Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα,
Συνέδεσα τα AirPods (1st gen) και έπαιξαν μια χαρά . Ξαφνικά κόβεται ο ήχος και από τότε δεν ακούγεται τίποτε στα ακουστικά ενώ είναι συνδεδεμένα στην tv (ο ήχος από τα ηχεία έχει διακοπεί μόλις συνδέθηκαν τα AirPods) . Δοκίμασα unpair , pair again όλα γίνονται με τη μία, αλλά μόλις συνδέονται κόβεται ο ήχος από τα ηχείο και στα ακουστικά no sound at all.
Κάποιος που αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε?
Δεν έχω βάλει Oreo και γενικά η Tv δουλεύει απροβλημάτιστα.

Καλησπέρα,
Συνέδεσα τα AirPods (1st gen) και έπαιξαν μια χαρά . Ξαφνικά κόβεται ο ήχος και από τότε δεν ακούγεται τίποτε στα ακουστικά ενώ είναι συνδεδεμένα στην tv (ο ήχος από τα ηχεία έχει διακοπεί μόλις συνδέθηκαν τα AirPods) . Δοκίμασα unpair , pair again όλα γίνονται με τη μία, αλλά μόλις συνδέονται κόβεται ο ήχος από τα ηχείο και στα ακουστικά no sound at all.
Κάποιος που αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε?
Δεν έχω βάλει Oreo και γενικά η Tv δουλεύει απροβλημάτιστα.
Και γω το ιδο προβλημα εχω, με τα galaxy buds μαλλον φταιει το bluetooth της τηλεορασης. Οσω εχω ψαξει δεν εχω βρει καμια λυση.

Και γω το ιδο προβλημα εχω, με τα galaxy buds μαλλον φταιει το bluetooth της τηλεορασης. Οσω εχω ψαξει δεν εχω βρει καμια λυση.
Ίσως κάποιος με oreo λειτουργικό να μπορούσε να μας πει αν παίζει απροβλημάτιστα το Bluetooth.

Στο έπιπλο της τβ είχα αφημένο από πίσω ένα παλιό στερεοφωνικό. Η απόσταση αυτού με την τβ ήταν πολύ μικρή (μερικά εκατοστά) το έβγαλα και παρατήρησα βελτίωση του ήχου. Δε νομίζω να είναι ιδέα μου. Θυμάμαι που όταν την σεταρα είχε μια επιλογή για τις ρυθμίσεις ήχου με βάση την τοποθέτηση (σε έπιπλο ή σε τοίχο) που είχε και ένα εικονίδιο σε κάθε επιλογή με την κατεύθυνση του ήχου. Δε νομίζω να θυμάμαι τόσο λάθος, ας διορθώσει κάποιος. Η τωρινή απόσταση της τβ που παραμένει πάντα πάνω στο έπιπλο στα ποδαράκια της με τον τοίχο είναι 20 εκ. τουλάχιστον. Εσείς τον ήχο πως τον έχετε ρυθμίσει; επίσης αν και λίγο εκτός θέματος νομίζω, θεωρείτε ότι αξίζουν τα 5.1 home cinema των 300-400 ; έχω δει κάποια μοντέλα της Sony και της LG αλλά βλέπω σκόρπιες αναφορές σε σχόλια ότι είναι μικρής έντασης. Επίσης έχω διαβάσει ότι κάποια έχουν θέμα συγχρονισμού οπότε αν έχετε ανάλογη αρνητική εμπειρία πείτε γιατί σκέφτομαι την αγορά κυρίως για την αναβάθμιση του ήχου που προσωπικά βέβαια δεν το βρίσκω κακό.
Τέλος αν έχετε να προτείνετε κάτι για καθαρισμό και του πάνελ και του πισω μέρους που ειδικά εκεί με που είναι διάτρητο μαζεύει αρκετή σκόνη θα το εκτιμούσα!

Ίσως κάποιος με oreo λειτουργικό να μπορούσε να μας πει αν παίζει απροβλημάτιστα το Bluetooth.
Στο τελευταιο firmware ειμαι δεν εχουνε φτιαξει τιποτα.
Βεβαια αποτι εχω καταλαβει σε καποιους λειτουργει κανονικα το bluetooth και δεν εχουνε θεμα.

Στο τελευταιο firmware ειμαι δεν εχουνε φτιαξει τιποτα.
Βεβαια αποτι εχω καταλαβει σε καποιους λειτουργει κανονικα το bluetooth και δεν εχουνε θεμα.
Ευχαριστώ για την απάντηαη, εχθές έκανα unpair, reset τα AirPods , έκλεισα το bluetooth, το άνοιξα, έκανα pair, connect, συνδέθηκε ήρθε ο ήχος στα ακουστικά και μόλις πάω να βάλω και το αριστερό ακουστικό χάθηκε πάλι. Στη συνέχεια πάλι χωρίς ήχο, ενώ συνδέονται και αποσυνδέονται εύκολα και γρήγορα. Μπορεί να δοκιμάσω να την φέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και αν δουλέψει θα ενημερώσω.

Γενικά η συνδεσιμότητα της TV είναι το μεγάλο της μειον και για κλάματα σε κάθε της μορφή

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για δεύτερη φορά από την ημέρα που την πήρα μου έβγαζε το απόγευμα το WiFi συνδεμένο χωρίς δίκτυο.
Όπως και την προηγούμενη το κάνε μετά από αποσύνδεση του μόντεμ σε προγενέστερο χρόνο. Δεν είχα δοκιμάσει να μπω κάπου και το είδα σήμερα. Έκανα τα κλασικά... Διαγραφή, τα έβγαλα όλα από το ρεύμα και πάλι συνδέθηκε τελικά αφού πρώτα πέρασα ξανά το WiFi και παρόλο που έβγαζε τα ίδια μπήκα πρώτα netflix και μετά συνδέθηκε... Σας έχει τύχει κι εσάς;

Μόλις πρόσεξα το εξής... Σε πολύ σκοτεινά πλάνα ή και σε μαύρη οθόνη, πάνω δεξιά έχει ένα σημείο σαν συννεφάκι ας πούμε ή όπως ήταν η λευκοτερη διάσχιση που έχει αναφερθεί από πολλούς κατά τη θέαση νετφλιξ γύρω από τους υπότιτλους.
Σε άλλες φάσεις πέρα από πολύ σκοτεινά πλάνα δεν εμφανίζεται. Είναι Σα να ξεβαψε τοπικά το μαύρο χρώμα

Η τηλεόραση είναι Android με μικρή ram, αυτό μας οδηγεί στην ανάγκη να κάνουμε πλήρη επανεκκίνηση συχνά (όταν πατάς το κουμπί που κλείνει μπαίνει σε αναμονή, για να κάνουμε πλήρη επανεκκίνηση πρέπει να πατήσουμε παρατεταμένα το κουμπί που κλείνει, να κλείσει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να πατήσουμε το κουμπί που ανοίγει, εκεί θέλει λίγο χρόνο να φορτώσει τα Android, οι επανεκκίνηση λύνει το 80-90%των προβλημάτων)

Επίσης αν πατήσουμε παρατεταμένα το home δίνει την δυνατότητα να σβήσουν οι εφαρμογές που υπάρχουν στο background. Δυστυχώς η τηλεόραση μας δεν εχει την ραμ για να ανταπεξέλθει. Παρόλα αυτά όσα παράπονα και αν κάνω και εγώ για το λογισμικό, η εικόνα με αποζημιώνει κάθε φορά.

Επειδή διάβασα για προβλήματα με Bluetooth. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα ακουστικά creative outlier και δεν είχα κανένα πρόβλημα σε συνδέσεις πότε. Μάλιστα έχω άριστη απόδοση και συγχρονισμό.
Δεν αναφέρονται πουθενά ως συμβατά αλλά έχουν τέλεια συνεργασία με την τηλεόραση. Volume up/down γίνεται απροβλημάτιστα από τα ακουστικά.
Σε εφαρμογές μάλιστα, δουλεύει και το pause από τα κουμπιά των ακουστικών.
Τελευταίο firmware τηλεόρασης.
Το μόνο που βρίσκω ως πρόβλημα είναι ότι όταν θέλω να τα αποσύνδεσω από το μενού της τηλεόρασης, πρέπει να κάνω πολλές κινήσεις. Τα outlier αποσυνδέονται μόνα τους όταν τα βάλεις στη θήκη φόρτισης τους.

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή διάβασα για προβλήματα με Bluetooth. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα ακουστικά creative outlier και δεν είχα κανένα πρόβλημα σε συνδέσεις πότε. Μάλιστα έχω άριστη απόδοση και συγχρονισμό.
Δεν αναφέρονται πουθενά ως συμβατά αλλά έχουν τέλεια συνεργασία με την τηλεόραση. Volume up/down γίνεται απροβλημάτιστα από τα ακουστικά.
Σε εφαρμογές μάλιστα, δουλεύει και το pause από τα κουμπιά των ακουστικών.
Τελευταίο firmware τηλεόρασης.
Το μόνο που βρίσκω ως πρόβλημα είναι ότι όταν θέλω να τα αποσύνδεσω από το μενού της τηλεόρασης, πρέπει να κάνω πολλές κινήσεις. Τα outlier αποσυνδέονται μόνα τους όταν τα βάλεις στη θήκη φόρτισης τους.
Ε μαλλον μερικα παιζουν αριστα και καποια αλλα δεν παιζουν τοσο καλα.
Εγω τωρα αμα ητανε να παιρνα ακουστικα θα επαιρνα τα galaxy buds plus ετσι και παιζαν σωστα στην τηλεοραση.
Αλλα πρεπει να υπαρχει καποιος να μας πει γνωμη.

Έχει τύχει σε κανέναν την ώρα που βλέπει Netflix να τον πετάξει μόνη της η τηλεόραση στο Youtube ή απλά να κλείσει η εφαρμογή; Χωρίς πτώση τάσης εννοείται ή να πατηθεί κάτι στο χειριστήριο

Έχει τύχει σε κανέναν την ώρα που βλέπει Netflix να τον πετάξει μόνη της η τηλεόραση στο Youtube ή απλά να κλείσει η εφαρμογή; Χωρίς πτώση τάσης εννοείται ή να πατηθεί κάτι στο χειριστήριο

Εμένα μου έχει τύχει μια φορά, να ακούγεται ήχος στο TV mode αλλά χωρίς εικόνα. Έκλεισα την εφαρμογή την ξανά άνοιξα και δούλεψε κανονικά.

Re: Sony KD55XF9005 ή άλλη;

Καλησπερα.
Συνδεω την τηλεοραση του τιτλου με τον υπολογιστη για να δω ταινια και δεν βλεπω υποτιτλους.
Στον υπολογιστη και το λαπτοπ βγαινουν κανονικα. Στην τηλ. ομως τιποτα.....
Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει ?

Καλησπέρα σε όλους,
Σήμερα παρατήρησα ότι το led κάτω από το σηματάκι της Sony από μπλε έχει γίνει πορτοκαλί, έχει κανείς καμία ιδέα γιατί έγινε αυτό; Της έκανα επανεκκίνηση και επανήλθε για λίγο αλλά μετά πάλι έγινε πορτοκαλί. Σε οποία επιλογή και αν το βάλω: LED φωτισμού (επίδειξη, αυτόματη προσαρμογή φωτεινοτητας κλπ) παραμένει πορτοκαλί.
Μήπως ήταν πάντα και τώρα το παρατήρησα ;

RTFM https://helpguide.sony.net/tv/faep1/v1/en/01-03_06.html

Επίσης, από το manual
"When the illumination LED is flashing in red.
• Count how many times it flashes (interval time is
three seconds).
Reboot the TV by disconnecting the mains lead
for two minutes, then turn on the TV.
If the problem persists, disconnect the mains
lead, and contact your dealer or Sony service
centre with the number of times the illumination
LED flashes."

RTFM https://helpguide.sony.net/tv/faep1/v1/en/01-03_06.html

Επίσης, από το manual
"When the illumination LED is flashing in red.
• Count how many times it flashes (interval time is
three seconds).
Reboot the TV by disconnecting the mains lead
for two minutes, then turn on the TV.
If the problem persists, disconnect the mains
lead, and contact your dealer or Sony service
centre with the number of times the illumination
LED flashes."

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, από ότι λέει το manual αυτό το πορτοκαλί (Amber) χρώματα εμφανίζεται όταν έχεις σερφάρει κάποιον χρονοδιακόπτη.
Δεν έχω βάλει κανέναν χρονοδιακόπτη σε ισχύ, οποτε μάλλον κάτι άλλο τρέχει.