Τα xiaomi έχουν δικό τους app που αναγνωρίζει αυτόματα τις συσκευές και λειτουργεί σαν το βασικό κοντρόλ .Τελικά έφτιαξε μετά από 10λ χωρίς ρεύμα.
Πως ελέγχουμε το irda της τηλεόρασης με χρήση κινητού που έχει ir; Θέλει κάποιο app;
Αν συνεχίσει να σου κάνει κόλπα φταίει ο ir δέκτης της τιβί, έτσι ξεκίνησε και εμένα κ τελικά έφτασε να μη δουλεύει καθόλου... ευτυχώς όμως αλλάζει εύκολα στον χώρο σου! Κοίτα κάποια ποστ πιο πίσω που το είχαμε συζητήσει με κάποιο άλλο μέλος!Τελικά έφτιαξε μετά από 10λ χωρίς ρεύμα.
Πως ελέγχουμε το irda της τηλεόρασης με χρήση κινητού που έχει ir; Θέλει κάποιο app;
SOS παιδιά. Είχα από τότε που πήρα την τηλεόραση το ARCHOS PLAYER το οποίο με είχε βολέψει απίστευτα πολύ, έπαιζε τα πάντα απροβλημάτιστα, υπότιτλους, αρχεία τα πάντα όλα, μου έφτιαχνε την βιβλιοθήκη των ταινιών με εξώφυλλα, υπόθεση κτλ και γενικά ήταν τέλειο. Σήμερα το πρωί μου έβγαλε να κάνω κάποια ενημέρωση λογισμικού, την έκανα και τώρα μόλις πήγα να βάλω κάτι να δω και ούτε καν ανοίγει το ARCHOS. Καταστροφή με λίγα λόγια. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Τι μπορεί να φταίει; Το έχει κάποιος άλλος το ARCHOS;
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά βρήκα τη λύση. Το ARCHOS έχει αντικατασταθεί πλέον από το NOVA PLAYER που είναι ακριβώς το ίδιο και λίγο καλύτερο. Προσωπικά το έχω βολευτεί απίστευτα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο. Το KODI το είχα κατεβάσει κι αυτό στην αρχή αλλά δεν είχε όλα αυτά που ήθελα ή τουλάχιστον δεν τα ανακάλυψα εγώ. Όλα καλά όμως με το NOVA!Βάλε το Kodi φίλε μου που είναι μακραν καλύτερο σε όλα από το archos (σε περίπτωση που δεν μπορέσεις να το ξαναβάλεις )
Συμφωνώ κι εγώ για το kodi.Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά βρήκα τη λύση. Το ARCHOS έχει αντικατασταθεί πλέον από το NOVA PLAYER που είναι ακριβώς το ίδιο και λίγο καλύτερο. Προσωπικά το έχω βολευτεί απίστευτα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο. Το KODI το είχα κατεβάσει κι αυτό στην αρχή αλλά δεν είχε όλα αυτά που ήθελα ή τουλάχιστον δεν τα ανακάλυψα εγώ. Όλα καλά όμως με το NOVA!
Καθόλου φτωχό το αποτέλεσμα, είναι από τα λίγα που περνάει σωστα HD ήχο.Συμφωνώ κι εγώ για το kodi.
Πονοκέφαλος οι ρυθμίσεις του. Και αποτέλεσμα φτωχό
Και εγώ το ίδιο.Από εποχής xbmc Δεν μπορώ να δουλέψω άλλον player με τπτ...
Same Sh1t...Different Day..
Άκυρο, το βρήκα.Το hybrid (κόκκινο κουμπί) σε κρατικά, open και σκαι σας δουλεύει; Παρατήρησα ότι εδώ και περίπου ένα μήνα δεν λειτουργεί.
Καλησπέρα.Καθόλου φτωχό το αποτέλεσμα, είναι από τα λίγα που περνάει σωστα HD ήχο.
Τις ρυθμίσεις του δε, τις σεταρεις σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Αν μπεις στο YouTube έχει από πολύ απλές ρυθμίσεις μέχρι και πολύ εξιδικευμενες.
Γενικά μιλάω για το kodi, στην συγκεκριμένη συσκευή δεν περνάει hd ήχο (αν το έχει καταφέρει κάποιος ας με ενημερώσει) αλλά παίζει πολύ καλα τα πάντα από format ήχου και εικόνας.Καλησπέρα.
Αναφέρεσαι στο kodi για τη συγκεκριμένη συσκευή-tv;
Κάποιο link από αυτά που στην πράξη έχεις δοκιμάσει;
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.