Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για σαλόνι την θέλω. Και ένας λόγος που την κοιτούσα είναι γιατί υπέθετα πως θα συνεργάζονταν καλά με την xf9005 και δεν θα είχε τα προβλήματα που διαβάζω στη σύνδεση με άλλες ηχόμπαρες... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Με αποθάρρηνες θα έλεγα.

Για σαλόνι την ξεχνάς,εκτός αν είσαι σε 2ράκι εκεί στέκεται αξιοπρεπώς σαν ήχο.Θα σου πρότεινα το jbl 2.1 bar που δουλεύει μια χαρά με την xf9005.
Εκτός από Atmos που δεν υποστηρίζει, είναι πολύ καλυτερο!
Το είχα και το δώρισα στην αδερφή μου ο ηλίθιος άνδρας!

Κατοχος και εγω της συγκεκριμένης tv.Οταν παω απο πλαγια φενεται σαν ξεθωριασμα,φωτεινοτητα.Ειναι φυσιολογικο για va panel;

Τα va panels με εξαίρεση κάποια μοντέλα όπως πχ το xg9505 σε μεγάλα μεγέθη (πχ75") που έχουν το x-wide angle που βελτιώνει την υπό γωνία θέαση, αρχίζουν να χάνουν σε φωτεινότητα περίπου από τις 20 μοίρες θέασης.
Βέβαια σε σχέση με τα ips έχουν τεράστια διαφορά σε αντίθεση και απόδοση του μαυρου χρώματος.
Οπότε ο καθένας κάνει την επιλογή του.

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για σαλόνι την ξεχνάς,εκτός αν είσαι σε 2ράκι εκεί στέκεται αξιοπρεπώς σαν ήχο.Θα σου πρότεινα το jbl 2.1 bar που δουλεύει μια χαρά με την xf9005.
Εκτός από Atmos που δεν υποστηρίζει, είναι πολύ καλυτερο!
Το είχα και το δώρισα στην αδερφή μου ο ηλίθιος άνδρας!

2αράκι δεν το λες το σαλόνι μου, αν και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πως βλέπω από απόσταση 2 μέτρων.

Θα την κοιτάξω και την jbl που προτείνεις αν και θα ήθελα κάτι με υποστήριξη atmos.

Το vertical sound που έχει η XF9000 κάνει τίποτα αλήθεια;

Έχει περάσει κανείς το τελευταίο update που εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες;

Δοκίμασε να βάλεις λευκούς υπότιτλους με διαφάνεια και σκιά ή πλαίσιο μήπως βελτιωθεί η κατάσταση. Είναι κρίμα να βλέπεις hdr χωρίς το local dimming (αν και αποτελέσματα oled δεν θα δεις ποτέ).

Κατά 99% είναι θέμα δικτύου. Προτίμησε σύνδεση με καλώδιο...
Παιδιά... μου ήρθε προχτές ενημέρωση υλικολογισμικού σε V6.6545 από G6.6520 που έχει αυτή την στιγμή,αναφέρει ότι τις πρώτες ημέρες η τηλεόραση θα είναι αργή σε κάποιες λειτουργείες της και μετά ...θα στρώσει....το έχει περάσει κανείς σας;;;

Παιδιά... μου ήρθε προχτές ενημέρωση υλικολογισμικού σε V6.6545 από G6.6520 που έχει αυτή την στιγμή,αναφέρει ότι τις πρώτες ημέρες η τηλεόραση θα είναι αργή σε κάποιες λειτουργείες της και μετά ...θα στρώσει....το έχει περάσει κανείς σας;;;

Εγώ είμαι της άποψης ότι αν σου δουλεύει σωστά το αφήνεις ως έχει.

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα πάρει android 9 το μοντέλο...έχει διαβάσει κανείς τίποτα;

Το έχω ρωτήσει και εγώ αλλά μάλλον δεν υπάρχει κάποιος τολμηρός...ή που να κατάλαβε οτι την πέρασε για να μας πει τι παίζει...

Έχει περάσει κανείς το τελευταίο update που εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα πάρει android 9 το μοντέλο...έχει διαβάσει κανείς τίποτα;

Το έχω ρωτήσει και εγώ αλλά μάλλον δεν υπάρχει κάποιος τολμηρός...ή που να κατάλαβε οτι την πέρασε για να μας πει τι παίζει...

Το έχω περάσει το τελευταίο firmware και στις 2 tv,δεν έχω καταλάβει κάποια ουσιαστική διαφορά μέχρι στιγμής από το προηγούμενο.

Θα το περασω κι εγω το βράδυ μπας και φτιαξει το ARC (απίθανο)!

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβαλα κ είδα 'Μωρα ο πρώτος χρόνος ζωής'
Κορυφαίο Dolby vision γενικά παίζει ρολο το κάθε αρχείο στο netflix ιδίως στην δικιά μας lcd-va
Φτανει η κλαψα με το blooming!!! Πειραματιστειτε λιγο με τις ρυθμίσεις κ μην ψαρωνεται με οτι πασαρει το netflix δεν έχουν ολα τα βίντεο ίδια απόδοση

Την αναβάθμιση την πήρα χαμπάρι χθες όταν πάτησα το Home και μου εμφανίστηκε διαφορετικό μενού, είχε βάλει το χεράκι της η γυναίκα. "Α, update σαν τα apps του κινητού, ας το κάνω". Δεν παρατήρησα κάποια καθυστέρηση, θα δείξει πως πηγαίνει.

Την αναβάθμιση την πήρα χαμπάρι χθες όταν πάτησα το Home και μου εμφανίστηκε διαφορετικό μενού, είχε βάλει το χεράκι της η γυναίκα. "Α, update σαν τα apps του κινητού, ας το κάνω". Δεν παρατήρησα κάποια καθυστέρηση, θα δείξει πως πηγαίνει.
Και εγώ δεν ειδα διάφορες σε ταχύτητα ή αλλες ουσιώδεις.
Το ATC θέλω να δοκιμάσω αλλά θα το κάνω όταν πάρω το νέο 2.1 καλωδιο

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα το περασω κι εγω το βράδυ μπας και φτιαξει το ARC (απίθανο)!

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι πρόβλημα έχει το ARC σου; Εμένα μια χαρά παίζει με τον ενισχυτή.

Τι πρόβλημα έχει το ARC σου; Εμένα μια χαρά παίζει με τον ενισχυτή.
Ενώ συνδέθηκε με την ηχομπαρα μου ξαφνικα σταμάτησε να δουλεύει από μόνη της. Εκτοτε δεν την αναγνωρίζει, μέχρι πριν ένα μήνα. Και μετά από λίγες ημέρες απλά ξανασταματησε.
Απογοητευτικό, έπρεπε να έχω πάρει LG

Ενώ συνδέθηκε με την ηχομπαρα μου ξαφνικα σταμάτησε να δουλεύει από μόνη της. Εκτοτε δεν την αναγνωρίζει, μέχρι πριν ένα μήνα. Και μετά από λίγες ημέρες απλά ξανασταματησε.
Απογοητευτικό, έπρεπε να έχω πάρει LG

LG καλή μόνο oled....
Δεν νομίζω να υπάρχει lg led(lcd) που να είναι καλύτερη από την εν λόγω Sony.

Σε επίπεδο εικόνας ίσως.. Αλλα με μικρή διαφορά τελικά.
Θα προτιμούσα να είχα πάρει την top Nanocell όμως, να απολαμβάνω απροβληματιστα την ηχομπαρα μου με ένα κοντρόλ, και αξιοπιστη σύνδεση με ότι της βάλω επάνω.