Άλλος κανείς, δοκίμασε την αναβάθμιση;
Εντυπώσεις;
Καλημέρα σε όλους, έχετε να προτείνετε ρυθμίσεις για την 65άρα?
Ευχαριστώ.
Στο android 7 οπότε μου το έκανε αυτό έφταιγε το τηλεκοντρόλ. Έβγαζα τις μπαταρίες για 1 λεπτό και μετά άναβε κανονικά. Στο android 8 που το έκανε αυτό πολύ πιο σύντομα (μετά από 1-2 μέρες), απενεργοποίησα την επιλογή "Απομακρυσμένη εκκίνηση/Remote start" στις ρυθμίσεις/δίκτυο και δεν το ξαναέκανε. Και γω δεν βγαίνω στο μενού πριν τη σβήσω. Ή έχω βάλει το screensaver να τη σβήνει μετά από 1 ώρα αδράνειας που συνήθως είναι μέσα σε μια εφαρμογή και με έχει πάρει ο ύπνος :-DΈνα θέμα που είχα στο εργοστασιακό Android 7 ήταν ότι έχοντας την σε standby (όπως όλοι θεωρώ, δε νομίζω να κλείνει κανείς τελείως την τηλεόραση από τον διακόπτη πίσω τακτικά), ανα 10-20 ημέρες θα κολλούσε στο άνοιγμα και χρειαζόταν "hard reset" από το διακόπτη. Ειδικά σε εμενα που την έσβηνα από το τηλεκοντρόλ βλέποντας Netflix ή YT χωρίς να βγαίνω στο Home (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω). Προχθές μου πρότεινε αναβάθμιση σε 8, και την έκανα για να δω αν θα αλλάξει κάτι. Μέχρι ώρας όλα δουλεύουν αλλά πρεπει να περιμένω για να είμαι σίγουρος. Άλλος που βρίσκεται σε 8 καιρό έχει δει βελτίωση στο συγκεκριμένο ή να μην ελπίζω άδικα;
Όταν πληρώνεις για μια τηλεόραση 1000 ή 1200 , δεν περιμένεις ότι πριν καν κλείσει χρόνο, θα πρέπει να τη στείλεις στο service... απλά απαράδεκτο. Γύρισα στην εποχή, που για να αλλάξεις κανάλι έπρεπε να σηκώνεσαι... γιατί η συγκεκριμένη Σόνυ έχει ελαττωματικό αισθητήρα...και πρέπει να περάσουν 20 μέρες για να δούμε τί θα γίνει... έλεος.
Στο android 7 οπότε μου το έκανε αυτό έφταιγε το τηλεκοντρόλ. Έβγαζα τις μπαταρίες για 1 λεπτό και μετά άναβε κανονικά. Στο android 8 που το έκανε αυτό πολύ πιο σύντομα (μετά από 1-2 μέρες), απενεργοποίησα την επιλογή "Απομακρυσμένη εκκίνηση/Remote start" στις ρυθμίσεις/δίκτυο και δεν το ξαναέκανε. Και γω δεν βγαίνω στο μενού πριν τη σβήσω. Ή έχω βάλει το screensaver να τη σβήνει μετά από 1 ώρα αδράνειας που συνήθως είναι μέσα σε μια εφαρμογή και με έχει πάρει ο ύπνος :-D
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.