Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: SONY 46X3500

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ USB!!:bigcry:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ?ΑΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΗΛ... ΣΤΩΩΩΩ....:grandpa:
Δεν παρέχει USB ρε συ. Θύρα USB έχει και την έχει στο πλάι. Εκεί μπορείς να συνδέσεις USB stick και να δεις φωτογραφίες. Μην τρελαίνεσαι φίλε μου και διάβασε το manual να δεις ότι πρέπει να περιέχει το πακέτο και δες αν τα είχε όλα η δικιά σου (αν ήταν σφραγισμένα όταν την πήρες λογικά τα έχει). Α και κάτι άλλο. Το να γράφεις σε ένα φόρουμ με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις και ειδικά τα έντονα κεφαλαία είναι σαν να έχεις κολλήσει στο αυτί του άλλου και να φωνάζεις. Ότι γράφεις το διαβάζουμε είτε το γράψεις έντονα κεφαλαία είτε πεζά μικρά και σου απαντάμε μην ανησυχείς-bye-.

Re: Απάντηση: Re: SONY 46X3500

Κοιτα ........ και η Συντι Κροφωρντ ειχε μια ελια στα χειλη αλλα αυτο δεν απετρεψε κανεναν να την θεωρει το τελειο θυληκο . ( το καιρω εκεινο )

Αυτες οι παρομοιωσεις σου ειναι εκπληκτικες.:SFGSFGSF:

Re: SONY 46X3500

θελω να κανω μια περιεργη ερωτηση αλλα με προβληματισε σημερα..
ολο το πρωι μεχρι αργα το μεσημερι που λειπω απο το σπιτι η τηλεοραση βρισκεται σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες (δεδομενου οτι μενει ανοιχτο και ενα παραθυρο στο σπιτι)
απο το μεσημερι και μετα συμβαινει το αντιθετο..η ζεστη ειναι πολυ
εχει αυτο καμια επιπτωση στα lcd panels?

Το καλοκαιρι η D3000 δουλευει ασταματητα και ποτε δεν ειχα προβλημα ακομη και σε συνθηκες καυσωνα. Και το χερι μου που εβαζα στο πισω μερος για δοκιμη ποτε δεν εκαιγε.

Ελπιζω να βοηθησα.

Re: Απάντηση: SONY 46X3500

Τις ώρες λειτουργίας που τις βλέπουμε ρε Άρη; Εμένα στην πρώτη σελίδα του Service Menu στα τρία νούμερα πάνω πάνω που θα μπορούσαν να είναι οι ώρες λειτουργίας 000 μου δείχνει μετά από περισσότερες από 9 ώρες λειτουργίας.
Τελικα μετα απο πανω απο 20 ωρες παιξιματος και το counter γραφει ακομα 000.Μηπως ειναι σε αλλη σελιδα οι ωρες?

Τελικα μετα απο πανω απο 20 ωρες παιξιματος και το counter γραφει ακομα 000.Μηπως ειναι σε αλλη σελιδα οι ωρες?
Βιαστικα να ρωτησω ειδα μερικα posts πιο πανω και το βρηκα.Ευχαριστω παντως.

Βιαστικα να ρωτησω ειδα μερικα posts πιο πανω και το βρηκα.Ευχαριστω παντως.
Γνωριζει κανεις πως ενεργοπιειται-απενεργοπιειται τα 100Hz?Σε πιο Menu πας για να το αλαξεις?SONY 46X3500.

ξερει κανενας πως δηλωνω αλλη χωρα απο Ελλαδα που δηλωσα αρχικα και αν αυτο ειναι απαραιτητο για να πιασω ψηφιακο καναλι? (sport plus)
τωρα απλα κανει ελεγχο και δεν βρισκει τιποτα

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

γεια σας.
ειμαι καινουργιος στο club και θελω να ρωτησω εαν γνωριζη καποιος για αγορα lcd 46 sony kdl 46x3500 η samsung 46 100hz LE46F86B.
ευχαριστω.

Καταρχην καλωσηρθες στην παρεα.Αν εννοεις νε σε βοηθησουμε να διαλεξεις ειναι απλο.Και οι δυο ειναι φοβερες οποια και αν παρεις δεν θα το μετανοιωσεις!
-bye-

ξερει κανενας πως δηλωνω αλλη χωρα απο Ελλαδα που δηλωσα αρχικα και αν αυτο ειναι απαραιτητο για να πιασω ψηφιακο καναλι? (sport plus)
τωρα απλα κανει ελεγχο και δεν βρισκει τιποτα

δεν παιζουν τα ψηφιακα στην πολη σου.-bye-

Καταρχην καλωσηρθες στην παρεα.Αν εννοεις νε σε βοηθησουμε να διαλεξεις ειναι απλο.Και οι δυο ειναι φοβερες οποια και αν παρεις δεν θα το μετανοιωσεις!
-bye-

Συμφωνω κι εγω ...................οποια Χ3500 και να παρεις αποκλειετε να κανεις λαθος ειδικα αν την παρεις απο σωστη μερια και σε σωστη τιμη .

δεν παιζουν τα ψηφιακα στην πολη σου.-bye-

Επιτελους βρεθηκε και ενας λογος ( vasdar ) γιαυτη την Χορνυ που εβαλες στο σπιτι ...................και θα κατσεις πανω στο

Attachments

• vanilla.jpg
    vanilla.jpg
    6.7 KB · Views: 33

Για να σου βγάλει ξανά την επιλογή χώρας θα πρέπει να κάνεις επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στην tv.:ADFADF1:

Για να σου βγάλει ξανά την επιλογή χώρας θα πρέπει να κάνεις επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στην tv.:ADFADF1:
Είναι πολύ περίεργη η φάση με τα ψηφιακά. Με την PX70E του θείου μου τα πιάσαμε με την μία. Με την 32S2030 τα είχα ρυθμίσει και τα έπιασε όταν την είχα πρωτοπάρει αλλά άλλες φορές τα έδειχνε ενώ άλλες όχι. Με την 46Χ3500 δεν τα πιάνει καθόλου αλλά δεν τα έδειχνε ούτε με την 32S2030 όταν δοκίμασα να τα περάσω στην 46Χ3500 οπότε υποθέτω ότι δεν εκπέμπονταν. κάτι μυστήριο συμβαίνει. Η κεραίες (θείου και δική μου) είναι στραμμένες προς την ίδια κατεύθυνση.

Είναι πολύ περίεργη η φάση με τα ψηφιακά. Με την PX70E του θείου μου τα πιάσαμε με την μία. Με την 32S2030 τα είχα ρυθμίσει και τα έπιασε όταν την είχα πρωτοπάρει αλλά άλλες φορές τα έδειχνε ενώ άλλες όχι. Με την 46Χ3500 δεν τα πιάνει καθόλου αλλά δεν τα έδειχνε ούτε με την 32S2030 όταν δοκίμασα να τα περάσω στην 46Χ3500 οπότε υποθέτω ότι δεν εκπέμπονταν. κάτι μυστήριο συμβαίνει. Η κεραίες (θείου και δική μου) είναι στραμμένες προς την ίδια κατεύθυνση.

Εγω το εχω λυμενο το κεφαλαιο ψηφιακα της ΕΡΤ ............. δεν θα τα πιασω ποτε :flipout:.

Ενώ εγώ που τα πιάνω,τί να σας πρωτοπώ, φοβερά προγράμματα, υψίστης σημασίας αθλητικά γεγονότα, σαν να μην υπάρχουν τα έχω...