Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασε και με το kodi.

Θα πω κάτι και μη γελάσετε, το KODI δεν μπόρεσα να το δουλέψω. Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το Plex το έχω κατεβάσει στην Sony γιατί παίζει μέσω αυτού τα αρχεία που έχω στο PC. Δεν μπόρεσα όμως να κάνω το Plex να διαβάσει τον εξωτερικό δίσκο της τηλεόρασης, που βρίσκεται αυτή η επιλογή;

αρχιζουν και μου μπαινουν ιδεες οτι εχω προβληματικο πανελ γιατι το blooming ειναι υπερβολικο.ξερετε καποιο τροπο που ν μπορω να το τσεκαρω´; εχω διαβασει στο εξωτερικο οτι πολοι αλλαζουνε tv εντος εγγυησης λογο υπερβολικου blooming.

αρχιζουν και μου μπαινουν ιδεες οτι εχω προβληματικο πανελ γιατι το blooming ειναι υπερβολικο.ξερετε καποιο τροπο που ν μπορω να το τσεκαρω´; εχω διαβασει στο εξωτερικο οτι πολοι αλλαζουνε tv εντος εγγυησης λογο υπερβολικου blooming.

Κάλεσε την Sony.
Εναλλακτικά πάρε τηλέφωνο το μαγαζί από όπου την πήρες.
Πιθανό το σενάριο που λες.

Ανακεφαλαίωση και ενημέρωση.
Για αρχεία 4Κ HDR μεγάλα από σκληρό δίσκο με σύνδεση USB2.0 μόνο KODI. Το κατέβασα ξανά και βρήκε αμέσως τον δίσκο. Παίζει νεράκι, χωρίς κολλήματα. Plex - VLC όταν μπαίνουν υπότιτλοι βγαίνουν προβλήματα. Ίσως απαιτούν SSD / USB3.0
Τώρα θα προσπαθήσω να κάνω το KODI να παίρνει και αρχεία - βίντεο από το PC. Αν υπάρχει κάποιος οδηγός καλοδεχούμενος.

Για τον φίλο με το blooming. Στο KODI οι υπότλιλοι είναι και έντονοι και λευκοί αλλά δεν δημιουργούν το ίδιο πρόβλημα όπως στο Netflix. Ας δοκιμάσει και στα δύο μήπως δει διαφορές να μπορέσει να πει στη Sony τι ακριβώς συμβαίνει.

Mόλις παρήγγειλα την ΧG9505 στις 65 ιντσες. Διαβάζοντας εκ των υστέρων εδώ, βλέπω καταρχάς ότι την πήρα λίγο τσιμπημένη (1300 ).

Η απόσταση θέασης θα είναι 2,5 μ (με αλλαγή επίπλου μπορεί να φτάσει τα 3 μέτρα). Θεωρείτε ότι θα με κουράσει?

Επίσης, πως μπορώ να δω τις ώρες χρήσης της κατά την παράδοση? (επειδή γενικότερα δεν έχουν μείνει πολλά κομμάτια, φοβάμαι μην μου στείλουν κάποιο εκθεσιακό).

Τέλος, επειδή δεν θέλω να μπω σε διαδικασία ιδιαίτερων ρυθμίσεων, out of the box ποια θεωρείται η καλύτερη επιλογή ?

Ευχαριστώ για όποιον απαντήσει

Ανακεφαλαίωση και ενημέρωση.
Για αρχεία 4Κ HDR μεγάλα από σκληρό δίσκο με σύνδεση USB2.0 μόνο KODI. Το κατέβασα ξανά και βρήκε αμέσως τον δίσκο. Παίζει νεράκι, χωρίς κολλήματα. Plex - VLC όταν μπαίνουν υπότιτλοι βγαίνουν προβλήματα. Ίσως απαιτούν SSD / USB3.0
Τώρα θα προσπαθήσω να κάνω το KODI να παίρνει και αρχεία - βίντεο από το PC. Αν υπάρχει κάποιος οδηγός καλοδεχούμενος.

Για τον φίλο με το blooming. Στο KODI οι υπότλιλοι είναι και έντονοι και λευκοί αλλά δεν δημιουργούν το ίδιο πρόβλημα όπως στο Netflix. Ας δοκιμάσει και στα δύο μήπως δει διαφορές να μπορέσει να πει στη Sony τι ακριβώς συμβαίνει.
φιλε μου με το kodi οντως η κατασταση ειναι καλυτερη χωρις να μπορω να καταλαβω το γιατι.
επισης για player επειδη εψαχνα κιεγω κ μουχαν σπασει τα νευρα γιατι ολοι καποιο κουσουρι ειχαν και αποταν εβαλα το kodi ησυχασα.
επισης αν δεν διαβαζει σε καποιον τους ελληνικξους υποτιτλους και τους βγαζει κινεζικα να αλλαξουν το language settings se ελληνικα.

Στην xg9505 πως λειτουργεί η φωνητική ενεργοποίηση-απενεργοποίηση της τηλεόρασης; γιατί δεν μπορώ να το βρω.

Υπάρχει μια κριτική στο σκρούτζ για την 55" που λέει ότι "ΔΕΝ δουλεύει ο τηλεοπτικός δέκτης αν δεν έχεις ίντερνετ ".
Ισχύει κάτι τέτοιο;

Υπάρχει μια κριτική στο σκρούτζ για την 55" που λέει ότι "ΔΕΝ δουλεύει ο τηλεοπτικός δέκτης αν δεν έχεις ίντερνετ ".
Ισχύει κάτι τέτοιο;

...:hahaha:

εννοείτε πως δεν ισχύει,

τι σχέση έχει η λήψη ψηφιακού επίγειου σήματος με το αν έχεις ίντερνετ,ότι να 'ναι.

Στην xg9505 πως λειτουργεί η φωνητική ενεργοποίηση-απενεργοποίηση της τηλεόρασης; γιατί δεν μπορώ να το βρω.

Voice Recognition Features...https://www.sony.co.uk/electronics/support/articles/00201365

Using hands-free voice search (only for TVs with a built-in MIC)....https://www.sony.com/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/xbr-98z9g/articles/00201366?model=XBR-98Z9G&category=televisions-projectors-lcd-tvs-android-

Έχει κανει κανένας απο εσάς την π@@στια που ανακάλυψε ο Danny και πέρασε το firmware της X950H στην Χ950G?

Έχει κανει κανένας απο εσάς την π@@στια που ανακάλυψε ο Danny και πέρασε το firmware της X950H στην Χ950G?

Ενδιαφέρον!

Αλλάζει τα πάντα. Πέρα απο το ui αλλάζει και το motion handling καθώς και τη συμπεριφορά του local dimming με θετικότατα σχόλια απο όσους το έβαλαν σχετικά με το blooming. Στην ουσία η τηλεοραση γίνεται X950H.

Γενικά ειναι μεγάλη ιστορία. Τοσο μεγάλη που αυτον που την ανακάλυψε τον banαραν.

Η X950G και η X950H ειναι η ίδια τηλεοραση. "Φοράνε" ακριβώς το ίδιο hardware. H μόνη διαφορά παρατηρείται στα ηχεία. Γιαυτο το firmware της κούμπωνει τελεια στην 950G.

H Sony μετά απο τον χαμό έδωσε ενα update που πλέον το απαγορεύει. Αλλα οποίος έχει την 6.3626 μπορεί να πάει τεσταρισμενα.

Sent from my iPhone 6s iOS 9.3.3 jb using Tapatalk

Υπάρχουν κάπου οι οδηγίες για το firmware? Επηρεάζεται και η εγγύηση της τβ?