Δοκίμασε και με το kodi.
Θα πω κάτι και μη γελάσετε, το KODI δεν μπόρεσα να το δουλέψω. Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δοκίμασε και με το kodi.
PLEX
αρχιζουν και μου μπαινουν ιδεες οτι εχω προβληματικο πανελ γιατι το blooming ειναι υπερβολικο.ξερετε καποιο τροπο που ν μπορω να το τσεκαρω´; εχω διαβασει στο εξωτερικο οτι πολοι αλλαζουνε tv εντος εγγυησης λογο υπερβολικου blooming.
φιλε μου με το kodi οντως η κατασταση ειναι καλυτερη χωρις να μπορω να καταλαβω το γιατι.Ανακεφαλαίωση και ενημέρωση.
Για αρχεία 4Κ HDR μεγάλα από σκληρό δίσκο με σύνδεση USB2.0 μόνο KODI. Το κατέβασα ξανά και βρήκε αμέσως τον δίσκο. Παίζει νεράκι, χωρίς κολλήματα. Plex - VLC όταν μπαίνουν υπότιτλοι βγαίνουν προβλήματα. Ίσως απαιτούν SSD / USB3.0
Τώρα θα προσπαθήσω να κάνω το KODI να παίρνει και αρχεία - βίντεο από το PC. Αν υπάρχει κάποιος οδηγός καλοδεχούμενος.
Για τον φίλο με το blooming. Στο KODI οι υπότλιλοι είναι και έντονοι και λευκοί αλλά δεν δημιουργούν το ίδιο πρόβλημα όπως στο Netflix. Ας δοκιμάσει και στα δύο μήπως δει διαφορές να μπορέσει να πει στη Sony τι ακριβώς συμβαίνει.
Υπάρχει μια κριτική στο σκρούτζ για την 55" που λέει ότι "ΔΕΝ δουλεύει ο τηλεοπτικός δέκτης αν δεν έχεις ίντερνετ ".
Ισχύει κάτι τέτοιο;
Στην xg9505 πως λειτουργεί η φωνητική ενεργοποίηση-απενεργοποίηση της τηλεόρασης; γιατί δεν μπορώ να το βρω.
Έχει κανει κανένας απο εσάς την π@@στια που ανακάλυψε ο Danny και πέρασε το firmware της X950H στην Χ950G?
636321Τι έκδοση φοράς;
Sent from my iPhone 6s iOS 9.3.3 jb using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.