- 15 May 2012
- 100
και η 805Β βγάζει δυο χαρές, τόσο καλύτερα.οκ,παντως η 805A που ειχα δει εβγαζε μια χαρα εικονα.
Φαίνεται πως μπορεί να πετύχει το θαύμα, εκεί δηλαδή που άλλοι προσπάθησαν και απέτυχαν.Στην LG 55lb670V εχω καταληξει μετα απο συμβουλη φιλου που ασχολειται πολυ κ εχει επαγγελματικα οργανα για την ρυθμιση τηλεορασεων.Με φοβιζει λιγο το ips panel,αλλα μου ειπε οτι με τις ρυθμισεις που θα σου κανω θα σου φτιαξω το μαυτο τοσο πολυ που δεν θα καταλαβαινεις ουσιαστικη διαφορα.
Στην LG 55lb670V εχω καταληξει μετα απο συμβουλη φιλου που ασχολειται πολυ κ εχει επαγγελματικα οργανα για την ρυθμιση τηλεορασεων.Με φοβιζει λιγο το ips panel,αλλα μου ειπε οτι με τις ρυθμισεις που θα σου κανω θα σου φτιαξω το μαυτο τοσο πολυ που δεν θα καταλαβαινεις ουσιαστικη διαφορα.
Τις έχει παρακολουθήσει με προσοχή και βράδυ με ελάχιστο φως;Τι να πω ρε παιδια..το ατομο ασχολειται χρονια με αυτα κ πιστευω ξερει πολυ περισσοτερα απ αρκετους εδω.Παντως εχω δει φετινες αλλα κ περσινες lg ips κ δεν ηταν τοσο χαλια το μαυρο οσο το παρουσιαζεται.Ηταν λιγο χειροτερο απο τα va panel αλλα οχι κ τοσο πολυ.Οσο χειροτερο ειναι κ το μαυρο των va απο των plasma θα ελεγα.
Τις έχει παρακολουθήσει με προσοχή και βράδυ με ελάχιστο φως;
Γιατί αν το έχεις κάνει έτσι και το αποτέλεσμα για σένα ήταν αυτό που λες, τότε οκ, δε θα έχεις πρόβλημα να πας και σε ips πάνελ. Αν όμως δε το έχεις δει σε αυτές τις συνθήκες τότε τη πρώτη φορά που θα το κάνεις να είσαι καλά ψυχολογικά προετοιμασμένος..
Αφού λοιπόν τα δικά σου γούστα τα καλύπτει, τότε είσαι οκ.Ναι εχω παρακολουθησει σε σκοταδι την περσινη lg la47690s που πειρε ενας φιλος,μετα απο σωστες ρυθμισεις παντα.Το αποτελεσμα ηταν μια χαρα.Το μαυρο που παρατηρουσα ηταν ικανοποιητικο.Φυσικα κ δεν ηταν οτι καλυτερο,αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν στο 'χαλια' βαθμο που παρουσιαζεται εδω μεσα.
Τι να πω ρε παιδια..το ατομο ασχολειται χρονια με αυτα κ πιστευω ξερει πολυ περισσοτερα απ αρκετους εδω.Παντως εχω δει φετινες αλλα κ περσινες lg ips κ δεν ηταν τοσο χαλια το μαυρο οσο το παρουσιαζεται.Ηταν λιγο χειροτερο απο τα va panel αλλα οχι κ τοσο πολυ.Οσο χειροτερο ειναι κ το μαυρο των va απο των plasma θα ελεγα.
Αφού λοιπόν τα δικά σου γούστα τα καλύπτει, τότε είσαι οκ.
Το μόνο θέμα είναι όταν θα την έχεις συνηθίσει και θα έχει περάσει η πρώτη << κάψα >> του καινούργιου, τότε θα σε καλύπτει ή θα δεις τις αδυναμίες στης σε όλο τους το μεγαλείο;
Αν αυτό πιστεύεις ότι δε θα γίνει, τότε προχώρα.
Ξερεις καμια τηλεοραση φιλε μου που να μην εχει αδυναμιες?Θεωρω οτι 999 ευρω προσφορας για 55αρα μοντελο 2014 δεν γινοταν να βρω κατι καλυτερο.
ολες οι τηλεορασεις εχουν αδυναμιες...και ναι τα va εχουν θεμα στην γωνια θεασης...ειδικα στην δικη μου πρεπει να ειμαι καρφι μεση...εαν ηταν υπο γωνια θα την ειχα καταραστει..ομως το ηξερα και παντα καθομαι μεση...στις lg μου αρεσει παρα πολυ η ζωντανια των χρωματων που εχει σε πολλα μοντελα.999 ευρω ειναι μια τιμια προταση για 55 ιντσες για 2014 αν και θα εψαχνα 2013 πιο φθηνο η στα ιδια λεφτα πιο μεγαλη κατηγορια...την εχεις παρει φιλεμου?
Μα δε διαφωνώ μαζί σου, αυτό ακριβώς σου είπα, ότι αν οι αδυναμίες της συγκεκριμένης εσένα δε σε ενοχλούν και είσαι σίγουρος και ψαγμένος για αυτό, τότε είσαι απολύτως οκ για την επιλογή σου.Ξερεις καμια τηλεοραση φιλε μου που να μην εχει αδυναμιες?Θεωρω οτι 999 ευρω προσφορας για 55αρα μοντελο 2014 δεν γινοταν να βρω κατι καλυτερο.Αν ηθελα το τελειο μαυρο θα πηγαινα σε plasma κ θα τελειωνε το θεμα.
Την εχω παραγγειλει κ περιμενω να ερθει.Ισα που προλαβα κιολας γιατι η τιμη της εχει παει ηδη στα 1399 απο plaisio/public.Περιμενω να δω κ reviews
Τι να πω ρε παιδια..το ατομο ασχολειται χρονια με αυτα κ πιστευω ξερει πολυ περισσοτερα απ αρκετους εδω.Παντως εχω δει φετινες αλλα κ περσινες lg ips κ δεν ηταν τοσο χαλια το μαυρο οσο το παρουσιαζεται.Ηταν λιγο χειροτερο απο τα va panel αλλα οχι κ τοσο πολυ.Οσο χειροτερο ειναι κ το μαυρο των va απο των plasma θα ελεγα.
Στην LG 55lb670V εχω καταληξει μετα απο συμβουλη φιλου που ασχολειται πολυ κ εχει επαγγελματικα οργανα για την ρυθμιση τηλεορασεων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.