Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

-bye-:ernaehrung004:

Κατι ξεχασες ...........
h046.gif

Οτι πας ηξ αγοραζων sony πρεπει να εχει παντα υποψιν του το ανωτερο " συνεφακι " που μπορει να του παρουσιασει η LCD του .
Σοου γιου νεβερ γουαλκ αλοουν......-bye-

Re: Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Με κατατόπισες πλήρως φίλε Άρη.Η TV σήμερα μόλις μου ήρθε για αυτο κ ρωτάω.
Δεν έχω παίξει ακόμα μαζί της.Όσον αφορά για το service menu ρώτησα γιατι μου φάνηκε πως η συσκευασία της ήταν ανοιχτή.Βέβαια ολα μέσα κυριλέ.
Μην αγχώνεσαι άμα είναι στις 4 γωνίες. θα σου στρώσει μετά από λίγες ημέρες
λειτουργίας ή κατά το καλοκαίρι που αραιώνουν και τα σύννεφα:flipout:(αυτό το χιούμορ μου :silly:) . Άμα είχες καμιά γκρι στάμπα στο κέντρο θα έπρεπε να ανησυχείς. Γενικά όσο περισσότερο θα την δουλεύεις τόσο περισσότερο θα στρώνει μέχρι περίπου το 300άωρο που θα πιάσει τα max της. Θα βγάλουν και το firmware κατά το Φεβρουάριο να δούμε τι θα λέει κι αυτό.

Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Παιδιά μην ανησυχείτε.Όλα οκ.
Της έχω ''πετάξει τα μάτια'' απο το πρώτο pm με πολυ pro κ Blu-Ray κ μου φαίνεται οτι αρχίζει κ στρώνει.

Και κατι ακομα.Τι ρυθμισεις χρησιμοποιεις;Δοκιμασε του HDTV η ακομα καλυτερα φερε καποιον ειδικο,θα δεις τεραστια διαφορα!

Ρε παιδια απο αυτες τις ρυθμισεις σε αυτη τη σελιδα μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιες ειναι για να βλεπεις απλα τηλεοραση και ποιες για DVD? http://www.hdtvtest.co.uk/.

ΤV είναι η τρίτη στήλη==> SD. Oι πρώτες 2 στήλες είναι για hd υλικό,την πρώτη φορά με ενεργοποιημένη τη λειτουργία game mode ενώ η δεύτερη χωρίς αυτό.

Eχει παρει κανενας απο τους κατοχους 46X3500 το Uncharted Drake's Fortune?

ΤV είναι η τρίτη στήλη==> SD. Oι πρώτες 2 στήλες είναι για hd υλικό,την πρώτη φορά με ενεργοποιημένη τη λειτουργία game mode ενώ η δεύτερη χωρίς αυτό.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.:SFGSFGSF:

Επισης εχω μια απορια. Εδω σε αυτες τις ρυθμισεις μετραει τη φωτεινοτητα και την ευκρινεια αναποδα απο οτι τις εχει η δικια μου η τηλεοραση. Δηλαδη τη φωτεινοτητα απο το 0 εως το 10 και την ευκρινεια απο το 0 εως το 100. Σε μενα ειναι αναποδα.

μολις σημερα πηρα στην κατοχη μου το 600αρι και ειδα πολλα divx αλλα και ορισμενες ταινιες που αγορασα στην Αθηνα(τριλογια spiderman,τριλογια πειρατες,τετραλογια alien)..μεσω hdmi στα 1080p τα divx δειχνουν μια χαρα (για κακης ποιοτητας συμπιεσμενα βιντεο ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ενω τα dvd εξαιρετικα

Τι εννοεις αναποδα?
Εννοω οτι η ρυθμιση της ευκρινειας στην τηλεοραση μου ειναι απο το 0 εως το 10 και της φωτεινοτητας απο το 0 εως το 100. Ενω σε αυτες τις ρυθμισεις που αναφερονται παραπανω ειναι το αντιστροφο.

Μια ηλιθια ερωτηση αλλα θελω να ειμαι προετοιμασμενος και να μη τρεχω τελευταια στιγμη για καλωδιο...

Μηπως μπορει καποιος να μου πει ποσα μετρα ειναι το καλωδιο κεραιας (RF) που υπαρχει μεσα στη συσκευασια της 46Χ3500? Καθως και αν τα βυσματα του καλωδιου ειναι και τα 2 αρσενικα ή αν το ενα ειναι αρσενικο και το αλλο θυληκο?

Thanks!

Ειναι 2 μετρα για τα βυσματα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν το χρησιμοποιω και δεν το βρισκω.

Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

einai arseniko apo ti mia kai apo tin alli thiliko

Σημερα εστησα και εγω στον γραφειο την 46x3500.

Δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση.

- Η πολυ καλη ποιοτητα εικονας σε sd (πηγη: nova). Ενν οχι ολα τα καναλια το ιδιο αλλα σ αυτα που το σημα ηταν καλο η εικονα ηταν πολυ καλη. Εφαμιλλη της D3000 (την οποια εχω σπιτι) και αυτο ειναι κολακευτικο για την x3500.
- Αρκετα εντονο clouding και στις 2 πλευρες της οθονης. Εχω περασει ρυθμισεις hdtvtest με backlight στο minimum αλλα σε σκοτεινες σκηνες (εισαγωγικες σκηνες απο το br fantastic 4) το φαινομενο ηταν εντονο. Μου θυμισε εποχες w2000. Μπορει και να ετυχε.

Εχει ποτε κανεις επικοινωνησει με sony hellas για τετοιο προβλημα?

Εχουν κανει ποτε σε κανεναν αλλαγη?