Sony KDL-40X2000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις θα ελεγα. Θελω να παρω και 1 dvd player καλο με HDMI να γουσταρω λιγο. Σκεφτομαι για το Denon 1930 που βγαζει 1080ρ. Αληθεια τα dvd μπορουνε να βγαλουνε 1080ρ?

Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις θα ελεγα. Θελω να παρω και 1 dvd player καλο με HDMI να γουσταρω λιγο. Σκεφτομαι για το Denon 1930 που βγαζει 1080ρ. Αληθεια τα dvd μπορουνε να βγαλουνε 1080ρ?

Welcome to the club:music-smiley-005: :Banane0: :award:

Μεγειά και καλές θεάσεις.-bye- -bye-

P.s.: Πραγματικά είναι βαριά και την έχω συγκρίνει με την Samsung 40M71.
Μάλλον την βαραίνουν τα ευρώπουλα:flipout: :flipout: :flipout:

Καλορίζικη =silent=... καλές θεάσης. :Banane0:
Άντε πες μας και την γνώμη σου μπας και το πάρουμε και εμείς απόφαση...:slapface:

Το Denon βγάζει 1080p . Από τις προδιαγραφές και με δεδομένη τη φήμη της εταιρείας πρέπει να ειναι πολύ καλό μηχάνημα .. αλλά ολιγον ακριβό (350+ ευρώ)

Παιδια σας ευχαριστω!!!
Θα βαλω καμια φωτο να δειτε.
Αλλα οχι ακομα. Σε 2-3 μερες που θα ερθει το μαυρο το panel

Παιδια σας ευχαριστω!!!
Θα βαλω καμια φωτο να δειτε.
Αλλα οχι ακομα. Σε 2-3 μερες που θα ερθει το μαυρο το panel

Σκέφτηκα και εγώ να πάρω το μαύρο Panel !

:violent-smiley-030: Αυτό που με ενοχλεί πέρα από την απαράδεκτη τιμή είναι ότι το Πόδι μένει πάντα Silver, η κάνω καποιο λαθαος. Πάντως Silver Πόδι και μαύρο Πλαίσιο, δεν ξέρω αν θα το ήθελα, by the way: πόσο σου κόστισε

φιλικα, Drak

Απάντηση: Re: Παρουσίαση SONY40X2000

Σκέφτηκα και εγώ να πάρω το μαύρο Panel !

:violent-smiley-030: Αυτό που με ενοχλεί πέρα από την απαράδεκτη τιμή είναι ότι το Πόδι μένει πάντα Silver, η κάνω καποιο λαθαος. Πάντως Silver Πόδι και μαύρο Πλαίσιο, δεν ξέρω αν θα το ήθελα, by the way: πόσο σου κόστισε

φιλικα, Drak

Φίλε drak το πόδι αλλάζει και αυτό σε μαύρο .

Γινεται και το ποδι μαυρο. Μου κοστισε 170 euro. Ακομα δεν το παρελαβα

απο τοπικο καταστημα. αμα θα πας σε καταστημα που πουλαει sony και ζητησεις το καταλογο θα τα βρεις μεσα. τα παραγγελνεις απο κει. ολοι μπορουν να τα φερουν

Ο καταλογος που λεω εχει τη 40Χ2000 απο εξω και εχει μονο τηλεορασεις. Εκει μεσα ειναι. Η Sony βγαζει και αλλους καταλογους.

Καμία νέα ρύθμιση (για ημέρα και τηλεοπτικό σήμα) δεν θα ανακοινώσει κανείς ακόμα ταινίες βλέπεται φίλοι μου με τις ρυθμίσεις από το CNET.:grandpa: :fahne90: :music-smiley-005: :lehrer: