Sony KDL-40X2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Και άλλη 1 Sony 40X2000

Μπραβο πολυ καλο το "ρεπορταζ"! Αμεσος τροπος ενημερωσης! Ευχαριστουμε!

Ωπ, παρατηρηση στις φωτο. Αν μπει με βαση vesa στον τοιχο η προσβαση στις συνδεσεις δεν ειναι λιγο δυσκολη;!?!

Απάντηση: Και άλλη 1 Sony 40X2000

Την ειδα !!!!!!!!!

προχτες !!

μιλαμε για φοβερη συσκευη και ισως μια απο τις κομψοτερες !!!!

τελεια εικονα !!!!! τουλαχιστον απο σημα 720ρ δορυφορικο ........

Ωπ, παρατηρηση στις φωτο. Αν μπει με βαση vesa στον τοιχο η προσβαση στις συνδεσεις δεν ειναι λιγο δυσκολη;!?!

Γενικά όλες με βάση στον τοίχο έχουν δύσκολυ πρόσβαση στις συνδέσεις!!! :grandpa:

Καλορίζικη και απο εμένα, καλές και απροβληματίστες θεάσεις. Όταν βρείς λίγο χρόνο γράψε μας τις εντυπώσεις σου.

Νικόλας

Ευχαριστω παιδια-bye-

Οταν θα παρω και το μαυρο panel θα βγαλω κι αλλες φωτογραφιες.

Προσεξτε στη φωτογραφια που εχει τα HDMI γραφει διπλα ημερομηνια κατασκευης:ernaehrung004:

Δεν ξερω γιατι αλλα απο εχθες μεχρι σημερα 2 φωτογραφιες εξαφανιστικαν. Απο το post 1 λειπει 1 οπως επισης και απο το post 3 αλλη μια φωτογραφια. Τι γινεται???

Καλορίζικη και από μένα...!!!
Αντικειμενικά, πώς τη βλέπεις με τηλεοπτικό σήμα? Σε σχέση με μια crt ας πούμε...

Πολυ καλο σημα τηλεοπτικο αν και χρειαζεται να κανω κατι αλλαγες σε κεραια ισως. Παντως απο μια CRT δεν υστερει καθολου. Σε καναλια που εχουνε καλη εικονα το σημα ειναι αψογο. Αν παλι βαλεις ΑΝΤ1 ειναι χαλια. Βεβαια το σημα του ΑΝΤ1 ειναι χαλια ουτοσιαλως. Απο κει και περα ειναι τελεια:aktion033:
Αν εχετε καλο τηλεοπτικο σημα στο σπιτι σας δεν θα εχετε κανενα προβλημα με παρακολουθηση καναλιων τουλαχιστον με την συγκεκριμενη TV:ernaehrung004:

H CRT πεθανε...

"Παντως απο μια CRT δεν υστερει καθολου."

"H CRT πεθανε..."

Πολυ βαρυγδουπες δηλωσεις.......

....μας κινεις το ενδιαφερον παντως !!

=silent= καλορίζικη και καλές θεάσεις. :Banane0:

Τώρα για το αν πέθανε η CRT, όταν μιλάμε για τηλεοπτικό σήμα, έχω κι εγώ πολλές επιφυλάξεις.
Εκτός αν εννοείτε "πολύ καλή εικόνα" αυτό που βλέπω απο το MEGA με τον Αρζόγλου.
icon9.gif

Οπως και να χει φιλε Browser ητε το λεω εγω ητε οχι το τελος θα ερθει και μαλιστα συντομα. Το θεμα ειναι απο κει και περα ποσο θα αντεξουν οι CRT των αναποφασιστων LCD - PLASMA αγοραστων:flipout:

Re: Απάντηση: Και άλλη 1 Sony 40X2000

=silent= καλορίζικη και καλές θεάσεις. :Banane0:

Τώρα για το αν πέθανε η CRT, όταν μιλάμε για τηλεοπτικό σήμα, έχω κι εγώ πολλές επιφυλάξεις.
Εκτός αν εννοείτε "πολύ καλή εικόνα" αυτό που βλέπω απο το MEGA με τον Αρζόγλου.
icon9.gif

Ευχαριστω φιλε.

Το θεμα ειναι οτι με την φωτογραφικη μηχανη δεν μπορω να αποτυπωσω αυτο που βλεπω. Και νομιζω το ξερεις αυτο. Απο κει και περα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα καταστημα και να την δεις πως παιζει σε live καταστασεις.

Τη συγκεκριμένη τηλεόραση την έχω δεί να παίζει, ή μάλλον όχι ακριβώς αυτή αλλά τη 46άρα.
Το ξέρω πολύ καλά οτι απο ένα screenshot δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Και τι συμπέρασμα να βγάλεις απο μια ακίνητη εικόνα; Κι απο μια, προφανώς, αρύθμιστη ακόμα τηλεόραση.
Άσε που έχει να κάνει και με τη φωτογραφική μηχανή το φωτογράφο το monitor που το βλέπει ο καθένας από εμάς και χίλια δυό άλλα πράγματα.
Αυτό που είπα παραπάνω το λέω γιατί κάποιοι φίλοι που είδαν τα screenshots είπαν οτι έχει "πολύ καλή εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα" κι αναρωτιέμαι που το είδαν.

Συμφωνώ μαζί σου Μπάμπη. Απογοητευτικές οι εικόνες.
Ελπίζω να είναι "ψεύτικες" .

Φίλε silent καλορίζικη και καλές θεάσεις -bye- .

Λόγω του ότι έχεις και εσύ μαύρο έπιπλο, θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ πιο ωραία με την μαύρη πρόσοψη.

Στην δική μου περίπτωση είναι σαν να άλλαξα tv ... :music-smiley-005: