Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βγηκε νέο λογισμικό v6.6545Ε για Sony TV – Από τις 27 Νοεμβρίου 2019. Το κατέβασα και το εγκατέστησα χθές βράδυ (με τα βήματα που περιγράφονται στο site της Sony.gr).
Ολα πήγαν καλά αν και δεν κατάλαβα κάποιες διαφορές απο το προηγούμενο!

Βγηκε νέο λογισμικό v6.6545Ε για Sony TV – Από τις 27 Νοεμβρίου 2019. Το κατέβασα και το εγκατέστησα χθές βράδυ (με τα βήματα που περιγράφονται στο site της Sony.gr).
Ολα πήγαν καλά αν και δεν κατάλαβα κάποιες διαφορές απο το προηγούμενο!
Βελτιώσεις σε συγκεκριμένα θέματα όχι γενική βελτίωση βλέπω .
https://www.sony.co.uk/electronics/...cd-tvs-android-/kd-49xe8077/articles/00206881

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

UPDATE Δοκίμασα με το Media player classic, με το K-Lite codec pack για ήχο και εικόνα, κάνει πολύ λιγοτερα σπασίματα η εικόνα και περνάει ατόφιο, ότι ηχητικό format έχει το αρχείο (εν προκειμένω DTS -HD Master Audio).
Υπάρχει κάποιος καλύτερος codec από τον Lava, για να βλέπω και την εικόνα χωρίς σπασίματα;

Για rendering τι χρησιμοποιείς?
Βάλε το madvr και δες αν σου δουλεύει, γενικά ψάξε στο διαδίκτυο για ρυθμίσεις, έχει για όλα τα γούστα. Ψάξιμο θέλει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω το μάυρο φοντο στους υπότιτλους από το προεγκαστημένο player της τηλεόρασης?Επίσης με τον vlc μερικες φορές τρωει ενα μικρό λαγκαρισμα σαν να χανει frame.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για rendering τι χρησιμοποιείς?
Βάλε το madvr και δες αν σου δουλεύει, γενικά ψάξε στο διαδίκτυο για ρυθμίσεις, έχει για όλα τα γούστα. Ψάξιμο θέλει.

Καλημέρα, μόλις έβαλα το madvr, και έχω μεγαλύτερο λαγκάρισμα από ότι με το προηγούμενο setup.
Ίσως να φταίει και η gpu του nuc που είναι οριακά για 4k hdr (έχει την Intel graphics 605), θα το ψάξω πάντως, διαφορετικά θα αλλάξω υπολογιστή........

Ερωτήσεις πολλές:
1. Στο amazon prime πως μπορούμε να εμφανίσουνε το bitrate που παίζει; Στο Netflix γίνεται με το I κάτω από το πλήκτρο 7.
2. Στο VLC οι υπότιτλοι εμφανίζονται κινεζικοί , τι κάνω; Στο laptop παίζουν μια χαρά.
3. Πως βλέπετε 4K οι περισσότεροι εκτός των συνδρομητικών, Netflix και amazon?
Έχω Apple tv3, αξίζει να πάρω το 4K για να νοικιάζω ταινίες 4K?
4. Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει βάλει στην tv με vpn το Disney plus?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ερωτήσεις πολλές:
1. Στο amazon prime πως μπορούμε να εμφανίσουνε το bitrate που παίζει; Στο Netflix γίνεται με το I κάτω από το πλήκτρο 7.
2. Στο VLC οι υπότιτλοι εμφανίζονται κινεζικοί , τι κάνω; Στο laptop παίζουν μια χαρά.
3. Πως βλέπετε 4K οι περισσότεροι εκτός των συνδρομητικών, Netflix και amazon?
Έχω Apple tv3, αξίζει να πάρω το 4K για να νοικιάζω ταινίες 4K?
4. Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει βάλει στην tv με vpn το Disney plus?

Στο VLC πηγαίνεις στους υπότιτλους και επιλέγεις Greece

Δεν καταλαβαίνω γιατί διαγράφηκε το μήνυμά μου για την Black Friday... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

Χτες είχα σπασίματα με τον vlc και μάλιστα με απλό αρχείο mkv 5 gb.

Να κάνω άλλες ρυθμίσεις στον vlc η να κατεβάσω άλλον player?

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατί δεν τα παίζεις με κοντι?

Same Sh1t...Different Day

Δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου, γιατί έχω διαβάσει για πολλές ρυθμίσεις.

Θα το δοκιμάσω και θα δω

Χτες είχα σπασίματα με τον vlc και μάλιστα με απλό αρχείο mkv 5 gb.

Να κάνω άλλες ρυθμίσεις στον vlc η να κατεβάσω άλλον player?

Σπασιματα μου εκανε και μενα ο vlc και μαλιστα σε αρχειο 1.8gb.Το ιδιο αρχειο το επαιξα με mx player και επαιζε απροβληματιστα.Φανταζομαι καποια ρυθμιση θελει ο vlc αλλα δεν εβγαλα ακρη

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σπασιματα μου εκανε και μενα ο vlc και μαλιστα σε αρχειο 1.8gb.Το ιδιο αρχειο το επαιξα με mx player και επαιζε απροβληματιστα.Φανταζομαι καποια ρυθμιση θελει ο vlc αλλα δεν εβγαλα ακρη

Thanks για την βοήθεια, θα κατεβάσω και mx player να δούμε!

Βάλε κοντι.Σε ότι αρχείο και να έβαλα στο κοντι ( μέχρι 55 γίγα που έχω ) δεν είδα σπασίματα

Same Sh1t...Different Day

Re: Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκιμασμένα οι τρεις player που παίζουν τα πάντα απροβλημάτιστα είναι ο video player της tv - kodi και mxplayer

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκιμασμένα οι τρεις player που παίζουν τα πάντα απροβλημάτιστα είναι ο video player της tv - kodi και mxplayer

Έπαιξα και με τους 3 το αρχείο που χτες είχε κολλήματα, αλλά και οι 3 κόλλησαν στα ίδια σημεία.
Μάλλον είναι θέμα αρχείου τι να πω.

Η εικόνα της τηλεόρασης πραγματικά έως στιγμής με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο.
Έχω δει blade runner 2049 από Netflix με δύσκολες σκηνές και χάζευα τώρα και σκηνές από το Crawl ( κατεβασμένο bray rip-10gb) που διακρίνεται από τις πολλές σκοτεινές σκηνές.
Εντυπωσιακή στα δικά μου μάτια η απόδοση.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Επίσης ευχαριστώ και τα παιδιά που μου είπανε να βάλω Mx player και kodi.
Ειδικά ο δεύτερος έχει επιλογές να φάνε και οι κότες.
Τι να πει και η καημένη η Samsung που δεν έχει καμία επιλογή από λειτουργικό.
Εδώ κατεβάζεις ότι app θες από Android.
Και το λέω εγώ που έχω iPhone.
Γενικά όσο πάω και την αγαπήσω παραπάνω την Sony.
Το δε Android όχι δεν είναι και τόσο αργό.