Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και η λύση;; δεν έχω δοκιμάσει το κουμπί του μόντεμ για το WiFi.. Θα το κάνω όταν γυρίσω. Κάθε γνώμη δεκτή ωστόσο

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η τελευταία μέθοδος όντως είναι ενδιαφέρουσα γιατί όλες οι άλλες είναι μόνο για να 'χουμε να λέμε (από τη στιγμή που πρέπει να συνδεθείς στο play store και να κατεβάσεις και κάτι για αρχή...)

thanks

Γειά και χαρά σε όλους.
Μου συνέβη του εξής οπότε παρακαλώ αν γνωρίζετε βοηθήστε.
Ενώ παρακολουθούσα νετφλιξ, μου έβγαλε ένα μήνυμα σε μαύρη σελίδα ότι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να προβληθεί το πρόγραμμα και να δοκιμάσω αργότερα. Μπορούσα να πατήσω οκ και κάτω δεξιά έγραφε σφαλμα 100 ή κάπως έτσι.
Ομολογώ πως επδ το έχω δει πολλές φορές το συγκεκριμένο να αναφέρεται σε γκρουπ για το νετφλιξ, δεν ανησύχησα.
Με το που βγήκα είδα ότι η τβ μου είχε αποσυνδεθεί από το WiFi. Το έχει κάνει και κάνα δυο φορές στο παρελθόν και άλλη μια μετά από διακοπή δεν έλεγε να συνδεθεί. Έκλεινα κ άνοιγα το μόντεμ ή διέγραφα τον κωδικό και έφτιαχνε.
Παράλληλα έβγαζα και την τβ από το ρεύμα για λίγο. Τώρα τα έκανα όλα, επιμένει να μην συνδέεται και να γράφει σύνδεση χωρίς δίκτυο. Προφανώς έχω ελέγξει το δίκτυο στο κινητό μου.
Το χειρότερο όλων είναι ότι από εκείνη την στιγμή και μετά έχει γίνει αργό το κοντρόλ και θέλει ένα διάστημα δευτερολεπτου για να πιάσει το επόμενο πάτημα.
Με κούρασε και την έβγαλα από το ρεύμα. Το κοντρόλ δούλευε άψογα και δεν έπεσε ενώ τέτοια ώρα δεν μπορούσα να δοκιμάσω μπαταρίες...
Καμία γνώμη;

Μιας και το πρόβλημα συνεχίζει πάρα του ότι η τηλεόραση έμεινε εκτός ρεύματος δύο μέρες, το κλείσιμο ξανά και ξανά του μόντεμ, την αποσύνδεση του καθώς και το σβήσιμο και το πέρασμα ξανά του κωδικού του wifi, υπάρχει κάποια ον λαιν εξυπηρέτηση μέσω τσατ ή κάτι άλλο ή κάποιο τηλέφωνο;
Μου έδωσαν ένα πριν μιας και αναζήτησα τηλέφωνο εξ πελατων αλλά αυτό που μου έδωσαν λειτουργεί πρωί μέχρι 4 δλδ όταν εγώ δουλεύω. Η σονυ δεν είχε τηλεφωνική εξ πελατων;

Αντε να δούμε πως και πότε θα βγάλω άκρη με δεδομένο ότι δουλεύω και πως δύσκολα σε ώρες που απαντάνε θα μπορέσω να είμαι μπροστά στην τβ

Να ενημερώσω για την επίλυση του προβλήματος μου μιας και με το τηλέφωνο που έδωσε ο φίλος βγήκε άκρη...
Στην άμεση και πολύ καλή εξυπηρέτηση μου πρότειναν τα εξής:
Πάντα από την αρχική και την επιλογή ρυθμίσεις.
Α) να πάω στην ώρα και να την ρυθμίσω με την επιλογή ώρα δικτύου (η δεύτερη επιλογή)
Β) να κρατήσω πατημένο το πράσινο κουμπί ως που να γίνει η γνωστή διαδικασία (κλείσιμο - άνοιγμα με λογότυπο της σονυ κλπ).

Επειδή κατά το δεύτερο βήμα παρέμεινα με το πράσινο κουμπί του κοντρόλ πατημένο για πάνω από ένα λεπτό, μου πρότειναν την αποσύνδεση της τβ από το ρεύμα, στην συνέχεια τσέκαρα ξανά το πρώτο βήμα και ακολούθησε το πέρασμα εκ νέου του δικτύου WiFi πάλι από τις ρυθμίσεις όπου εκεί επέλεξα "απλή σύνδεση" και πέρασα ξανά το δίκτυο μου.
Ακολούθως έγινε έλεγχος ότι όντως η τηλεόραση έχει συνδεθεί κανονικά.
Τέλος, έκλεισα και ανοιξα ξανα την τηλεόραση και αυτή έχει παραμείνει σε σύνδεση.

Τα γράφω πολύ απλά για να υπάρχουν για όποιον χρειαστεί.
Από τις καλύτερες εξυπηρετήσεις πελατων. Άμεση και στοχευμένη και το θυμάμαι και σε κινητό sony αυτό. Δυστυχώς αν και περίμενα για αξιολόγηση έκλεισε η γραμμή.

Και μια ακόμα βοήθεια - γνώμη παρακαλάω.
Μου βγάζει μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού, προχωράω; έχετε κάνει; αξίζει;

Αν δουλεύει όπως θες δεν την πειράζεις...
Νόμος σε όλα.

Same Sh1t...Different Day..

Μία ερωτηση αλλά δεν βρίσκω άκρη... Εχω συνδέσει την τηλεόραση μέσω hdmi στη θύρα arc με ενισχυτή. Οτνα νοίγει η τηλεόραση ανοίγει η τηλεόραση ανοίγει αυτόματα και ο ενισχυτής και πρέπει να τον κλείσω για να έχω ήχο από την τηλεόραση. Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω για να έχω ηχο μόνο από την τηλεόραση και όταν θέλω να ανοίγω τον ενισχυτή?

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να ενημερώσω για την επίλυση του προβλήματος μου μιας και με το τηλέφωνο που έδωσε ο φίλος βγήκε άκρη...

Και μια ακόμα βοήθεια - γνώμη παρακαλάω.
Μου βγάζει μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού, προχωράω; έχετε κάνει; αξίζει;

Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις μέχρι τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα!!

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βαλε μέσα από τον ενισχυτή σου στο off το arc..Έτσι το έχω και γω για να μην ανοίγει με την τηλεόραση..διαφορετικά συνδεσε τον ενισχυτή σε άλλη θύρα hdmi της τηλεόρασης..

Μία ερωτηση αλλά δεν βρίσκω άκρη... Εχω συνδέσει την τηλεόραση μέσω hdmi στη θύρα arc με ενισχυτή. Οτνα νοίγει η τηλεόραση ανοίγει η τηλεόραση ανοίγει αυτόματα και ο ενισχυτής και πρέπει να τον κλείσω για να έχω ήχο από την τηλεόραση. Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω για να έχω ηχο μόνο από την τηλεόραση και όταν θέλω να ανοίγω τον ενισχυτή?

Απενεργοποίησε το HDMI-CEC (Bravia Sync).

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να προσθέτει την δυνατότητα να βλέπεις τηλεόραση σε κάποιο παραθυράκι της τηλεόρασης ακόμα και αν στη κεντρική οθόνη έχεις κάτι άλλο π.χ. υπολογιστή ή κονσόλα.