Γειά και χαρά σε όλους.
Μου συνέβη του εξής οπότε παρακαλώ αν γνωρίζετε βοηθήστε.
Ενώ παρακολουθούσα νετφλιξ, μου έβγαλε ένα μήνυμα σε μαύρη σελίδα ότι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να προβληθεί το πρόγραμμα και να δοκιμάσω αργότερα. Μπορούσα να πατήσω οκ και κάτω δεξιά έγραφε σφαλμα 100 ή κάπως έτσι.
Ομολογώ πως επδ το έχω δει πολλές φορές το συγκεκριμένο να αναφέρεται σε γκρουπ για το νετφλιξ, δεν ανησύχησα.
Με το που βγήκα είδα ότι η τβ μου είχε αποσυνδεθεί από το WiFi. Το έχει κάνει και κάνα δυο φορές στο παρελθόν και άλλη μια μετά από διακοπή δεν έλεγε να συνδεθεί. Έκλεινα κ άνοιγα το μόντεμ ή διέγραφα τον κωδικό και έφτιαχνε.
Παράλληλα έβγαζα και την τβ από το ρεύμα για λίγο. Τώρα τα έκανα όλα, επιμένει να μην συνδέεται και να γράφει σύνδεση χωρίς δίκτυο. Προφανώς έχω ελέγξει το δίκτυο στο κινητό μου.
Το χειρότερο όλων είναι ότι από εκείνη την στιγμή και μετά έχει γίνει αργό το κοντρόλ και θέλει ένα διάστημα δευτερολεπτου για να πιάσει το επόμενο πάτημα.
Με κούρασε και την έβγαλα από το ρεύμα. Το κοντρόλ δούλευε άψογα και δεν έπεσε ενώ τέτοια ώρα δεν μπορούσα να δοκιμάσω μπαταρίες...
Καμία γνώμη;