαθέσιμα, έχετε να προτείνετε κάτι για εγγυημένη εργασία; ;

Εχεις δοκιμασει τα παντα πριν καταληξεις οτι χαλασε ο αισθητηρας;

Βγαλε τις μπαταριες απο το κοντρολ κανενα 5λεπτο...
Κλεισε την TV και βγαλε την απο την πριζα κανενα 10λεπτο
"Κοιτα" τον πομπο υπερυθρων στο κοντρολ μεσα απο την καμερα ενος κινητου να δεις μηπως δεν δουλέυει αυτος.

Σε οποιο σερβις και να πας παρε τηλεφωνο πρωτα να δεις αν εχουν το ανταλλακτικο. Ειναι κριμα για 1 ωρα δουλεια να στην κρατησουν 1 εβδομαδα μεχρι να το παραγγειλουν.

Ναι έχω κάνει τα πάντα από αυτά...Ε το ξέρω ότι θα είναι κρίμα να χάσω την τηλεόραση για μα εβδομάδα μόνο για κάτι τέτοιο, για αυτό ρώτησα αν έχει κάνεις εμπειρία!!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα κ βλέπουμε!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε, μην ανησυχεις και εγω πριν λιγο καιρο το ιδιο επαθα επικοινωνησα με astra service sony (googlare και τηλ η κλεισε ραντεβου ονλαιν, εγω τηλ) το οποιο μου συστησε το καταστημα sony center γλυφαδος οπου εγινε η αγορα και αμεσως την επομενη ημερα ηρθε ο τεχνικος πολυ εξυπηρετικος και συνεργασιμος και επι τοπου μεσα σε ενα 5λεπτο ετοιμη στον χωρο μου η τβ χωρις ταλαιπωρια και ανεξοδα μιας και με καλυπτε η εγγυηση

Α, ωραίος, Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Μόνο με την απόδειξη έγινε η δουλειά;;

Α, ωραίος, Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Μόνο με την απόδειξη έγινε η δουλειά;;

Ναι μαζι με το εγγραφο συμβασης σερβις sony που μου δοθηκε δωρο για 5ετια αλλα μην σε νοιαζει αν δεν εχεις κανει επεκταση εγγυησης αρκει και η αποδειξη αγορας μιας και αυτη φερει την εγγυηση, αν δεν κανω λαθος μεχρι 2ετη απο την αγορα. Καλες θεασεις η τβ ειναι η καλυτερη στην κατηγορια της πριν τις oled

Κ εγώ με επέκταση είμαι!... αύριο κιόλας θα πάρω τηλέφωνο, το βρήκα το σέρβις!