Sony KDL-32D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: sony 32 D3000 στις 10/06

geo πάρτην και δεν θα το μετανιώσεις τώρα για το θέμα της τιμής καλά θα κάνεις να περιμένεις να πέσει.Εγώ δεν περίμενα γιατί η τηλεόραση που είχα στο δωμάτιο τα έπαιξε και έπρεπε να πάρω αμέσως!Το πρόβλημα είναι ότι έχω κολλήσει με την οθόνη και δεν βγαίνω πολύ πλέον με τη κοπέλα μου και έχω συνέχεια γκρίνιες!:slapface:

Ποια εχεις την 32" η την 40"?

Αν εχεις την 32" ειναι απιθανο να εχεις clouding λογω μεγεθους οθονης (εχει να κανει με την τεχνολογια LCD και τις μεθοδους παραγωγης).
Για να τσεκαρεις παντως βαλε μια ταινια στο DVD που να δειχνει μια σχεδον μαυρη οθονη (πχ. Πολεμος των Αστρων εκει που δειχνει το διαστημα με τα αστερια). Αν παντου βλεπεις μαυρο χωρις "σταμπες" δεν εχεις προβλημα.

Έχω την 40''. Και για καμένα pixel πως θα ελέγξω αν και δεν νομιζω πως έχει. Επίσης για το upscaling στο dvd player έχει επιλογή αυτόματο, 1080p , 720i και 576p (νομίζω). Τί πρέπει να κάνω? Να το βάλω στην επιλογή 576p και μετά πως θα κάνει η τηλεόραση upscaling. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

geo πάρτην και δεν θα το μετανιώσεις τώρα για το θέμα της τιμής καλά θα κάνεις να περιμένεις να πέσει.Εγώ δεν περίμενα γιατί η τηλεόραση που είχα στο δωμάτιο τα έπαιξε και έπρεπε να πάρω αμέσως!Το πρόβλημα είναι ότι έχω κολλήσει με την οθόνη και δεν βγαίνω πολύ πλέον με τη κοπέλα μου και έχω συνέχεια γκρίνιες!:slapface:

:flipout::flipout::flipout::flipout:Για αυτο και εγω θα την παρω τα χριστουγγενα .....να ξεσκισθουμε στο DVD και να μη μιλαει καθολου, ασε που θα την παρω και φθηνοτερα.
Sony και καλα να μας χωρισεις ........

Έχω την 40''. Και για καμένα pixel πως θα ελέγξω αν και δεν νομιζω πως έχει. Επίσης για το upscaling στο dvd player έχει επιλογή αυτόματο, 1080p , 720i και 576p (νομίζω). Τί πρέπει να κάνω? Να το βάλω στην επιλογή 576p και μετά πως θα κάνει η τηλεόραση upscaling. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Δοκιμασε 576p και 720p να δεις αν διακρινεις καποια διαφορα. Εγω σου προτεινω να το βαλεις 576p ωστε απο το 720x576 της εικονας του DVD να κανει upscale σε 1366x768 η τηλεοραση.

Δοκιμασε 576p και 720p να δεις αν διακρινεις καποια διαφορα. Εγω σου προτεινω να το βαλεις 576p ωστε απο το 720x576 της εικονας του DVD να κανει upscale σε 1366x768 η τηλεοραση.

Πως θα κάνει upscale η τηλεόραση?? Μόνη της ή πρέπει να επιλέξω κάτι εγώ??

Πως θα κάνει upscale η τηλεόραση?? Μόνη της ή πρέπει να επιλέξω κάτι εγώ??

Μονη της. Upscale ειναι η αυξηση της αναλυσης του εισερχομενου σηματος στην αναλυση της οθονης (1366*768).

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Πόσο καλύτερη εικόνα στα αναλογικά κανάλια μπορεί να έχει η 32pf9731 από την 32d3000 ένα φιλικό πρόσωπό μου που πήγε να πάρει τηλεόραση του είπανε πως έχει μακράν το καλύτερο αναλογικό σήμα από όλες.Επειδή δεν την έχω δει με αναλογικό σήμα μπορεί να μου πει κανείς αν την έχει δει να παίζει καθόλου αναλογικά;

Παιδιά παρατήρησα ότι σε μερικές ταινίες σε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα αφήνει ίχνος και καμιά φορά έντονο σε κάποιες άλλες πάλι όχι αυτό που οφείλεται γιατί ώρες ώρες καταντάει εκνευριστικό για τα μάτια μου να υποθέσω ότι φταίει η ταινία ή η εκπομπή του σταθμού σωστα;Με δορυφορικό πιάτο διορθώνεται η κατάσταση με τα κανάλια δηλ θα έχουν καλύτερη ευκρίνεια;

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Πόσο καλύτερη εικόνα στα αναλογικά κανάλια μπορεί να έχει η 32pf9731 από την 32d3000 ένα φιλικό πρόσωπό μου που πήγε να πάρει τηλεόραση του είπανε πως έχει μακράν το καλύτερο αναλογικό σήμα από όλες.

Για δες και αυτο:

To me, Philips is a company that has mastered the art of producing flat panels that dazzle in showrooms. When Colin and I started this website back in February 2007, the very first HDTV we went out and buy was the Philips 42PF9831D, because we were so impressed by its picture performance which outshone a Sony W2000 and a Panasonic PX600 flanking it in the Trafford Centre John Lewis AV room.

However, once we brought it back to our test environment, we discovered to our dismay that achieving D65 with the 42PF9831D was more difficult than Pete Doherty quitting drugs. It's a similar story with the 42PFL7662D – Philips appeared to have hardcoded some gamma manipulation and colour decoder deviation designed to make the panel stand out from rival televisions in showrooms... at the expense of colour and greyscale accuracy.

My point is this: some people like this sort of picture, and I can understand why. It's sharp. It's bright. It's vivid. Ultimately you should buy what your eyes prefer...

http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-42PFL7662D/Conclusion.php

Αρα με λιγα λογια αλλη η εικονα στο Media Μarkt και αλλη σε οικιακο περιβαλλον.

Καλημέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω την D3000.
Αν την έχει αγοράσει κανείς θέλω να ξέρω αν δουλεύει το PAP γιατί σε κάποιο showroom που πήγα ακολουθώντας τις οδηγίες (tools ...) δε βρήκα πουθενά την επιλογή.
Βέβαια διάβασα αργότερα στο manual ότι δεν υποστηρίζει αναλογικό video τηλεόρασης όταν η άλλη πηγώ είναι AV1-2-6. Δηλαδή δε βλέπω ΝΕΤ στο μισό παράθυρο από TV και ΣΠΟΡ+ από ψηφιακό δέκτη σε scart στο άλλο μισό ? Αλλά μπορώ να δω ΣΠΟΡ+ από τον ψηφιακό δέκτη της TV και στο άλλο μισό παράθυρο κάποιο κανάλι από δορυφορικό δέκτη σε scart ?

Ευχαριστώ.
Νίκος

Άρα rivers κοινώς κάνουν κομπίνα έτσι δεν είναι;Πάντως θα δούμε τι λέει σε sd σήμα και θα σου πω νεότερα!

Μονη της. Upscale ειναι η αυξηση της αναλυσης του εισερχομενου σηματος στην αναλυση της οθονης (1366*768).

Κοίτα rivers το έβαλα σε 576p στις επιλογές του dvd player αλλά το τετραγωνάκι που εμφανίζεται πάνω αριστερά στην τηλεόραση λέει 576p δεν λέει 720p. Όταν κάνει upscale η τηλεόραση πού φαίνεται ότι έκανε???
Και ακόμα μία ερώτηση!! Με τί καλώδιο είναι καλύτερο να την συνδέσω με το pc μου???

Geo από ότι διάβασα στο avforums η τηλεόραση τα σπάει στο sd σήμα οπότε για όποια παράπονα έχω πρέπει να ευθύνεται η κεραία μου ή το καλώδιο θα ανεβάσω φωτογραφίες από την οθόνη για να μου πείτε όλοι τη γνώμη σας για αυτό το θέμα!!

Κοίτα rivers το έβαλα σε 576p στις επιλογές του dvd player αλλά το τετραγωνάκι που εμφανίζεται πάνω αριστερά στην τηλεόραση λέει 576p δεν λέει 720p. Όταν κάνει upscale η τηλεόραση πού φαίνεται ότι έκανε???
Και ακόμα μία ερώτηση!! Με τί καλώδιο είναι καλύτερο να την συνδέσω με το pc μου???

Λεει 576p γιατι αυτο ειναι το σημα που δεχεται. Upscale γινεται σε ολα τα σηματα 576p αφου "γεμιζει" η οθονη.
Ακομη και το 720p (= 1280 x 720) γινεται Upscale στην αναλυση της οθονης (= 1366 x 768).

Δεν φαίνεται πουθένα όταν η τηλεόραση κάνει upscale. Αν της δώσεις σήμα διαφορετικό από την native ανάλυσή της θα το κάνει αυτόματα γιατί όλες οι τηλεοράσεις μπορούν να προβάλλουν μία συγκεκριμένη ανάλυση (Η δικιά σου 1366x768).
Το τετραγωνάκι που εμφανίζεται πάνω αριστερά στην τηλεόραση λέει 576p γιατί είναι ένδειξη της πηγής για το σήμα που δίνει στην τηλεόραση. Μετά η τηλεόραση το κάνει 720p.

Όσον αφορά το καλώδιο από την DVI του PC στην HDMI της τηλεόρασης.

SONY 40D3000 από το ΠΛΑΙΣΙΟ: 1499 ΕΥΡΩ!!!

Σήμερα μιλούσα με το ΠΛΑΙΣΙΟ καιι με πληροφόρησαν ότι δίνουν-με αγορά από το κατάστημα-την 40άρα D3000 στην τιμή των 1499 ευρώ!!!

όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Re: SONY 40D3000 από το ΠΛΑΙΣΙΟ: 1499 ΕΥΡΩ!!!

Σήμερα μιλούσα με το ΠΛΑΙΣΙΟ καιι με πληροφόρησαν ότι δίνουν-με αγορά από το κατάστημα-την 40άρα D3000 στην τιμή των 1499 ευρώ!!!

Στο site του Πλαισιου έχουν ομως ακόμα την παλαιά τιμή 1599 Ευρώ .. να δουμε εαν θα την αλλάξουν..

Re: SONY 40D3000 από το ΠΛΑΙΣΙΟ: 1499 ΕΥΡΩ!!!

Γαμώτο είμαι στη λάρισα αυτή τη βδομάδα!Πώς θα την πάω σαλόνίκη?

Μια και αυτή τη βδομάδα είμαι λάρισα πήγα μια βόλτα στο τοπικό πλαίσιο.Δυστυχώς είχε μόνο την 32".Τεσπα είχε οικανοποιητική εικόνα!Μόνο μια ξεχώριζε!Η 46W2000!!βέβαια δεν μπορούσε κανείς να βγάλε ισυμπέρασμα αλλά τεσπα.Επίσης για όσοι ενδιαφέρονται η 40S2530 μόνο με 1199Ε!!!!Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Δεν φαίνεται πουθένα όταν η τηλεόραση κάνει upscale. Αν της δώσεις σήμα διαφορετικό από την native ανάλυσή της θα το κάνει αυτόματα γιατί όλες οι τηλεοράσεις μπορούν να προβάλλουν μία συγκεκριμένη ανάλυση (Η δικιά σου 1366x768).

Να σου εξηγησω αναλυτικα:

576p=720x576
720p=1280x720
HD Ready TV=1366x768

Aν η τηλεροραση δεχοταν 576p και ΔΕΝ το εκανε upscale μονο ενα τμημα 720x576 pixels θα φαινοταν και η υπολοιπη οθονη θα ηταν μαυρη.
Ακομη και το 720p γινεται upscale σε 1366x768 pixels.