kleanthis1
AVClub Enthusiast
- 27 July 2013
- 932
Kleanthis1 εσυ ειρωνευτηκες πρωτος φιλε..Δες το σχολιο σου ποιο πανω.
Οχι φίλε μου δεν ήταν ειρωνεία προς θεού, απλά σου παρουσίασα ωμά την πραγματικότητα ως παθών.
Kleanthis1 εσυ ειρωνευτηκες πρωτος φιλε..Δες το σχολιο σου ποιο πανω.
Δεν ήξερα ότι η 805A ήταν με IPS panel. Τεσπα την 805b την έχεις τεστάρει καθόλου η μόνο απ´ όσα έχεις δει σε κατάστημα...? Πάντως και η Sammy 6400/500 φαίνεται καλή περίπτωση... την έχεις δει?
Δεν εκανα μαθημα σε κανενα.Εσυ προσπαθεις κ καποιοι αλλοι να με κανετε να πιστεψω σε κατι χειροτερο απ αυτα που ειδαν τα ματια μου.Χωρις να μιλησω για μετρησεις χωρις τιποτα.Μονο οτι ειδα τιποτα αλλο.Κ επειδη εισαι καθηγητης εσυ σε αυτα τα θεματα οπως υπονοεις για δωσε μας τα φωτα σου για τον λογο αντιθεσης κ τα υπολοιπα..χαραμιζεσαι εδω μεσα.απορω πως δεν σε εχει παρει καμια sony/samsung να τους κανεις καμια υποδειξη.Τι εννοείς "φυσικά χρώματα"; Έχουν σπουδάσει φυσική;
Το μαύρο είναι ένα πρόβλημα, το βασικό είναι ο λόγος αντίθεσης. Βέβαια, δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για το τι μπορεί να δείξει η τηλεόραση και τι όχι σε σχέση με κάποια άλλη με υψηλότερο λόγο αντίθεσης...
Λίγο που διάβασα το ένα τεστ μιλάει για αδύναμο μαύρο και προβλήματα στην κίνηση. Αν πάντως υπάρχουν συγκεκριμένες μετρήσεις (κυρίως ANSI) που δείχνουν καλό μαύρο εγώ θα ήθελα να τις δω. Αν και δεν πρόκειται.
Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι είναι 200 Hz πραγματικά. Χωρίς συγκεκριμένες μετρήσεις δουλειά δεν γίνεται.
Εδώ που υπάρχουν μετρήσεις το μαύρο της LB650 είναι 0.12 cd/m2 (κακό αποτέλεσμα) και ομοίως κακό Motion resolution με 700 γραμμές (δείχνει τηλεόραση 100 Hz με τον αλγόριθμο της LG όμως να μην λειτουργεί τόσο καλά όσο σε ανταγωνιστικές τηλεοράσεις που πιάνουν με την ίδια ανανέωση οθόνης το μέγιστο των 1080 γραμμών)...το μόνο στο οποίο έχουμε καλό αποτέλεσμα είναι το lag το οποίο αν μετονομαστεί η είσοδος σε PC είναι 29.1 ms...
http://hdtelevizija.com/2014/05/25/lg-42lb650v-cinema-3d-webos-televizor-recenzija/
Στειλε ενα mail φιλε στην lg κ πες τους,βαση της μεγαλης επιστημονικης σου καταρτησης να σταματησει τωρα την παραγωγη ips panel.Πες τους επισης οτι εκτος των μεγαλων προσοντων σου στα θεματα των τηλεορασεων,εχεις κ μαντικες ικανοτητες καθως βγαζεις μετρια κ χαλια καινουργια μοντελα τους που ουτε καν εχουν επισημο review ωστε να δουμε τι αξιζουν.Θα σε ακουσουν πιστευω!! Ευτυχως οπως ειπα ποιο πανω,ο κοσμος εμπιστευεται τα ματια του(για την ωρα τουλαχιστον) κ δεν πεφτει στη λουμπα των 'δηθεν' γνωστικων εδω.
Φιλε μου εδω εσυ κ ο αλλος ποιο πανω (petasis) βγαζετε 'χαλια' ενα καινουργιο μοντελο (λογω προκαταληψης σας για τα ips panel)χωρις καλα καλα να γινουν μετρησεις οπως μας λες κ επισημα review.Μας το παιζεις κ 'γνωστης κιολας τοσα χρονια'.Αν ειναι ετσι οι γνωστες τοτε αστο καλυτερα φιλε..κανε κατι αλλο.κ εγω γουσταρω πολυ περισσοτερο sony/samsung ( οι δυο προηγουμενες τηλεορασεις μου ηταν samsung κ sony)δεν το κρυβω,αλλα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος με αυτα που ειδαν τα ματια μου.Επισης επιμενεις κ μας λες για την 650V,ενω εγω μιλαω για την 670V.Εχει καποιες διαφορες,διαβασε το review καλυτερα.
Το γεγονος οτι το 80% της παγκοσμιας αγορας tv lcd ανηκει στις samsung/lg δεν λεει κατι πιστευω,ετσι?Το γεγονος επισης οτι η sony βαζει panel της lg σε τηλεορασεις της ουτε αυτο λεει κατι.Οπως επισης οτι υιοθετει το παθητικο 3D παλι σε ορισμενα μοντελα της ουτε αυτο λεει κατι..Πολυ εμπειρια εχει πεσει εδω μεσα,ξεχειλιζει θα ελεγα..
650 και 670 ίδιο panel ; Θα μου εξηγήσατε γιατί δίνουμε τόση σημασία στο μαύρο και αν επηρεάζει στο gaming ;
Επισης ενας αλλος αλλος επαγγελματιας του χωρου συντακτης του pathfinder tech (παλιοτερα στο hdtv) σε ερωτηση που του εκανα οπως κ παλιοτερα review του των 'κακων' ips lg μονο χαλια δεν τις εβγαζε.Τωρα λετε να πιστεψω ολους αυτους κ τα ματια μου η καλυτερα δυο φορουμαδες που απλα γραφουν οτι διαβαζουν απο μετρησεις χωρις να ειναι επαγγελματιες ουτε τιποτα αλλο? Ηδου η απορια??
Την 670 δεν την εχω παρει ακομα.Αναμενει η παραγγελια,για την ωρα ειμαι με την sony μου.Το οτι ασχοληθηκα τοσο πολυ(που κακως το εκανα εχεις δικιο σε αυτο φιλε) εγινε μονο κ μονο για να σας δειξω το ποσο κολλημενοι/προκατειλειμενοι ειστε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.