Κατοχος και εγω της συγκεκριμένης tv.Οταν παω απο πλαγια φενεται σαν ξεθωριασμα,φωτεινοτητα.Ειναι φυσιολογικο για va panel;
Για σαλόνι την ξεχνάς,εκτός αν είσαι σε 2ράκι εκεί στέκεται αξιοπρεπώς σαν ήχο.Θα σου πρότεινα το jbl 2.1 bar που δουλεύει μια χαρά με την xf9005.
Εκτός από Atmos που δεν υποστηρίζει, είναι πολύ καλυτερο!
Το είχα και το δώρισα στην αδερφή μου ο ηλίθιος άνδρας!
Παιδιά... μου ήρθε προχτές ενημέρωση υλικολογισμικού σε V6.6545 από G6.6520 που έχει αυτή την στιγμή,αναφέρει ότι τις πρώτες ημέρες η τηλεόραση θα είναι αργή σε κάποιες λειτουργείες της και μετά ...θα στρώσει....το έχει περάσει κανείς σας;;;Έχει περάσει κανείς το τελευταίο update που εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες;
Δοκίμασε να βάλεις λευκούς υπότιτλους με διαφάνεια και σκιά ή πλαίσιο μήπως βελτιωθεί η κατάσταση. Είναι κρίμα να βλέπεις hdr χωρίς το local dimming (αν και αποτελέσματα oled δεν θα δεις ποτέ).
Κατά 99% είναι θέμα δικτύου. Προτίμησε σύνδεση με καλώδιο...
Παιδιά... μου ήρθε προχτές ενημέρωση υλικολογισμικού σε V6.6545 από G6.6520 που έχει αυτή την στιγμή,αναφέρει ότι τις πρώτες ημέρες η τηλεόραση θα είναι αργή σε κάποιες λειτουργείες της και μετά ...θα στρώσει....το έχει περάσει κανείς σας;;;
Παιδιά... μου ήρθε προχτές ενημέρωση υλικολογισμικού σε V6.6545 από G6.6520 που έχει αυτή την στιγμή,αναφέρει ότι τις πρώτες ημέρες η τηλεόραση θα είναι αργή σε κάποιες λειτουργείες της και μετά ...θα στρώσει....το έχει περάσει κανείς σας;;;
Έχει περάσει κανείς το τελευταίο update που εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες;
Θα πάρει android 9 το μοντέλο...έχει διαβάσει κανείς τίποτα;
Το έχω ρωτήσει και εγώ αλλά μάλλον δεν υπάρχει κάποιος τολμηρός...ή που να κατάλαβε οτι την πέρασε για να μας πει τι παίζει...
Και εγώ δεν ειδα διάφορες σε ταχύτητα ή αλλες ουσιώδεις.Την αναβάθμιση την πήρα χαμπάρι χθες όταν πάτησα το Home και μου εμφανίστηκε διαφορετικό μενού, είχε βάλει το χεράκι της η γυναίκα. "Α, update σαν τα apps του κινητού, ας το κάνω". Δεν παρατήρησα κάποια καθυστέρηση, θα δείξει πως πηγαίνει.
Θα το περασω κι εγω το βράδυ μπας και φτιαξει το ARC (απίθανο)!
Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενώ συνδέθηκε με την ηχομπαρα μου ξαφνικα σταμάτησε να δουλεύει από μόνη της. Εκτοτε δεν την αναγνωρίζει, μέχρι πριν ένα μήνα. Και μετά από λίγες ημέρες απλά ξανασταματησε.Τι πρόβλημα έχει το ARC σου; Εμένα μια χαρά παίζει με τον ενισχυτή.
Ενώ συνδέθηκε με την ηχομπαρα μου ξαφνικα σταμάτησε να δουλεύει από μόνη της. Εκτοτε δεν την αναγνωρίζει, μέχρι πριν ένα μήνα. Και μετά από λίγες ημέρες απλά ξανασταματησε.
Απογοητευτικό, έπρεπε να έχω πάρει LG
Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.